Michael Baidoo setter ballen i nettet og IF Elfsborg leder nå 1-0.
    I Borås har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Victor Wolf signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    Victor Wolf signaliserer et frispark til AIK.
    18'
    18'
    Simon Hedlund
    IF Elfsborg avanserer forover i Borås. Simon Hedlund avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    22'
    Frispark AIK.
    25'
    Taha Ayari
    Taha Ayari (AIK) kommer seg fri på Borås Arena, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Per Frick
    Per Frick (IF Elfsborg) kommer til en målsjanse på Borås Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    28'
    Taha Ayari
    AIK angriper, men avslutningen til Taha Ayari går utenfor.
    28'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til AIK.
    29'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    29'
    Rui Manuel Muati Modesto
    AIK angriper i Borås. Rui Manuel Muati Modesto fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Frispark til AIK på halvdelen til IF Elfsborg.
    32'
    Simon Hedlund (IF Elfsborg) slår en corner fra venstre side på Borås Arena.
    35'
    Michael Baidoo
    IF Elfsborg angriper. Michael Baidoo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Victor Wolf tildeler IF Elfsborg en corner. Simon Hedlund sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    IF Elfsborg 2 - 0 AIK
    Mål: Johan Larsson
    Målgivende: Jeppe Okkels
    Mål! Johan Larsson (IF Elfsborg) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Borås Arena. Flott spill fra Jeppe Okkels før målet.
    37'
    41'
    Målsjanse! Simon Hedlund (IF Elfsborg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    44'
    Frispark IF Elfsborg.
    46'
    47'
    Anton Jonsson Saletros (AIK) løfter inn en corner fra høyre på Borås Arena.
    55'
    Dommer Victor Wolf ser at linjemannen løfter flagget, og AIKs Rui Manuel Muati Modesto blåses av for offside.
    55'
    59'
    59'
    61'
    Dommer Victor Wolf venter med å sette i gang spillet fordi Anton Jonsson Saletros ligger nede.
    62'
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Omar Faraj
    Ut: Anton Jonsson Saletros
    Anton Jonsson Saletros, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Omar Faraj kommer inn for AIK.
    65'
    I Borås slår Bersant Celina en corner fra venstre.
    65'
    66'
    Bersant Celina (AIK) slår en corner fra venstre side på Borås Arena.
    66'
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Gult kort til AIK
    Dommer Victor Wolf viser Bersant Celina (AIK) det gule kortet.
    71'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Ahmed Qasem
    Ut: Jeppe Okkels
    IF Elfsborg bytter ut Jeppe Okkels med Ahmed Qasem.
    72'
    Omar Faraj
    Omar Faraj (AIK) kommer til en målsjanse på Borås Arena, men klarer ikke å score.
    73'
    Niklas Hult ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    74'
    IF Elfsborg slipper å klare seg uten Niklas Hult som kommer tilbake på banen i Borås.
    75'
    75'
    76'
    Straffe til IF Elfsborg
    77'
    Eric Ouma
    Eric Ouma får gult kort av dommer Victor Wolf, og må dermed stå over en kamp for AIK.
    77'
    Bersant Celina (AIK) løfter inn en corner fra høyre på Borås Arena.
    77'
    IF Elfsborg scorer på straffe!
    IF Elfsborg 3 - 0 AIK
    Mål! IF Elfsborg øker ledelsen til 3-0 etter et straffespark av Michael Baidoo.
    79'
    Inn: Sveinn Aron Gudjohnsen
    Ut: Per Frick
    Jimmy Thelin gjør dagens andre bytte i Borås, når han tar ut Per Frick og setter inn Sveinn Aron Gudjohnsen.
    80'
    Inn: Alexander Bernhardsson
    Ut: Simon Hedlund
    Simon Hedlund (IF Elfsborg) erstattes av Alexander Bernhardsson.
    80'
    Inn: Mads Dohr Thychosen
    Ut: Alexander Milosevic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AIK. Inn kommer Mads Dohr Thychosen, mens Alexander Milosevic tar plass på benken.