I Huddersfield har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Huddersfield Town angriper i Huddersfield. Josh Koroma fyrer av et skudd som går utenfor.
    Steven Fletcher er på beina igjen og fortsetter kampen på John Smith's Stadium.
    17'
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Stoke City på egen banehalvdel.
    18'
    Mario Vrancic
    Målsjanse på John Smith's Stadium! Mario Vrancic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    Huddersfield Town, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Tyrese Campbell (Stoke City) slår en corner fra venstre side på John Smith's Stadium.
    19'
    Taylor Harwood-Bellis
    Stoke City angriper på John Smith's Stadium, men Taylor Harwood-Bellis header utenfor.
    20'
    I Huddersfield slår Sorba Thomas en corner fra høyre.
    24'
    Mål for Huddersfield Town!
    Huddersfield Town 1 - 0 Stoke City
    Mål: Josh Koroma
    Målgivende: Lewis O'Brien
    I Huddersfield tar Huddersfield Town ledelsen 1-0 etter et mål av Josh Koroma. Lewis O'Brien var nest sist på ballen.
    27'
    Danny Ward
    Sjanse til Huddersfield Town! Danny Ward er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    30'
    Jaden Philogene-Bidace
    Stoke City fosser forover og Jaden Philogene-Bidace fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    Gavin Ward tildeler Stoke City en corner. Mario Vrancic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Mario Vrancic (Stoke City) løfter inn en corner fra høyre på John Smith's Stadium.
    33'
    Lewis Baker
    Stoke City angriper, men avslutningen til Lewis Baker går utenfor.
    33'
    Frispark til Huddersfield Town på halvdelen til Stoke City.
    36'
    Gavin Ward tildeler Huddersfield Town en corner. Sorba Thomas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Josh Koroma
    Huddersfield Town angriper i Huddersfield. Josh Koroma avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    37'
    Danny Ward
    Sjanse! Huddersfield Town avanserer forover, men Danny Ward avslutter utenfor.
    38'
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Huddersfield Town.
    39'
    Frispark for Stoke City på egen banehalvdel.
    40'
    Tyrese Campbell
    Stoke City angriper. Tyrese Campbell får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    Ben Wilmot
    Dommer Gavin Ward gir Ben Wilmot (Stoke City) et gult kort.
    44'
    Huddersfield Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Sjanse i Huddersfield! Tyrese Campbell (Stoke City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+3
    45'+2
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Joe Allen
    Ut: Jordan Thompson
    Stoke City bytter ut Jordan Thompson med Joe Allen.
    46'
    52'
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    57'
    Mario Vrancic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    57'
    Inn: Nick Powell
    Ut: Mario Vrancic
    Michael O'Neill (Stoke City) tar ut Mario Vrancic som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Nick Powell.
    59'
    Mario Vrancic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på John Smith's Stadium.
    59'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jonathan Hogg (Huddersfield Town) vrir seg av smerte i gresset.
    60'
    Jonathan Hogg ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Huddersfield.
    62'
    Frispark for Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    63'
    Inn: Jacob Brown
    Ut: Steven Fletcher
    Steven Fletcher (Stoke City) erstattes av Jacob Brown.
    64'
    Lewis Baker (Stoke City) løfter inn en corner fra høyre på John Smith's Stadium.
    67'
    Lewis Baker
    Sjanse til Stoke City! Lewis Baker er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    Lee Nicholls vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    Lee Nicholls er tilbake i kampen igjen.
    70'
    I Huddersfield slår Lewis Baker en corner fra venstre.
    71'
    Målsjanse til Stoke City! Tyrese Campbell treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Spillerbytte - Huddersfield Town
    Inn: Duane Holmes
    Ut: Josh Koroma
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Huddersfield Town. Inn kommer Duane Holmes, mens Josh Koroma tar plass på benken.
    73'
    Inn: Jordan Rhodes
    Ut: Danny Ward
    Bytte for Huddersfield Town. Jordan Rhodes kommer inn for Danny Ward på John Smith's Stadium.
    73'
    74'
    Duane Holmes
    Huddersfield Town angriper på John Smith's Stadium. Duane Holmes header utenfor.
    75'
    Mål for Stoke City!
    Huddersfield Town 1 - 1 Stoke City
    Mål: Jacob Brown
    Målgivende: Ben Wilmot
    Mål! Jacob Brown utligner til 1-1. Ben Wilmot sto for den målgivende pasningen.
    79'
    Jaden Philogene-Bidace skyter i stolpen! Nesten mål for Stoke City.
    79'
    Tyrese Campbell (Stoke City) mottar sitt første gule kort for dagen på John Smith's Stadium.
    79'
    Gult kort til Huddersfield Town
    Lee Nicholls
    Lee Nicholls (Huddersfield Town) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Inn: Scott High
    Ut: Danel Sinani
    Carlos Corberan gjør dagens tredje bytte i Huddersfield, når han tar ut Danel Sinani og setter inn Scott High.
    80'
    81'
    Nick Powell
    Nick Powell (Stoke City) avanserer forover på John Smith's Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    82'
    Lewis O'Brien (Huddersfield Town) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Jacob Brown ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    84'
    Stoke City slipper å klare seg uten Jacob Brown som kommer tilbake på banen i Huddersfield.
    85'
    Frispark til Stoke City på halvdelen til Huddersfield Town.
    87'
    89'
    90'
    Stoke City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'
    Duane Holmes (Huddersfield Town) kommer til en målsjanse på John Smith's Stadium, men klarer ikke å score.
    90'+1
    Scott High
    Huddersfield Town fosser forover og Scott High fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    Sorba Thomas (Huddersfield Town) slår en corner fra venstre side på John Smith's Stadium.
    90'+4
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Stoke City.
    90'+5
    Jacob Brown
    Stoke City angriper. Jacob Brown får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.