Holstein Kiel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for FC Magdeburg!
    Holstein Kiel 0 - 1 FC Magdeburg
    Mål: Herbert Bockhorn
    Målgivende: Connor Krempicki
    Mål! FC Magdeburg tar ledelsen 0-1 ved Herbert Bockhorn. Connor Krempicki var nest sist på ballen.
    3'
    Hólmbert Aron Fridjonsson
    Hólmbert Aron Fridjonsson (Holstein Kiel) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Benedikt Pichler
    Holstein Kiel angriper i Kiel. Benedikt Pichler avslutter på mål, men greier ikke å score.
    7'
    FC Magdeburg, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Tom Bauer signaliserer et frispark til Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    9'
    Baris Atik
    FC Magdeburg angriper i Kiel. Baris Atik fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Holstein Kiel 0 - 2 FC Magdeburg
    Mål: Connor Krempicki
    Mål! Connor Krempicki øker ledelsen til 0-2.
    11'
    Sjanse til Holstein Kiel! Benedikt Pichler er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    12'
    Baris Atik (FC Magdeburg) slår en corner fra venstre side på Holstein-Stadion.
    15'
    16'
    Frispark i en god posisjon for FC Magdeburg!
    20'
    Baris Atik
    Målsjanse! Baris Atik (FC Magdeburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Connor Krempicki
    Målsjanse på Holstein-Stadion! Connor Krempicki fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    21'
    Holstein Kiel, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Tom Bauer tildeler FC Magdeburg en corner. Baris Atik sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Tom Bauer signaliserer et frispark til FC Magdeburg på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til Holstein Kiel
    Philipp Sander
    Philipp Sander (Holstein Kiel) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    23'
    24'
    Leon Bell Bell
    Sjanse i Kiel! Leon Bell Bell (FC Magdeburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    25'
    Jason Ceka (FC Magdeburg) løfter inn en corner fra høyre på Holstein-Stadion.
    25'
    Jason Ceka
    Sjanse! FC Magdeburg avanserer forover, men Jason Ceka avslutter utenfor.
    26'
    Steven Skrzybski
    Steven Skrzybski (Holstein Kiel) kommer til en målsjanse på Holstein-Stadion, men klarer ikke å score.
    27'
    Det blir farlig! Frispark for Holstein Kiel er nær straffområde.
    28'
    Gult kort til FC Magdeburg
    Leon Bell Bell (FC Magdeburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    Lewis Holtby
    Holstein Kiel angriper, men avslutningen til Lewis Holtby går utenfor.
    29'
    FC Magdeburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Dommer Tom Bauer venter med å sette i gang spillet fordi Jan-Luca Schuler ligger nede.
    32'
    Jan-Luca Schuler ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kiel.
    33'
    33'
    I Kiel slår Philipp Sander en corner fra venstre.
    34'
    FC Magdeburg angriper på Holstein-Stadion og Connor Krempicki skyter i stolpen!
    36'
    37'
    I Kiel slår Baris Atik en corner fra høyre.
    40'
    Skudd på mål, FC Magdeburg
    40'
    40'
    Timon Weiner (Holstein Kiel) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Holstein-Stadion.
    40'
    Daniel Heber
    Daniel Heber (FC Magdeburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Holstein-Stadion.
    40'
    Holstein Kiel slipper å klare seg uten Timon Weiner som kommer tilbake på banen i Kiel.
    41'
    Frispark til FC Magdeburg på halvdelen til Holstein Kiel.
    41'
    Daniel Heber ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    42'
    Daniel Heber er tilbake på banen igjen.
    43'
    45'+2
    Spillerbytte - Holstein Kiel
    Inn: Nicolai Remberg
    Ut: Marvin Schulz
    Marcel Rapp gjør dagens første bytte i Kiel, når han tar ut Marvin Schulz og setter inn Nicolai Remberg.
    46'
    Inn: Jonas Sterner
    Ut: Philipp Sander
    Holstein Kiel bytter ut Philipp Sander med Jonas Sterner. Dette er det andre byttet som Marcel Rapp gjør i dagens kamp.
    46'
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) slår en corner fra høyre side på Holstein-Stadion.
    46'
    Holstein Kiel angriper på Holstein-Stadion, men Benedikt Pichler header utenfor.
    46'
    I Kiel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Baris Atik (FC Magdeburg) løfter inn en corner fra høyre på Holstein-Stadion.
