Frispark for Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Houston Dynamo.
    15'
    Memo Rodriguez
    Sjanse! Houston Dynamo avanserer forover, men Memo Rodriguez avslutter utenfor.
    15'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    16'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark til Houston Dynamo på halvdelen til Colorado Rapids.
    17'
    Frisparket tildelt Colorado Rapids er farlig nær Houston Dynamos målområde.
    20'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    21'
    Sjanse til Houston Dynamo! Memo Rodriguez er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    I Houston slår Memo Rodriguez en corner fra høyre.
    22'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    Ariel Lassiter (Houston Dynamo) løfter inn en corner fra høyre på Bbva Stadium.
    26'
    Adalberto Carrasquilla
    Houston Dynamo angriper. Adalberto Carrasquilla får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    27'
    Målsjanse på Bbva Stadium! Dominique Badji fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    Houston Dynamo, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    29'
    Frispark Colorado Rapids.
    29'
    Gult kort til Houston Dynamo
    Adalberto Carrasquilla (Houston Dynamo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    29'
    I Houston har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Skudd på mål, Houston Dynamo
    32'
    32'
    Lucas Esteves
    Sjanse i Houston! Lucas Esteves (Colorado Rapids) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    Jack Price (Colorado Rapids) slår en corner fra høyre side på Bbva Stadium.
    34'
    Lalas Abubakar
    Lalas Abubakar (Colorado Rapids) kommer til en målsjanse på Bbva Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Jack Price
    Målsjanse! Jack Price (Colorado Rapids) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Griffin Dorsey
    Houston Dynamo angriper i Houston. Griffin Dorsey avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    Hjørnespark til Houston Dynamo
    38'
    Lucas Esteves ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Colorado Rapids slipper å klare seg uten Lucas Esteves som kommer tilbake på banen i Houston.
    41'
    Houston Dynamo angriper i Houston. Memo Rodriguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    43'
    44'
    Memo Rodriguez (Houston Dynamo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    Ariel Lassiter
    Ariel Lassiter (Houston Dynamo) kommer seg fri på Bbva Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'+2
    En av Houston Dynamos spillere går i offside.
    45'+2
    Jack Price (Colorado Rapids) slår en corner fra venstre side på Bbva Stadium.
    47'
    Guido Gonzales Jr tildeler Houston Dynamo en corner. Ariel Lassiter sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    52'
    Joe Corona
    Dommeren gir Joe Corona (Houston Dynamo) et gult kort.
    52'
    Dommer Guido Gonzales Jr venter med å sette i gang spillet fordi Younes Namli ligger nede.
    52'
    Younes Namli er på beina igjen og fortsetter kampen.
    53'
    I Houston slår Jack Price en corner fra venstre.
    55'
    Auston Trusty
    Colorado Rapids fosser forover og Auston Trusty fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    Målsjanse til Houston Dynamo! Ariel Lassiter treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    Mål for Colorado Rapids!
    Houston Dynamo 0 - 1 Colorado Rapids
    Mål: Dominique Badji
    Målgivende: Younes Namli
    Mål! Colorado Rapids tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Dominique Badji på Bbva Stadium. Younes Namli var nest sist på ballen.
    58'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Jonathan Lewis
    Ut: Lalas Abubakar
    Colorado Rapids bytter ut Lalas Abubakar med Jonathan Lewis.
    61'
    Inn: Diego Rubio
    Ut: Younes Namli
    Younes Namli (Colorado Rapids) erstattes av Diego Rubio.
    62'
    Inn: Cole Bassett
    Ut: Mark-Anthony Kaye
    Colorado Rapids bytter ut Mark-Anthony Kaye med Cole Bassett. Dette er det tredje byttet som Robin Fraser gjør i dagens kamp.
    62'
    Jack Price (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra venstre på Bbva Stadium.
    63'
    En av Colorado Rapidss spillere blir avblåst for offside.
    64'
    Spillerbytte - Houston Dynamo
    Inn: Tyler Pasher
    Ut: Griffin Dorsey
    Houston Dynamo gjør sitt første bytte. Griffin Dorsey erstattes av Tyler Pasher.
    64'
    Inn: Boniek Garcia
    Ut: Adalberto Carrasquilla
    Tab Ramos gjør dagens andre bytte i Houston, når han tar ut Adalberto Carrasquilla og setter inn Boniek Garcia.
    65'
    66'
    66'
    Boniek Garcia
    Houston Dynamo angriper, men avslutningen til Boniek Garcia går utenfor.
    67'
    Inn: Andre Shinyashiki
    Ut: Dominique Badji
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colorado Rapids. Inn kommer Andre Shinyashiki, mens Dominique Badji tar plass på benken.
    70'
    72'
    72'
    Inn: Maximiliano Urruti
    Ut: Ariel Lassiter
    Tab Ramos (Houston Dynamo) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Maximiliano Urruti erstatter Ariel Lassiter.
    73'
    Memo Rodriguez (Houston Dynamo) løfter inn en corner fra venstre på Bbva Stadium.
    73'
    Andre Shinyashiki
    Andre Shinyashiki (Colorado Rapids) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Inn: Darwin Quintero
    Ut: Joe Corona
    Houston Dynamo gjør sitt tredje bytte. Joe Corona erstattes av Darwin Quintero.
    73'
    75'
    Cole Bassett
    Cole Bassett (Colorado Rapids) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    76'
    Inn: Drew Moor
    Ut: Michael Barrios
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colorado Rapids. Inn kommer Drew Moor, mens Michael Barrios tar plass på benken.
    76'
    77'
    Memo Rodriguez (Houston Dynamo) slår en corner fra høyre side på Bbva Stadium.
    82'
    Tim Parker
    I Houston får Tim Parker (Houston Dynamo) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    82'
    82'
    82'
    Tyler Pasher
    Houston Dynamo angriper i Houston. Tyler Pasher avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    87'
    87'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Houston fordi Memo Rodriguez får behandling for en skade på banen.
    88'
    Inn: Juan Castilla
    Ut: Memo Rodriguez
    Houston Dynamo bytter ut Memo Rodriguez som ikke ser ut til å kunne fortsette. Tab Ramos blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Juan Castilla.
    89'
    Memo Rodriguez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Bbva Stadium.
    90'
    Jonathan Lewis
    Sjanse i Houston! Jonathan Lewis (Colorado Rapids) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+3
    90'+3
    Diego Rubio
    Diego Rubio (Colorado Rapids) avanserer forover på Bbva Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.