Målsjanse! Jamie Paterson (Swansea City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Huddersfield Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    John Busby signaliserer et frispark til Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Swansea City.
    15'
    18'
    Sorba Thomas (Huddersfield Town) løfter inn en corner fra høyre på John Smith's Stadium.
    20'
    Frispark for Swansea City på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark til Swansea City på halvdelen til Huddersfield Town.
    21'
    23'
    Gult kort til Swansea City
    Jamie Paterson (Swansea City) pådrar seg et gult kort.
    25'
    John Busby tildeler Huddersfield Town en corner. Sorba Thomas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Skudd på mål, Swansea City
    28'
    Huddersfield Town, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Hjørnespark til Swansea City
    29'
    30'
    32'
    34'
    37'
    Liam Cullen
    Liam Cullen (Swansea City) kommer til en målsjanse på John Smith's Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Spillet på John Smith's Stadium er stoppet midlertidig fordi Tom Lees ligger nede.
    44'
    45'+2
    Tom Lees er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+2
    46'
    Liam Cullen
    Swansea City angriper i Huddersfield. Liam Cullen fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    53'
    Josh Tymon (Swansea City) løfter inn en corner fra venstre på John Smith's Stadium.
    54'
    55'
    Gult kort til Huddersfield Town
    Michal Helik
    Michal Helik (Huddersfield Town) mottar et gult kort på John Smith's Stadium, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    55'
    58'
    Josh Key (Swansea City) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på John Smith's Stadium.
    59'
    Spillerbytte - Huddersfield Town
    Inn: Danny Ward
    Ut: Delano Burgzorg
    Andre Breitenreiter gjør dagens første bytte i Huddersfield, når han tar ut Delano Burgzorg og setter inn Danny Ward.
    60'
    Inn: Jaheim Headley
    Ut: Brodie Spencer
    Huddersfield Town bytter ut Brodie Spencer med Jaheim Headley. Dette er det andre byttet som Andre Breitenreiter gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Rhys Healey
    Ut: Alex Matos
    Bytte for Huddersfield Town. Rhys Healey kommer inn for Alex Matos på John Smith's Stadium.
    60'
    Josh Key er på beina igjen og fortsetter kampen på John Smith's Stadium.
    62'
    John Busby tildeler Huddersfield Town en corner. Sorba Thomas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Spillerbytte - Swansea City
    Inn: Jamal Lowe
    Ut: Oliver Cooper
    Luke Williams (Swansea City) gjør sitt første bytte for dagen. Jamal Lowe erstatter Oliver Cooper.
    65'
    Inn: Jerry Yates
    Ut: Liam Cullen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Swansea City. Inn kommer Jerry Yates, mens Liam Cullen tar plass på benken.
    66'
    Inn: Liam Walsh
    Ut: Jay Fulton
    Bytte for Swansea City. Liam Walsh kommer inn for Jay Fulton på John Smith's Stadium.
    66'
    Matt Grimes (Swansea City) løfter inn en corner fra venstre på John Smith's Stadium.
    68'
    Harry Darling
    Swansea City avanserer forover i Huddersfield. Harry Darling avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Josh Koroma
    Josh Koroma (Huddersfield Town) kommer til en målsjanse på John Smith's Stadium, men klarer ikke å score.
    69'
    Skudd utenfor mål, Huddersfield Town
    72'
    Mål for Swansea City!
    Huddersfield Town 0 - 1 Swansea City
    Mål: Jamal Lowe
    Målgivende: Jamie Paterson
    Mål! Jamal Lowe gir Swansea City en 0-1 ledelse. Jamie Paterson sto for den målgivende pasningen.
    73'
    Inn: Charlie Patino
    Ut: Jamie Paterson
    Luke Williams gjør dagens fjerde bytte i Huddersfield, når han tar ut Jamie Paterson og setter inn Charlie Patino.
    74'
    Huddersfield Town angriper i Huddersfield, men blir avblåst for offside.
    75'
    77'
    Michal Helik (Huddersfield Town) kommer seg fri på John Smith's Stadium, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Danny Ward
    Danny Ward skyter i stolpen! Nære på for Huddersfield Town.
    79'
    81'
    Jamal Lowe
    Swansea City angriper, men avslutningen til Jamal Lowe går utenfor.
    81'
    83'
    Charlie Patino
    Swansea City angriper i Huddersfield. Charlie Patino avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    I Huddersfield har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    84'
    Huddersfield Town 0 - 2 Swansea City
    Mål: Ronald Pereira Martins
    Målgivende: Josh Tymon
    Mål! Ronald Pereira Martins gir Swansea City en komfortabel 0-2 ledelse. Flott spill fra Josh Tymon før målet.
    85'
    Inn: Azeem Abdulai
    Ut: Ronald Pereira Martins
    Ronald Pereira Martins (Swansea City) erstattes av Azeem Abdulai.
    87'
    Inn: Ben Jackson
    Ut: Tom Lees
    Huddersfield Town gjør sitt fjerde bytte. Tom Lees erstattes av Ben Jackson.
    88'
    Huddersfield Town 0 - 3 Swansea City
    Mål: Jerry Yates
    Mål! Swansea City øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Jerry Yates på John Smith's Stadium.
    90'+1
    Skudd utenfor mål, Swansea City
    90'+3
    Huddersfield Town 0 - 4 Swansea City
    Mål: Liam Walsh
    Målgivende: Azeem Abdulai
    Swansea City går opp i en 0-4 ledelse etter et mål av Liam Walsh. Azeem Abdulai var nest sist på ballen.
    90'+3
    Huddersfield Town angriper, men John Busby blåser for offside.
    90'+4
    90'+6
    90'+6
    Rhys Healey
    Huddersfield Town angriper i Huddersfield. Rhys Healey fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+6
    Sorba Thomas
    Sorba Thomas (Huddersfield Town) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.