David Kasumu (Huddersfield Town) mottar sitt første gule kort for dagen på John Smith's Stadium.
    Michal Helik setter ballen i nettet og Huddersfield Town leder nå 1-0.
    45'+1
    45'+3
    Andre gule kort til Huddersfield Town
    Utvisning! Huddersfield Town må klare seg resten av kampen uten Jonathan Hogg etter at han får sitt andre gule.
    45'+4
    Georginio Rutter
    Målsjanse! Georginio Rutter (Leeds United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+10
    45'+10
    Inn: Alex Matos
    Ut: Danny Ward
    Huddersfield Town bytter ut Danny Ward med Alex Matos.
    46'
    Georginio Rutter (Leeds United) kommer seg fri på John Smith's Stadium, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Andrew Kitchen tildeler Huddersfield Town en corner. Sorba Thomas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Crysencio Summerville (Leeds United) slår en corner fra venstre side på John Smith's Stadium.
    52'
    Frispark for Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    52'
    Huddersfield Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    I Huddersfield har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Huddersfield Town angriper, men avslutningen til David Kasumu går utenfor.
    57'
    Sorba Thomas (Huddersfield Town) løfter inn en corner fra høyre på John Smith's Stadium.
    59'
    Matty Pearson (Huddersfield Town) kommer til en målsjanse på John Smith's Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Joel Piroe
    Ut: Glen Kamara
    Leeds United bytter ut Glen Kamara med Joel Piroe. Dette er det første byttet som Daniel Farke gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Daniel James
    Ut: Degnand Wilfried Gnonto
    Bytte for Leeds United. Daniel James kommer inn for Degnand Wilfried Gnonto på John Smith's Stadium.
    62'
    Inn: Connor Roberts
    Ut: Archie Gray
    Leeds United gjør sitt tredje bytte. Archie Gray erstattes av Connor Roberts.
    62'
    Andrew Kitchen signaliserer et frispark til Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    63'
    Gult kort til Leeds United
    Georginio Rutter (Leeds United) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    65'
    Mål for Leeds United!
    Huddersfield Town 1 - 1 Leeds United
    Mål: Patrick Bamford
    Målgivende: Connor Roberts
    Mål! bortelag utligner ved Patrick Bamford. Stillingen er nå 1-1. Connor Roberts var nest sist på ballen.
    67'
    I Huddersfield slår Daniel James en corner fra høyre.
    69'
    Inn: Jaheim Headley
    Ut: Brodie Spencer
    Andre Breitenreiter gjør dagens tredje bytte i Huddersfield, når han tar ut Brodie Spencer og setter inn Jaheim Headley.
    72'
    Inn: Josh Koroma
    Ut: Delano Burgzorg
    Delano Burgzorg (Huddersfield Town) erstattes av Josh Koroma.
    73'
    Joel Piroe
    Leeds United angriper i Huddersfield. Joel Piroe fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Leeds United angriper i Huddersfield, men blir avblåst for offside.
    74'
    Andrew Kitchen tildeler Leeds United en corner. Daniel James sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    80'
    Georginio Rutter (Leeds United) header mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    Daniel James (Leeds United) slår en corner fra venstre side på John Smith's Stadium.
    81'
    Lee Nicholls ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    Lee Nicholls er på beina igjen og fortsetter kampen på John Smith's Stadium.
    83'
    83'
    Crysencio Summerville
    Leeds United avanserer forover og Crysencio Summerville får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    86'
    Inn: Jaidon Anthony
    Ut: Junior Firpo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leeds United. Inn kommer Jaidon Anthony, mens Junior Firpo tar plass på benken.
    87'
    Daniel James (Leeds United) løfter inn en corner fra høyre på John Smith's Stadium.
    90'+2
    Frispark Leeds United.
    90'+3
    Frispark til Huddersfield Town på halvdelen til Leeds United.
    90'+3
    Frisparket tildelt Huddersfield Town er farlig nær Leeds Uniteds målområde.
    90'+4
    Andrew Kitchen signaliserer et frispark til Leeds United.
    90'+4
    Jaheim Headley
    Jaheim Headley (Huddersfield Town) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.