Hammarby IF fosser fremover, men Mohammed Al-Hakim blåser for offside på Tele2 Arena.
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra høyre på Tele2 Arena.
    6'
    Joel Asoro
    Joel Asoro (Djurgårdens IF) header mot mål, men ballen går utenfor.
    6'
    Mohammed Al-Hakim tildeler Hammarby IF en corner. Mohanad Jeahze sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    I Stockholm slår Mohanad Jeahze en corner fra høyre.
    12'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    16'
    Joel Asoro
    Målsjanse til Djurgårdens IF! Joel Asoro treffer mål, men keeper redder.
    17'
    Hammarby IF, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) slår en corner fra høyre side på Tele2 Arena.
    18'
    Hammarby IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    I Stockholm har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Hampus Finndell
    Hampus Finndell (Djurgårdens IF) avanserer forover på Tele2 Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    22'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    24'
    En av Hammarby IFs spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Frispark til Djurgårdens IF på halvdelen til Hammarby IF.
    27'
    Isak Hien
    Djurgårdens IF angriper på Tele2 Arena, men Isak Hien header utenfor.
    28'
    Djurgårdens IF angriper i Stockholm, men blir avblåst for offside.
    29'
    Hammarby IF angriper, men Mohammed Al-Hakim blåser for offside.
    30'
    Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Victor Edvardsen (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra venstre på Tele2 Arena.
    33'
    Frispark i en god posisjon for Djurgårdens IF!
    36'
    Gult kort til Hammarby IF
    Edvin Kurtulus
    Edvin Kurtulus (Hammarby IF) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Mohammed Al-Hakim tildeler Hammarby IF en corner. Nahir Besara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Nahir Besara (Hammarby IF) slår en corner fra høyre side på Tele2 Arena.
    40'
    Simon Sandberg
    Dommeren gir Simon Sandberg (Hammarby IF) et gult kort.
    43'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Djurgårdens IF.
    43'
    44'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Hammarby IF på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark for Hammarby IF på egen banehalvdel.
    48'
    Victor Edvardsen (Djurgårdens IF) slår en corner fra venstre side på Tele2 Arena.
    50'
    Skudd utenfor mål, Djurgårdens IF
    50'
    50'
    Skudd på mål, Hammarby IF
    53'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    55'
    Loret Sadiku (Hammarby IF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Tele2 Arena.
    55'
    Loret Sadiku er tilbake på banen igjen.
    56'
    Skade: Hammarby IF
    58'
    Tilbake fra skade: Hammarby IF
    59'
    Frispark Hammarby IF.
    59'
    60'
    Loret Sadiku
    Dommer Mohammed Al-Hakim viser Loret Sadiku (Hammarby IF) det gule kortet.
    60'
    Rasmus Schüller
    Rasmus Schüller (Djurgårdens IF) kommer til en målsjanse på Tele2 Arena, men klarer ikke å score.
    61'
    Kan Djurgårdens IF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    64'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Emmanuel Banda
    Ut: Hampus Finndell
    Thomas Lagerlof (Djurgårdens IF) gjør sitt første bytte for dagen. Emmanuel Banda erstatter Hampus Finndell.
    65'
    Inn: Gustav Wikheim
    Ut: Victor Edvardsen
    Djurgårdens IF bytter ut Victor Edvardsen med Gustav Wikheim. Dette er det andre byttet som Thomas Lagerlof gjør i dagens kamp.
    65'
    Spillerbytte - Hammarby IF
    Inn: Astrit Seljmani
    Ut: Dennis Collander
    Marti Cifuentes gjør dagens første bytte i Stockholm, når han tar ut Dennis Collander og setter inn Astrit Seljmani.
    67'
    Mål for Djurgårdens IF!
    Djurgårdens IF 1 - 0 Hammarby IF
    Mål: Gustav Wikheim
    Målgivende: Emmanuel Banda
    Mål! Gustav Wikheim gir Djurgårdens IF en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Emmanuel Banda.
    68'
    Joel Asoro
    Djurgårdens IF angriper, men avslutningen til Joel Asoro går utenfor.
    70'
    71'
    71'
    Hjørnespark til Hammarby IF
    72'
    Skade: Djurgårdens IF
    74'
    Tilbake fra skade: Djurgårdens IF
    75'
    Gustav Ludwigson
    Sjanse til Hammarby IF! Gustav Ludwigson er nær ved å score, men keeper redder.
    76'
    76'
    Frispark til Hammarby IF på halvdelen til Djurgårdens IF.
    77'
    Loret Sadiku (Hammarby IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Inn: Elias Andersson
    Ut: Joel Asoro
    Bytte for Djurgårdens IF. Elias Andersson kommer inn for Joel Asoro på Tele2 Arena.
    79'
    Magnus Eriksson (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra venstre på Tele2 Arena.
    79'
    Inn: Bjørn Paulsen
    Ut: Dennis Widgren
    Dennis Widgren (Hammarby IF) erstattes av Bjørn Paulsen.
    80'
    Inn: Jeppe Andersen
    Ut: Simon Sandberg
    Hammarby IF gjør sitt tredje bytte. Simon Sandberg erstattes av Jeppe Andersen.
    80'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Hammarby IF.
    81'
    82'
    Skudd utenfor mål, Hammarby IF
    83'
    85'
    89'
    89'
    Inn: Jesper Löfgren
    Ut: Magnus Eriksson
    Djurgårdens IF bytter ut Magnus Eriksson med Jesper Löfgren.
    90'
    Inn: Jusef Erabi
    Ut: Loret Sadiku
    Bytte for Hammarby IF. Jusef Erabi kommer inn for Loret Sadiku på Tele2 Arena.
    90'
    Mohammed Al-Hakim tildeler Hammarby IF en corner. Nahir Besara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+1
    Gustav Wikheim (Djurgårdens IF) slår en corner fra venstre side på Tele2 Arena.
    90'+3
    Nahir Besara
    Hammarby IF angriper på Tele2 Arena. Nahir Besara header ballen i tverrliggeren!
    90'+4
    90'+6
    90'+7
    90'+8
    Bjørn Paulsen
    Bjørn Paulsen (Hammarby IF) header rett i tverrliggeren!
    90'+8
    Gustav Wikheim
    Djurgårdens IF angriper. Gustav Wikheim får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.