Rasmus Alm er på beina igjen og fortsetter kampen på Bravida Arena.
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til BK Häcken.
    Mål for IF Elfsborg!
    BK Häcken 0 - 1 IF Elfsborg
    Mål: Simon Olsson
    Målgivende: Rasmus Alm
    Mål! Simon Olsson gir IF Elfsborg ledelsen 0-1 i Gøteborg. Flott spill fra Rasmus Alm før målet.
    23'
    Gult kort til BK Häcken
    Gustav Berggren
    Dommer Glenn Nyberg gir Gustav Berggren (BK Häcken) et gult kort.
    26'
    Samuel Gustafson
    Sjanse i Gøteborg! Samuel Gustafson (BK Häcken) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    Glenn Nyberg tildeler BK Häcken en corner. Mikkel Rygaard sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Samuel Gustafson (BK Häcken) kommer til en målsjanse på Bravida Arena, men klarer ikke å score.
    31'
    BK Häcken angriper i Gøteborg. Gustav Berggren fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    33'
    En av BK Häckens spillere blir avblåst for offside på Bravida Arena.
    36'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    37'
    Mål for BK Häcken!
    BK Häcken 1 - 1 IF Elfsborg
    Mål: Alexander Jeremejeff
    Målgivende: Oscar Uddenas
    Alexander Jeremejeff scorer og utligner dermed til 1-1. Oscar Uddenas var nest sist på ballen.
    37'
    Frispark BK Häcken.
    39'
    I Gøteborg slår Gustav Berggren en corner fra venstre.
    42'
    42'
    Johan Larsson
    IF Elfsborg fosser forover og Johan Larsson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    BK Häcken, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    43'
    Rasmus Alm
    IF Elfsborg angriper, men avslutningen til Rasmus Alm går utenfor.
    44'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) kommer seg fri på Bravida Arena, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    En av IF Elfsborgs spillere blir avblåst for offside.
    45'+1
    Leo Bengtsson
    BK Häcken avanserer forover i Gøteborg. Leo Bengtsson avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Sjanse! IF Elfsborg avanserer forover, men Johan Larsson avslutter utenfor.
    45'+4
    I Gøteborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    47'
    50'
    50'
    Skudd på mål, IF Elfsborg
    51'
    51'
    55'
    Alexander Jeremejeff
    BK Häcken avanserer forover i Gøteborg. Alexander Jeremejeff avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    58'
    59'
    Jacob Ondrejka
    Jacob Ondrejka (IF Elfsborg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Jeppe Okkels
    Ut: Rasmus Alm
    Jimmy Thelin (IF Elfsborg) gjør sitt første bytte for dagen. Jeppe Okkels erstatter Rasmus Alm.
    60'
    62'
    BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Blair Turgott
    Ut: Leo Bengtsson
    BK Häcken bytter ut Leo Bengtsson med Blair Turgott. Dette er det første byttet som Per Mathias Hogmo gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Ibrahim Sadiq
    Ut: Oscar Uddenas
    BK Häcken bytter ut Oscar Uddenas med Ibrahim Sadiq.
    66'
    67'
    68'
    Noah Soderberg
    Noah Soderberg (IF Elfsborg) får et gult kort av dommer Glenn Nyberg.
    68'
    69'
    70'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) slår en corner fra venstre side på Bravida Arena.
    71'
    71'
    Inn: Sveinn Aron Gudjohnsen
    Ut: Per Frick
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IF Elfsborg. Inn kommer Sveinn Aron Gudjohnsen, mens Per Frick tar plass på benken.
    74'
    Glenn Nyberg tildeler BK Häcken en corner. Gustav Berggren sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.