    52'
    52'
    Jan-Luca Schuler
    Jan-Luca Schuler (FC Magdeburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Timo Becker
    Timo Becker (Holstein Kiel) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    57'
    Jason Ceka
    Jason Ceka (FC Magdeburg) kommer seg fri på Holstein-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    59'
    Hólmbert Aron Fridjonsson (Holstein Kiel) avanserer forover på Holstein-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    FC Magdeburg scorer selvmål!
    Holstein Kiel 1 - 2 FC Magdeburg
    Mål: Daniel Heber
    Selvmål! En sønderknust Daniel Heber setter ballen i eget mål. Dermed står det 1-2.
    61'
    Frispark for FC Magdeburg på egen banehalvdel.
    61'
    62'
    Spillerbytte - FC Magdeburg
    Inn: Andi Hoti
    Ut: Connor Krempicki
    Bytte for FC Magdeburg. Andi Hoti kommer inn for Connor Krempicki på Holstein-Stadion.
    63'
    Inn: Tatsuya Ito
    Ut: Jason Ceka
    Christian Titz (FC Magdeburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Tatsuya Ito erstatter Jason Ceka.
    64'
    Sjanse! FC Magdeburg avanserer forover, men Jan-Luca Schuler avslutter utenfor.
    65'
    Tom Bauer signaliserer et frispark til Holstein Kiel like utenfor FC Magdeburg-området.
    66'
    Holstein Kiel 2 - 2 FC Magdeburg
    Mål: Cristiano Piccini
    Cristiano Piccini setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 2-2 på Holstein-Stadion.
    68'
    Målsjanse til FC Magdeburg! Jan-Luca Schuler treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Benedikt Pichler (Holstein Kiel) vrir seg av smerte i gresset.
    71'
    Inn: Shuto Machino
    Ut: Hólmbert Aron Fridjonsson
    Holstein Kiel bytter ut Hólmbert Aron Fridjonsson med Shuto Machino.
    75'
    Benedikt Pichler kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Holstein-Stadion.
    75'
    Tom Bauer signaliserer et frispark til Holstein Kiel.
    75'
    Holstein Kiel fosser fremover, men Tom Bauer blåser for offside på Holstein-Stadion.
    80'
    82'
    Nicolai Remberg
    Holstein Kiel fosser forover og Nicolai Remberg fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    83'
    Inn: Ba-Muaka Simakala
    Ut: Steven Skrzybski
    Holstein Kiel bytter ut Steven Skrzybski med Ba-Muaka Simakala. Dette er det fjerde byttet som Marcel Rapp gjør i dagens kamp.
    85'
    87'
    Inn: Amara Conde
    Ut: Cristiano Piccini
    Cristiano Piccini (FC Magdeburg) erstattes av Amara Conde.
    87'
    Inn: Xavier Amaechi
    Ut: Jan-Luca Schuler
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Magdeburg. Inn kommer Xavier Amaechi, mens Jan-Luca Schuler tar plass på benken.
    87'
    Inn: Marko Ivezic
    Ut: Carl Johansson
    Bytte for Holstein Kiel. Marko Ivezic kommer inn for Carl Johansson på Holstein-Stadion.
    88'
    Kan FC Magdeburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    90'+4
    Ba-Muaka Simakala (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra venstre på Holstein-Stadion.
    90'+6
    Hjørnespark til Holstein Kiel
    90'+7
    1. ekstraomgang
    Frispark Holstein Kiel.
    91'
    Holstein Kiel 2 - 3 FC Magdeburg
    Mål: Xavier Amaechi
    Mål! Xavier Amaechi gir FC Magdeburg ledelsen 2-3 i Kiel.
    93'
    Frispark FC Magdeburg.
    95'
    Inn: Ahmet Arslan
    Ut: Baris Atik
    Christian Titz (FC Magdeburg) gjør sitt femte bytte for dagen. Ahmet Arslan erstatter Baris Atik.
    95'
    Frisparket tildelt Holstein Kiel er farlig nær FC Magdeburgs målområde.
    96'
    98'
    101'
    101'
    FC Magdeburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Holstein Kiel.
    102'
    Nicolai Remberg (Holstein Kiel) header mot mål, men ballen går utenfor.
    103'
    Xavier Amaechi
    Målsjanse på Holstein-Stadion! Xavier Amaechi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    104'
    104'
    Skudd på mål, Holstein Kiel
    105'
    105'
    2. ekstraomgang
    106'
    Frispark til Holstein Kiel på halvdelen til FC Magdeburg.
    106'
    Benedikt Pichler (Holstein Kiel) kommer til avslutning på Holstein-Stadion, men headingen blir reddet.
    107'
    107'
    107'
    Tatsuya Ito
    Tatsuya Ito (FC Magdeburg) avanserer forover på Holstein-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.