Kan Huddersfield Town utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    Gult kort til Coventry City
    Liam Kitching
    Liam Kitching (Coventry City) får et gult kort av dommer Adam Herczeg.
    3'
    Jack Rudoni (Huddersfield Town) løfter inn en corner fra høyre på John Smith's Stadium.
    4'
    Frispark til Huddersfield Town på halvdelen til Coventry City.
    10'
    Hjørnespark til Huddersfield Town
    11'
    12'
    Coventry City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Huddersfield Town
    Radinio Balker
    Radinio Balker (Huddersfield Town) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    14'
    Huddersfield Town må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Coventry City.
    15'
    Mål for Coventry City!
    Huddersfield Town 0 - 1 Coventry City
    Mål: Ellis Reco Simms
    Målgivende: Kasey Palmer
    Mål! Coventry City tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Ellis Reco Simms på John Smith's Stadium. Kasey Palmer sto for den målgivende pasningen.
    16'
    Skudd på mål, Huddersfield Town
    16'
    Coventry City, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Adam Herczeg signaliserer et frispark til Coventry City.
    16'
    Huddersfield Town angriper, men Adam Herczeg blåser for offside.
    19'
    Adam Herczeg signaliserer et frispark til Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    20'
    Huddersfield Town 0 - 2 Coventry City
    Målgivende: Milan Van Ewijk
    I Huddersfield øker Coventry City ledelsen til 0-2 takket være et mål av Ellis Reco Simms. Milan Van Ewijk var nest sist på ballen.
    22'
    Frispark for Coventry City på egen banehalvdel.
    24'
    Skudd på mål, Coventry City
    25'
    Huddersfield Town, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    25'
    I Huddersfield har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    32'
    Huddersfield Town fosser fremover, men Adam Herczeg blåser for offside på John Smith's Stadium.
    33'
    34'
    Frispark Coventry City.
    35'
    Hjørnespark til Coventry City
    36'
    39'
    39'
    40'
    Huddersfield Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    En av Huddersfield Towns spillere blir avblåst for offside.
    41'
    Skudd utenfor mål, Huddersfield Town
    42'
    En av Huddersfield Towns spillere blir avblåst for offside på John Smith's Stadium.
    44'
    Adam Herczeg signaliserer et frispark til Huddersfield Town.
    45'
    Ben Sheaf
    Ben Sheaf (Coventry City) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    45'
    48'
    Frispark for Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    51'
    Spillerbytte - Huddersfield Town
    Inn: Brodie Spencer
    Ut: Radinio Balker
    Bytte for Huddersfield Town. Brodie Spencer kommer inn for Radinio Balker på John Smith's Stadium.
    54'
    56'
    57'
    59'
    61'
    Huddersfield Town angriper, men blir avblåst for offside.
    62'
    Spillerbytte - Coventry City
    Inn: Callum O`Hare
    Ut: Kasey Palmer
    Coventry City bytter ut Kasey Palmer med Callum O`Hare.
    63'
    Inn: Rhys Healey
    Ut: Delano Burgzorg
    Andre Breitenreiter (Huddersfield Town) gjør sitt andre bytte for dagen. Rhys Healey erstatter Delano Burgzorg.
    64'
    Inn: Patrick Jones
    Ut: Jonathan Hogg
    Andre Breitenreiter gjør dagens tredje bytte i Huddersfield, når han tar ut Jonathan Hogg og setter inn Patrick Jones.
    64'
    Inn: Ben Wiles
    Ut: David Kasumu
    Huddersfield Town bytter ut David Kasumu med Ben Wiles. Dette er det fjerde byttet som Andre Breitenreiter gjør i dagens kamp.
    64'
    65'
    67'
    67'
    69'
    71'
    71'
    71'
    72'
    74'
    74'
    Adam Herczeg tildeler Huddersfield Town en corner. Jack Rudoni sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    76'
    Inn: Bojan Radulovic
    Ut: Josh Koroma
    Huddersfield Town bytter ut Josh Koroma med Bojan Radulovic. Dette er det femte byttet som Andre Breitenreiter gjør i dagens kamp.
    76'
    Huddersfield Town angriper i Huddersfield, men blir avblåst for offside.
    78'
    Mål for Huddersfield Town!
    Huddersfield Town 1 - 2 Coventry City
    Mål: Rhys Healey
    Mål! Rhys Healey holder Huddersfield Townet inne i kampen med en redusering til 1-2.
    79'
    82'
    82'
    82'
    82'
    Inn: Matt Godden
    Ut: Ellis Reco Simms
    Mark Robins gjør dagens andre bytte i Huddersfield, når han tar ut Ellis Reco Simms og setter inn Matt Godden.
    83'
    Inn: Victor Torp
    Ut: Josh Eccles
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Coventry City. Inn kommer Victor Torp, mens Josh Eccles tar plass på benken.
    83'
    I Huddersfield har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    85'
    87'
    Bobby Thomas
    Bobby Thomas (Coventry City) mottar sitt første gule kort for dagen på John Smith's Stadium.
    87'
    88'
    Bradley Collins
    Bradley Collins (Coventry City) pådrar seg et gult kort.
    89'
    90'
    Jack Rudoni (Huddersfield Town) slår en corner fra høyre side på John Smith's Stadium.
    90'
    Adam Herczeg signaliserer et frispark til Coventry City på egen banehalvdel.
    90'+4
    Huddersfield Town 1 - 3 Coventry City
    Mål: Haji Wright
    Mål! Haji Wright øker ledelsen til 1-3. Det er en fin assist fra Milan Van Ewijk.
    90'+4
    Inn: Liam Kelly
    Ut: Ben Sheaf
    Mark Robins (Coventry City) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Liam Kelly erstatter Ben Sheaf.
    90'+5
    Adam Herczeg signaliserer et frispark til Huddersfield Town like utenfor Coventry City-området.