Holstein Kiel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    4'
    Philipp Sander
    Philipp Sander (Holstein Kiel) avanserer forover på Holstein-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Florian Badstubner tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Tobias Raschl sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    I Kiel slår Tymoteusz Puchacz en corner fra venstre.
    13'
    Mål for 1 FC Kaiserslautern!
    Holstein Kiel 0 - 1 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Daniel Hanslik
    Målgivende: Tymoteusz Puchacz
    Mål! Daniel Hanslik (1 FC Kaiserslautern) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Holstein-Stadion. Tymoteusz Puchacz var nest sist på ballen.
    13'
    I Kiel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Filip Kaloc
    Filip Kaloc (1 FC Kaiserslautern) kommer til en målsjanse på Holstein-Stadion, men klarer ikke å score.
    16'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern.
    24'
    Ragnar Ache
    1 FC Kaiserslautern angriper i Kiel. Ragnar Ache avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    Holstein Kiel, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Mål for Holstein Kiel!
    Holstein Kiel 1 - 1 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Alexander Bernhardsson
    Målgivende: Philipp Sander
    Alexander Bernhardsson scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Philipp Sander før målet.
    25'
    Frispark 1 FC Kaiserslautern.
    27'
    Tymoteusz Puchacz (1 FC Kaiserslautern) løfter inn en corner fra venstre på Holstein-Stadion.
    28'
    Spillerbytte - Holstein Kiel
    Inn: Lasse Rosenboom
    Ut: Timo Becker
    Marcel Rapp (Holstein Kiel) gjør sitt første bytte for dagen. Lasse Rosenboom erstatter Timo Becker.
    29'
    Holstein Kiel angriper i Kiel, men blir avblåst for offside.
    29'
    Skudd på mål, Holstein Kiel
    32'
    32'
    Philipp Sander (Holstein Kiel) slår en corner fra høyre side på Holstein-Stadion.
    35'
    Skudd på mål, 1 FC Kaiserslautern
    36'
    36'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    39'
    Philipp Sander (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra venstre på Holstein-Stadion.
    41'
    41'
    Gult kort til Holstein Kiel
    Shuto Machino
    Shuto Machino (Holstein Kiel) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'
    45'+3
    Holstein Kiel 1 - 2 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Filip Kaloc
    Filip Kaloc dundrer ballen i mål og 1 FC Kaiserslautern tar ledelsen 1-2 på Holstein-Stadion.
    45'+4
    Inn: Fiete Arp
    Ut: Steven Skrzybski
    Holstein Kiel gjør sitt andre bytte. Steven Skrzybski erstattes av Fiete Arp.
    46'
    Inn: Marvin Schulz
    Ut: Philipp Sander
    Marcel Rapp gjør dagens tredje bytte i Kiel, når han tar ut Philipp Sander og setter inn Marvin Schulz.
    46'
    Marvin Schulz (Holstein Kiel) slår en corner fra høyre side på Holstein-Stadion.
    50'
    En av 1 FC Kaiserslauterns spillere blir avblåst for offside på Holstein-Stadion.
    52'
    Fiete Arp
    Sjanse til Holstein Kiel! Fiete Arp er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kiel fordi Jean Zimmer får behandling for en skade på banen.
    53'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Ben Zolinski
    Ut: Jean Zimmer
    1 FC Kaiserslautern bytter ut Jean Zimmer med Ben Zolinski.
    54'
    Hjørnespark til Holstein Kiel
    54'
    54'
    54'
    Holstein Kiel angriper, men Florian Badstubner blåser for offside.
    55'
    58'
    Jean Zimmer er tilbake på banen igjen.
    60'
    Marvin Schulz
    Marvin Schulz (Holstein Kiel) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    1 FC Kaiserslautern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Skudd utenfor mål, 1 FC Kaiserslautern
    64'
    Skudd utenfor mål, Holstein Kiel
    65'
    Alexander Bernhardsson
    Dommer Florian Badstubner viser Alexander Bernhardsson (Holstein Kiel) det gule kortet.
    66'
    Ben Zolinski
    1 FC Kaiserslautern angriper i Kiel. Ben Zolinski avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    Inn: Dickson Abiama
    Ut: Kenny Prince Redondo
    Bytte for 1 FC Kaiserslautern. Dickson Abiama kommer inn for Kenny Prince Redondo på Holstein-Stadion.
    71'
    73'
    73'
    Inn: Marlon Ritter
    Ut: Daniel Hanslik
    Daniel Hanslik (1 FC Kaiserslautern) erstattes av Marlon Ritter.
    75'
    Inn: Benedikt Pichler
    Ut: Tom Rothe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Holstein Kiel. Inn kommer Benedikt Pichler, mens Tom Rothe tar plass på benken.
    75'
    Sjanse! Holstein Kiel avanserer forover, men Alexander Bernhardsson avslutter utenfor.
    76'
    Frispark til 1 FC Kaiserslautern på halvdelen til Holstein Kiel.
    77'
    Marko Ivezic
    Marko Ivezic (Holstein Kiel) pådrar seg et gult kort.
    78'
    80'
    80'
    Inn: Hólmbert Aron Fridjonsson
    Ut: Marko Ivezic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Holstein Kiel. Inn kommer Hólmbert Aron Fridjonsson, mens Marko Ivezic tar plass på benken.
    81'
    83'
    Holstein Kiel 1 - 3 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Marlon Ritter
    Målgivende: Ben Zolinski
    Mål! Marlon Ritter øker ledelsen til 1-3. Ben Zolinski sto for den målgivende pasningen.
    83'
    Benedikt Pichler
    Sjanse i Kiel! Benedikt Pichler (Holstein Kiel) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.