Mål for Freiburg!
    Holstein Kiel 0 - 1 Freiburg
    Mål: Nils Petersen
    Målgivende: Pascal Stenzel
    Nils Petersen header ballen i mål og SC Freiburg leder dermed 0-1. Det er en fin assist fra Pascal Stenzel.
    1'
    Soren Storks signaliserer et frispark til SC Freiburg.
    2'
    Soren Storks tildeler Holstein Kiel en corner. David Kinsombi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Kingsley Schindler
    Sjanse! Holstein Kiel avanserer forover, men Kingsley Schindler avslutter utenfor.
    10'
    Luca Waldschmidt (SC Freiburg) løfter inn en corner fra venstre på Holstein-Stadion.
    14'
    I Kiel slår Alexander Muhling en corner fra venstre.
    17'
    Sjanse i Kiel! Kingsley Schindler (Holstein Kiel) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    David Kinsombi (Holstein Kiel) slår en corner fra høyre side på Holstein-Stadion.
    18'
    Stefan Thesker
    Stefan Thesker (Holstein Kiel) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Luca Waldschmidt (SC Freiburg) slår en corner fra venstre side på Holstein-Stadion.
    25'
    25'
    Masaya Okugawa
    Holstein Kiel angriper. Masaya Okugawa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    Soren Storks tildeler Holstein Kiel en corner. Alexander Muhling sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Mål for Holstein Kiel!
    Holstein Kiel 1 - 1 Freiburg
    Mål: Janni Serra
    Målgivende: Alexander Muhling
    Mål! Janni Serra (Holstein Kiel) utligner med en heading på Holstein-Stadion. Alexander Muhling var nest sist på ballen.
    26'
    Offside! Kingsley Schindler (Holstein Kiel) er alene igjennom, men dommer Soren Storks ser at linjemannen er oppe med flagget.
    28'
    I Kiel har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Luca Waldschmidt
    SC Freiburg angriper i Kiel. Luca Waldschmidt fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    I Kiel slår Alexander Muhling en corner fra høyre.
    34'
    Janni Serra
    Holstein Kiel avanserer forover og Janni Serra kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    34'
    34'
    Luca Waldschmidt (SC Freiburg) løfter inn en corner fra høyre på Holstein-Stadion.
    36'
    Frispark for Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    37'
    Frispark til Holstein Kiel på halvdelen til SC Freiburg.
    45'
    Nils Petersen
    SC Freiburg angriper, men avslutningen til Nils Petersen går utenfor.
    46'
    Frispark SC Freiburg.
    47'
    Soren Storks signaliserer et frispark til Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    48'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Gult kort til Holstein Kiel
    Jannik Dehm
    Jannik Dehm (Holstein Kiel) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Alexander Muhling (Holstein Kiel) slår en corner fra høyre side på Holstein-Stadion.
    57'
    Målsjanse! Nils Petersen (SC Freiburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    En av Holstein Kiels spillere blir avblåst for offside på Holstein-Stadion.
    62'
    Sjanse til SC Freiburg! Nils Petersen er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    Holstein Kiel, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    65'
    David Kinsombi
    Målsjanse! David Kinsombi (Holstein Kiel) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Alexander Muhling
    Holstein Kiel avanserer forover i Kiel. Alexander Muhling avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    I Kiel slår David Kinsombi en corner fra høyre.
    72'
    Janni Serra
    Janni Serra (Holstein Kiel) kommer til en målsjanse på Holstein-Stadion, men klarer ikke å score.
    75'
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    75'
    Frispark i en god posisjon for SC Freiburg!
    77'
    Holstein Kiel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    Holstein Kiel 2 - 1 Freiburg
    Mål: David Kinsombi
    Målgivende: Kingsley Schindler
    Mål! David Kinsombi gir Holstein Kiel en 2-1 ledelse. Kingsley Schindler sto for den målgivende pasningen.
    79'
    82'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Yoric Ravet
    Ut: Mike Frantz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Freiburg. Inn kommer Yoric Ravet, mens Mike Frantz tar plass på benken.
    82'
    Soren Storks signaliserer et frispark til Holstein Kiel.
    83'
    84'
    Inn: Tim Kleindienst
    Ut: Janik Haberer
    Janik Haberer (SC Freiburg) erstattes av Tim Kleindienst.
    84'
    Tim Kleindienst
    Tim Kleindienst (SC Freiburg) header ballen mot mål, men Holstein Kiel klarerer.
    85'
    85'
    86'
    Spillerbytte - Holstein Kiel
    Inn: Patrick Herrmann
    Ut: Stefan Thesker
    Bytte for Holstein Kiel. Patrick Herrmann kommer inn for Stefan Thesker på Holstein-Stadion.
    87'
    Inn: Lucas Holer
    Ut: Philipp Lienhart
    SC Freiburg bytter ut Philipp Lienhart med Lucas Holer. Dette er det tredje byttet som Christian Streich gjør i dagens kamp.
    87'
    Soren Storks signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    88'
    Soren Storks tildeler SC Freiburg en corner. Yoric Ravet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    Inn: Mathias Honsak
    Ut: Masaya Okugawa
    Holstein Kiel bytter ut Masaya Okugawa med Mathias Honsak.
    89'
    SC Freiburg angriper, men avslutningen til Luca Waldschmidt går utenfor.
    90'
    90'
    Frispark Holstein Kiel.
    90'+1
    90'+2
    Gult kort til Freiburg
    Dommeren gir Nils Petersen (SC Freiburg) et gult kort.
    90'+3
    Lucas Holer
    Lucas Holer (SC Freiburg) avanserer forover på Holstein-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.