1-0

Florian Exner signaliserer et frispark til Holstein Kiel.
    1'
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra venstre på Holstein-Stadion.
    3'
    Tom Rothe
    Tom Rothe (Holstein Kiel) kommer til en målsjanse på Holstein-Stadion, men klarer ikke å score.
    3'
    Florian Exner signaliserer et frispark til Karlsruher SC på egen banehalvdel.
    6'
    Igor Matanovic
    Karlsruher SC angriper i Kiel. Igor Matanovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    Holstein Kiel, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    I Kiel slår Marvin Wanitzek en corner fra venstre.
    9'
    Marvin Wanitzek (Karlsruher SC) slår en corner fra venstre side på Holstein-Stadion.
    9'
    Holstein Kiel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Lewis Holtby
    Holstein Kiel fosser forover og Lewis Holtby fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Karlsruher SC, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark for Karlsruher SC på egen banehalvdel.
    11'
    Karlsruher SC angriper, men blir avblåst for offside.
    12'
    Tom Rothe
    Sjanse i Kiel! Tom Rothe (Holstein Kiel) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    13'
    Shuto Machino
    Holstein Kiel angriper i Kiel. Shuto Machino fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    16'
    22'
    En av Holstein Kiels spillere blir avblåst for offside.
    23'
    Leon Jensen
    Målsjanse til Karlsruher SC! Leon Jensen treffer mål, men keeper redder.
    23'
    23'
    Frispark for Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    24'
    Florian Exner tildeler Karlsruher SC en corner. Marvin Wanitzek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Frispark til Karlsruher SC på halvdelen til Holstein Kiel.
    33'
    Sjanse til Holstein Kiel! Lewis Holtby er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    33'
    35'
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) slår en corner fra venstre side på Holstein-Stadion.
    38'
    Finn Porath
    Holstein Kiel avanserer forover i Kiel. Finn Porath avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Frispark Karlsruher SC.
    42'
    I Kiel slår Lewis Holtby en corner fra venstre.
    44'
    Patrick Erras
    Holstein Kiel avanserer forover og Patrick Erras kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    44'
    44'
    45'
    Gult kort til Holstein Kiel
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) får et gult kort av dommer Florian Exner.
    45'
    Skudd på mål, Holstein Kiel
    46'
    46'
    Florian Exner tildeler Holstein Kiel en corner. Lewis Holtby sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    46'
    Shuto Machino (Holstein Kiel) kommer seg fri på Holstein-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    47'
    En av Holstein Kiels spillere blir avblåst for offside på Holstein-Stadion.
    51'
    Gult kort til Karlsruher SC
    Dzenis Burnic
    Dommer Florian Exner viser Dzenis Burnic (Karlsruher SC) det gule kortet.
    52'
    Holstein Kiel angriper i Kiel, men blir avblåst for offside.
    53'
    Karlsruher SC angriper. Igor Matanovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    54'
    Florian Exner signaliserer et frispark til Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    54'
    Tom Rothe
    Holstein Kiel angriper i Kiel. Tom Rothe avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    57'
    Mål for Holstein Kiel!
    Holstein Kiel 1 - 0 Karlsruher SC
    Mål: Lewis Holtby
    Målgivende: Tom Rothe
    Holstein Kiel leder 1-0 etter en scoring av Lewis Holtby. Flott spill fra Tom Rothe før målet.
    57'
    Spillerbytte - Karlsruher SC
    Inn: Marco Thiede
    Ut: Nicolai Rapp
    Karlsruher SC gjør sitt første bytte. Nicolai Rapp erstattes av Marco Thiede.
    60'
    60'
    Skudd utenfor mål, Holstein Kiel
    60'
    I Kiel har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Marcel Franke
    Marcel Franke (Karlsruher SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    Frispark i en god posisjon for Holstein Kiel!
    62'
    64'
    Inn: Fabian Schleusener
    Ut: Leon Jensen
    Christian Eichner gjør dagens andre bytte i Kiel, når han tar ut Leon Jensen og setter inn Fabian Schleusener.
    64'
    Inn: Philip Heise
    Ut: David Herold
    Bytte for Karlsruher SC. Philip Heise kommer inn for David Herold på Holstein-Stadion.
    64'
    Florian Exner signaliserer et frispark til Karlsruher SC.
    66'
    67'
    Karlsruher SC fosser fremover, men Florian Exner blåser for offside på Holstein-Stadion.
    67'
    I Kiel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    Philip Heise (Karlsruher SC) løfter inn en corner fra høyre på Holstein-Stadion.
    72'
    72'
    Marvin Wanitzek
    Målsjanse! Marvin Wanitzek (Karlsruher SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Igor Matanovic (Karlsruher SC) kommer seg fri på Holstein-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    74'
    75'
    76'
    Sjanse i Kiel! Marvin Wanitzek (Karlsruher SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    77'
    77'
    Skudd utenfor mål, Karlsruher SC
    77'
    Spillerbytte - Holstein Kiel
    Inn: Marvin Schulz
    Ut: Alexander Bernhardsson
    Holstein Kiel bytter ut Alexander Bernhardsson med Marvin Schulz.
    77'
    80'
    81'
    Inn: Mikkel Kirkeskov
    Ut: Marco Komenda
    Holstein Kiel bytter ut Marco Komenda med Mikkel Kirkeskov. Dette er det andre byttet som Marcel Rapp gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Benedikt Pichler
    Ut: Shuto Machino
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Holstein Kiel. Inn kommer Benedikt Pichler, mens Shuto Machino tar plass på benken.
    84'
    Hjørnespark til Karlsruher SC
    85'
    Jerome Gondorf
    Karlsruher SC angriper i Kiel. Jerome Gondorf fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Florian Exner tildeler Holstein Kiel en corner. Lewis Holtby sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.