Jacob Ondrejka (IF Elfsborg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    9'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    17'
    Lucas Bergvall
    Sjanse til Djurgårdens IF! Lucas Bergvall er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Gult kort til IF Elfsborg
    Ahmed Qasem
    Dommer Kristoffer Karlsson gir Ahmed Qasem (IF Elfsborg) et gult kort.
    24'
    24'
    Djurgårdens IF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    25'
    Oskar Fallenius
    Målsjanse! Oskar Fallenius (Djurgårdens IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Djurgårdens IF.
    27'
    I Borås har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    29'
    30'
    30'
    IF Elfsborg fosser fremover, men Kristoffer Karlsson blåser for offside på Borås Arena.
    35'
    Frispark til Djurgårdens IF på halvdelen til IF Elfsborg.
    37'
    Lucas Bergvall ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    Lucas Bergvall er tilbake i kampen igjen.
    39'
    40'
    Johan Larsson
    IF Elfsborg angriper, men avslutningen til Johan Larsson går utenfor.
    43'
    Jacob Ondrejka (IF Elfsborg) slår en corner fra venstre side på Borås Arena.
    45'+2
    Jacob Ondrejka (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra venstre på Borås Arena.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Joel Asoro
    Ut: Lucas Bergvall
    Kim Bergstrand gjør dagens første bytte i Borås, når han tar ut Lucas Bergvall og setter inn Joel Asoro.
    46'
    Mål for IF Elfsborg!
    IF Elfsborg 1 - 0 Djurgårdens IF
    Mål: Johan Larsson
    Målgivende: Ahmed Qasem
    Mål! Johan Larsson gir IF Elfsborg ledelsen 1-0 i Borås. Flott spill fra Ahmed Qasem før målet.
    46'
    Frispark Djurgårdens IF.
    48'
    Kristoffer Karlsson tildeler IF Elfsborg en corner. Jacob Ondrejka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    53'
    55'
    57'
    Jeppe Okkels
    Sjanse! IF Elfsborg avanserer forover, men Jeppe Okkels avslutter utenfor.
    59'
    En av IF Elfsborgs spillere går i offside.
    60'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jacob Ondrejka (IF Elfsborg) vrir seg av smerte i gresset.
    60'
    Jacob Ondrejka er på beina igjen og fortsetter kampen.
    61'
    62'
    I Borås slår Magnus Eriksson en corner fra høyre.
    63'
    Inn: Victor Edvardsen
    Ut: Oskar Fallenius
    Kim Bergstrand (Djurgårdens IF) gjør sitt andre bytte for dagen. Victor Edvardsen erstatter Oskar Fallenius.
    63'
    Ahmed Qasem
    Ahmed Qasem (IF Elfsborg) header ballen i tverrliggeren på Borås Arena! Oi, oi, oi.
    64'
    Haris Radetinac
    Djurgårdens IF angriper. Haris Radetinac får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) slår en corner fra venstre side på Borås Arena.
    66'
    Jeppe Okkels (IF Elfsborg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Borås Arena.
    67'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Noah Soderberg
    Ut: Jeppe Okkels
    Det virker som Jeppe Okkels ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Noah Soderberg.
    68'
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Rasmus Schüller
    Rasmus Schüller (Djurgårdens IF) pådrar seg et gult kort.
    69'
    70'
    Sveinn Aron Gudjohnsen
    Sveinn Aron Gudjohnsen (IF Elfsborg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Inn: Besard Sabovic
    Ut: Magnus Eriksson
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) erstattes av Besard Sabovic.
    71'
    Joel Asoro
    Målsjanse til Djurgårdens IF! Joel Asoro treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Mål for Djurgårdens IF!
    IF Elfsborg 1 - 1 Djurgårdens IF
    Mål: Victor Edvardsen
    Målgivende: Joel Asoro
    Victor Edvardsen scorer og utligningen er et faktum på Borås Arena. 1-1. Joel Asoro var nest sist på ballen.
    73'
    Andre Romer
    IF Elfsborg fosser forover og Andre Romer fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    76'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    I Borås slår Jacob Ondrejka en corner fra venstre.
    76'
    76'
    Oliver Berg
    Sjanse til Djurgårdens IF! Oliver Berg er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    77'
    Inn: Gottfrid Rapp
    Ut: Jacob Ondrejka
    IF Elfsborg gjør sitt andre bytte. Jacob Ondrejka erstattes av Gottfrid Rapp.
    78'
    79'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra venstre på Borås Arena.
    81'
    82'
    Sebastian Holmén
    Dommer Kristoffer Karlsson viser Sebastian Holmén (IF Elfsborg) det gule kortet.
    82'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Borås fordi Haris Radetinac får behandling for en skade på banen.
    83'
    Inn: Jacob Bergstrom
    Ut: Haris Radetinac
    Jacob Bergstrom (Djurgårdens IF) erstatter Haris Radetinac som muligens er skadet.
    86'
    86'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til Djurgårdens IF.
    87'
    Ahmed Qasem
    Ahmed Qasem (IF Elfsborg) kommer seg fri på Borås Arena, men avslutningen går utenfor.
    87'
    Inn: Jack Cooper Love
    Ut: Sveinn Aron Gudjohnsen
    IF Elfsborg bytter ut Sveinn Aron Gudjohnsen med Jack Cooper Love.
    88'
    Inn: Besfort Zeneli
    Ut: Michael Baidoo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IF Elfsborg. Inn kommer Besfort Zeneli, mens Michael Baidoo tar plass på benken.
    88'
    Besard Sabovic
    Besard Sabovic (Djurgårdens IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'
    I Borås har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+1
    Kristoffer Karlsson tildeler IF Elfsborg en corner. Johan Larsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.