Hoffenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Johannes Van den Bergh setter ballen i eget mål! 1-0.
    3'
    Hjørnespark til Hoffenheim
    6'
    Robert Hartmann tildeler Hoffenheim en corner. David Raum sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    I Sinsheim slår Alexander Muhling en corner fra høyre.
    9'
    Offside! David Raum blir vinket av og Hoffenheim må dermed bygge opp et nytt angrep.
    14'
    Munas Dabbur
    Målsjanse! Munas Dabbur (Hoffenheim) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Holstein Kiel.
    16'
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra venstre på PreZero Arena.
    17'
    David Raum (Hoffenheim) løfter inn en corner fra venstre på PreZero Arena.
    25'
    I Sinsheim har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Andrej Kramaric
    Sjanse! Hoffenheim avanserer forover, men Andrej Kramaric avslutter utenfor.
    29'
    Fabian Reese
    Holstein Kiel angriper, men avslutningen til Fabian Reese går utenfor.
    30'
    Hoffenheim 2 - 0 Holstein Kiel
    Mål: Hauke Wahl
    I Sinsheim øker Hoffenheim ledelsen til 2-0 takket være et mål av Hauke Wahl.
    31'
    34'
    Simon Lorenz
    Simon Lorenz (Holstein Kiel) kommer til en målsjanse på PreZero Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Frispark til Holstein Kiel på halvdelen til Hoffenheim.
    37'
    En av Holstein Kiels spillere går i offside.
    39'
    Skudd på mål, Hoffenheim
    43'
    Holstein Kiel, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Sjanse til Hoffenheim! Munas Dabbur er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    44'
    Frispark i en god posisjon for Holstein Kiel!
    45'
    Patrick Erras
    Patrick Erras (Holstein Kiel) header utenfor.
    45'+1
    46'
    Gult kort til Hoffenheim
    Kevin Akpoguma
    Dommeren gir Kevin Akpoguma (Hoffenheim) et gult kort.
    46'
    Mål for Holstein Kiel!
    Hoffenheim 2 - 1 Holstein Kiel
    Mål: Phil Neumann
    Phil Neumann scorer og reduserer til 2-1 på PreZero Arena.
    47'
    Robert Hartmann tildeler Holstein Kiel en corner. Lewis Holtby sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Phil Neumann
    Phil Neumann (Holstein Kiel) avanserer forover på PreZero Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    Hoffenheim, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    49'
    Georginio Rutter
    I Sinsheim header Georginio Rutter (Hoffenheim) mot mål, men ballen går utenfor.
    49'
    Skudd utenfor mål, Holstein Kiel
    51'
    Skudd utenfor mål, Hoffenheim
    52'
    Hoffenheim avanserer forover i Sinsheim. Munas Dabbur avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Hoffenheim angriper i Sinsheim. Munas Dabbur fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - Holstein Kiel
    Inn: Steven Skrzybski
    Ut: Lewis Holtby
    Marcel Rapp (Holstein Kiel) gjør sitt første bytte for dagen. Steven Skrzybski erstatter Lewis Holtby.
    58'
    Inn: Joshua Mees
    Ut: Fabian Reese
    Fabian Reese (Holstein Kiel) erstattes av Joshua Mees.
    58'
    Mål for Hoffenheim!
    Hoffenheim 3 - 1 Holstein Kiel
    Mål: Angelo Stiller
    Målgivende: Kevin Akpoguma
    Mål! Angelo Stiller øker Hoffenheims ledelse til 3-1 på PreZero Arena. Flott spill fra Kevin Akpoguma før målet.
    59'
    Holstein Kiel angriper, men blir avblåst for offside.
    60'
    Målsjanse på PreZero Arena! Andrej Kramaric fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    62'
    Spillerbytte - Hoffenheim
    Inn: Diadie Samassekou
    Ut: Andrej Kramaric
    Hoffenheim bytter ut Andrej Kramaric med Diadie Samassekou. Dette er det første byttet som Sebastian Hoeness gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Robert Skov
    Ut: David Raum
    Sebastian Hoeness gjør dagens andre bytte i Sinsheim, når han tar ut David Raum og setter inn Robert Skov.
    63'
    Frispark for Hoffenheim på egen banehalvdel.
    64'
    Robert Skov (Hoffenheim) slår en corner fra høyre side på PreZero Arena.
    66'
    Robert Skov
    Sjanse i Sinsheim! Robert Skov (Hoffenheim) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    67'
    Gult kort til Holstein Kiel
    Simon Lorenz (Holstein Kiel) får et gult kort av dommer Robert Hartmann.
    68'
    Inn: Julian Korb
    Ut: Phil Neumann
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Holstein Kiel. Inn kommer Julian Korb, mens Phil Neumann tar plass på benken.
    68'
    Inn: Philipp Sander
    Ut: Patrick Erras
    Holstein Kiel bytter ut Patrick Erras med Philipp Sander.
    68'
    68'
    70'
    Frispark for Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    71'
    Hoffenheim 4 - 1 Holstein Kiel
    Mål: Munas Dabbur
    Målgivende: Robert Skov
    Munas Dabbur setter ballen i mål og øker Hoffenheims ledelse til 4-1 i Sinsheim. Robert Skov sto for den målgivende pasningen.
    72'
    75'
    Inn: Jacob Bruun Larsen
    Ut: Munas Dabbur
    Bytte for Hoffenheim. Jacob Bruun Larsen kommer inn for Munas Dabbur på PreZero Arena.
    77'
    Inn: Sargis Adamyan
    Ut: Georginio Rutter
    Hoffenheim gjør sitt fjerde bytte. Georginio Rutter erstattes av Sargis Adamyan.
    77'
    Inn: Fiete Arp
    Ut: Benedikt Pichler
    Marcel Rapp gjør dagens femte bytte i Sinsheim, når han tar ut Benedikt Pichler og setter inn Fiete Arp.
    77'
    Kan Hoffenheim utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    77'
    Inn: Mijat Gacinovic
    Ut: Stefan Posch
    Bytte for Hoffenheim. Mijat Gacinovic kommer inn for Stefan Posch på PreZero Arena.
    78'
    Robert Skov
    Hoffenheim fosser forover og Robert Skov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Hoffenheim på egen banehalvdel.
    80'
    81'
    Holstein Kiel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    82'
    Alexander Muhling (Holstein Kiel) slår en corner fra høyre side på PreZero Arena.
    84'
    Hoffenheim 5 - 1 Holstein Kiel
    Mål: Jacob Bruun Larsen
    Mål! Hoffenheim øker ledelsen til 5-1 etter en scoring av Jacob Bruun Larsen på PreZero Arena.