Diego Queiroz de Oliveira
    Sjanse i Sapporo! Diego Queiroz de Oliveira (FC Tokyo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    3'
    Hokkaido Consadole Sapporo, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Hiroki Kasahara signaliserer et frispark til Hokkaido Consadole Sapporo på egen banehalvdel.
    4'
    Mål for Hokkaido Consadole Sapporo!
    Hokkaido Consadole Sapporo 1 - 0 FC Tokyo
    Mål: Seiya Baba
    Målgivende: Takuma Arano
    Seiya Baba dundrer ballen i mål og Hokkaido Consadole Sapporo tar ledelsen 1-0 på Sapporo. Det er en fin assist fra Takuma Arano.
    5'
    Musashi Suzuki
    Sjanse! Hokkaido Consadole Sapporo avanserer forover, men Musashi Suzuki avslutter utenfor.
    6'
    Hiroki Kasahara signaliserer et frispark til Hokkaido Consadole Sapporo.
    7'
    FC Tokyo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for FC Tokyo på egen banehalvdel.
    12'
    Hokkaido Consadole Sapporo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Ryota Aoki
    Målsjanse på Sapporo! Ryota Aoki fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    FC Tokyo, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Yuya Asano (Hokkaido Consadole Sapporo) slår en corner fra høyre side på Sapporo.
    17'
    Diego Queiroz de Oliveira skyter i stolpen! Nesten mål for FC Tokyo.
    21'
    Hokkaido Consadole Sapporo angriper, men Tomoki Kondo vinkes av for offside.
    21'
    Masato Morishige
    FC Tokyo angriper i Sapporo. Masato Morishige fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Seiya Baba
    Målsjanse! Seiya Baba (Hokkaido Consadole Sapporo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    26'
    Mål for FC Tokyo!
    Hokkaido Consadole Sapporo 1 - 1 FC Tokyo
    Mål: Kota Tawaratsumida
    Målgivende: Takahiro Ko
    Mål! bortelag utligner ved Kota Tawaratsumida. Stillingen er nå 1-1. Takahiro Ko sto for den målgivende pasningen.
    27'
    FC Tokyo angriper. Diego Queiroz de Oliveira får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    29'
    I Sapporo slår Kashifu Bangunagande en corner fra venstre.
    31'
    Diego Queiroz de Oliveira (FC Tokyo) avanserer forover på Sapporo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    31'
    32'
    39'
    40'
    Hiroki Kasahara tildeler Hokkaido Consadole Sapporo en corner. Yuya Asano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Frispark FC Tokyo.
    44'
    Takahiro Ko
    FC Tokyo angriper på Sapporo. Takahiro Ko header utenfor.
    45'+1
    Hiroki Kasahara signaliserer et frispark til FC Tokyo på egen banehalvdel.
    47'
    Gult kort til FC Tokyo
    Kei Koizumi
    Kei Koizumi (FC Tokyo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    50'
    Frispark til Hokkaido Consadole Sapporo på halvdelen til FC Tokyo.
    51'
    55'
    Supachok Sarachart
    Hokkaido Consadole Sapporo angriper, men avslutningen til Supachok Sarachart går utenfor.
    56'
    I Sapporo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Tomoki Kondo
    I Sapporo header Tomoki Kondo (Hokkaido Consadole Sapporo) mot mål, men ballen går utenfor.
    58'
    59'
    59'
    Soma Anzai
    Soma Anzai (FC Tokyo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Hjørnespark til FC Tokyo
    65'
    Hokkaido Consadole Sapporo 1 - 2 FC Tokyo
    Mål: Diego Queiroz de Oliveira
    Målgivende: Teruhito Nakagawa
    Mål! FC Tokyo tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Diego Queiroz de Oliveira på Sapporo. Teruhito Nakagawa var nest sist på ballen.
    65'
    69'
    Spillet på Sapporo er stoppet midlertidig fordi Teruhito Nakagawa ligger nede.
    70'
    Spillerbytte - FC Tokyo
    Inn: Riki Harakawa
    Ut: Teruhito Nakagawa
    FC Tokyo bytter ut Teruhito Nakagawa som ikke ser ut til å kunne fortsette. Peter Cklamovski blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Riki Harakawa.
    71'
    Inn: Kosuke Shirai
    Ut: Soma Anzai
    FC Tokyo bytter ut Soma Anzai med Kosuke Shirai. Dette er det andre byttet som Peter Cklamovski gjør i dagens kamp.
    71'
    Spillerbytte - Hokkaido Consadole Sapporo
    Inn: Toya Nakamura
    Ut: Supachok Sarachart
    Hokkaido Consadole Sapporo bytter ut Supachok Sarachart med Toya Nakamura.
    71'
    Inn: Gun-hee Kim
    Ut: Tomoki Kondo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hokkaido Consadole Sapporo. Inn kommer Gun-hee Kim, mens Tomoki Kondo tar plass på benken.
    72'
    Inn: Ryu Takao
    Ut: Takuma Arano
    Hokkaido Consadole Sapporo gjør sitt tredje bytte. Takuma Arano erstattes av Ryu Takao.
    72'
    Frispark i en god posisjon for FC Tokyo!
    74'
    75'
    Ryota Aoki
    Ryota Aoki (Hokkaido Consadole Sapporo) kommer til en målsjanse på Sapporo, men klarer ikke å score.
    76'
    Frispark til FC Tokyo på halvdelen til Hokkaido Consadole Sapporo.
    78'
    Yuya Asano (Hokkaido Consadole Sapporo) løfter inn en corner fra høyre på Sapporo.