Den første omgangen er sparket i gang.
    Hampus Finndell (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra høyre på Borås Arena.
    4'
    Victor Edvardsen
    Sjanse til Djurgårdens IF! Victor Edvardsen er nær ved å score, men keeper redder.
    4'
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    5'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    6'
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Pierre Bengtsson
    Pierre Bengtsson (Djurgårdens IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    6'
    Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Hampus Finndell (Djurgårdens IF) slår en corner fra høyre side på Borås Arena.
    12'
    Hjalmar Ekdal
    Hjalmar Ekdal (Djurgårdens IF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Andreas Ekberg tildeler IF Elfsborg en corner. Simon Olsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Simon Strand
    IF Elfsborg angriper i Borås. Simon Strand fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    I Borås slår Rasmus Alm en corner fra venstre.
    18'
    Victor Edvardsen (Djurgårdens IF) avanserer forover på Borås Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    20'
    Dommer Andreas Ekberg ser at linjemannen løfter flagget, og IF Elfsborgs Per Frick blåses av for offside.
    22'
    IF Elfsborg angriper, men Jeppe Okkels vinkes av for offside.
    24'
    Sead Haksabanovic
    Djurgårdens IF fosser forover og Sead Haksabanovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    Frispark Djurgårdens IF.
    30'
    Gult kort til IF Elfsborg
    Leo Väisänen
    Leo Väisänen (IF Elfsborg) får et gult kort av dommer Andreas Ekberg.
    30'
    Rasmus Alm
    Rasmus Alm (IF Elfsborg) kommer seg fri på Borås Arena, men avslutningen går utenfor.
    32'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Djurgårdens IF.
    32'
    Emmanuel Boateng
    Emmanuel Boateng må stå over en kamp for IF Elfsborg etter å ha fått gult kort av dommer Andreas Ekberg.
    32'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    35'
    Hampus Finndell
    Djurgårdens IF avanserer forover og Hampus Finndell får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    36'
    Djurgårdens IF angriper, men avslutningen til Sead Haksabanovic går utenfor.
    36'
    IF Elfsborgs Simon Strand blåses av for offside på Borås Arena.
    37'
    44'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til Djurgårdens IF.
    45'
    Isak Hien
    Isak Hien (Djurgårdens IF) mottar sitt første gule kort for dagen på Borås Arena.
    45'
    I Borås har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Sjanse i Borås! Emmanuel Boateng (IF Elfsborg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Spillet på Borås Arena er stoppet midlertidig fordi Emmanuel Boateng ligger nede.
    49'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Noah Soderberg
    Ut: Emmanuel Boateng
    Emmanuel Boateng, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Noah Soderberg kommer inn for IF Elfsborg.
    50'
    52'
    Målsjanse på Borås Arena! Simon Strand fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    56'
    57'
    I Borås slår Rasmus Schüller en corner fra høyre.
    59'
    59'
    Inn: Alexander Bernhardsson
    Ut: Rasmus Alm
    Jimmy Thelin (IF Elfsborg) gjør sitt andre bytte for dagen. Alexander Bernhardsson erstatter Rasmus Alm.
    60'
    Inn: Jacob Ondrejka
    Ut: Jeppe Okkels
    IF Elfsborg bytter ut Jeppe Okkels med Jacob Ondrejka.
    60'
    Offside! Alexander Bernhardsson (IF Elfsborg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    62'
    Offside! Alexander Bernhardsson (IF Elfsborg) er alene igjennom, men dommer Andreas Ekberg ser at linjemannen er oppe med flagget.
    64'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Joel Asoro
    Ut: Pierre Bengtsson
    Thomas Lagerlof gjør dagens første bytte i Borås, når han tar ut Pierre Bengtsson og setter inn Joel Asoro.
    69'
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    72'
    73'
    Djurgårdens IF angriper på Borås Arena, men Hampus Finndell header utenfor.
    75'
    75'
    Rasmus Schüller
    Rasmus Schüller (Djurgårdens IF) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Borås fordi Noah Soderberg får behandling for en skade på banen.
    76'
    Inn: Kalle Holmberg
    Ut: Sead Haksabanovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Djurgårdens IF. Inn kommer Kalle Holmberg, mens Sead Haksabanovic tar plass på benken.
    77'
    IF Elfsborg slipper å klare seg uten Noah Soderberg som kommer tilbake på banen igjen.
    77'
    Dommer Andreas Ekberg venter med å sette i gang spillet fordi Maudo ligger nede.
    79'
    Per Frick
    Per Frick (IF Elfsborg) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    79'
    Frispark i en god posisjon for Djurgårdens IF!
    80'
    Maudo er på beina igjen og fortsetter kampen på Borås Arena.
    80'
    Joel Asoro
    Djurgårdens IF angriper og Joel Asoro header ballen i stolpen!
    80'
    81'
    Andreas Ekberg tildeler IF Elfsborg en corner. Simon Olsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.