Hoffenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Freiburg!
    Hoffenheim 0 - 1 Freiburg
    Mål: Vincenzo Grifo
    Målgivende: Lucas Holer
    Mål! SC Freiburg tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Vincenzo Grifo på PreZero Arena. Lucas Holer var nest sist på ballen.
    10'
    I Sinsheim slår Dennis Geiger en corner fra venstre.
    14'
    Dennis Geiger (Hoffenheim) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på PreZero Arena.
    15'
    Dennis Geiger er tilbake i kampen igjen.
    16'
    Ihlas Bebou
    Hoffenheim angriper i Sinsheim. Ihlas Bebou fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Kevin Schade
    Kevin Schade (SC Freiburg) kommer til en målsjanse på PreZero Arena, men klarer ikke å score.
    23'
    Gult kort til Freiburg
    Kevin Schade (SC Freiburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    27'
    Kan Hoffenheim utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    27'
    En av SC Freiburgs spillere går i offside.
    28'
    Frispark for Hoffenheim på egen banehalvdel.
    28'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    30'
    Dennis Geiger (Hoffenheim) slår en corner fra venstre side på PreZero Arena.
    32'
    Gult kort til Hoffenheim
    Chris Richards
    Chris Richards (Hoffenheim) pådrar seg et gult kort.
    32'
    32'
    Spillet på PreZero Arena er stoppet midlertidig fordi Kevin Schade ligger nede.
    33'
    SC Freiburg har fått straffespark i Sinsheim!
    34'
    Kevin Schade er på beina igjen og fortsetter kampen på PreZero Arena.
    34'
    Freiburg scorer på straffe!
    Hoffenheim 0 - 2 Freiburg
    Mål! SC Freiburg øker ledelsen til 0-2 etter et straffespark av Vincenzo Grifo.
    36'
    Robert Schroder tildeler Hoffenheim en corner. Dennis Geiger sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Skudd på mål, Hoffenheim
    37'
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    38'
    Ihlas Bebou
    Ihlas Bebou (Hoffenheim) kommer seg fri på PreZero Arena, men avslutningen går utenfor.
    40'
    En av SC Freiburgs spillere blir avblåst for offside på PreZero Arena.
    41'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til SC Freiburg.
    41'
    42'
    Det blir farlig! Frispark for Hoffenheim er nær straffområde.
    43'
    Dennis Geiger
    Sjanse! Hoffenheim avanserer forover, men Dennis Geiger avslutter utenfor.
    44'
    Spillerbytte - Hoffenheim
    Inn: Munas Dabbur
    Ut: Angelo Stiller
    Angelo Stiller (Hoffenheim) erstattes av Munas Dabbur.
    46'
    Inn: Andrej Kramaric
    Ut: Kevin Akpoguma
    Bytte for Hoffenheim. Andrej Kramaric kommer inn for Kevin Akpoguma på PreZero Arena.
    46'
    46'
    Georginio Rutter
    Hoffenheim angriper på PreZero Arena. Georginio Rutter header utenfor.
    48'
    Frispark SC Freiburg.
    49'
    SC Freiburg fosser fremover, men Robert Schroder blåser for offside på PreZero Arena.
    50'
    Dennis Geiger (Hoffenheim) løfter inn en corner fra venstre på PreZero Arena.
    51'
    Andrej Kramaric
    Hoffenheim angriper, men avslutningen til Andrej Kramaric går utenfor.
    52'
    52'
    Freiburg scorer selvmål!
    Hoffenheim 1 - 2 Freiburg
    Mål: Nico Schlotterbeck
    Nico Schlotterbeck har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 1-2.
    52'
    Hoffenheim 1 - 3 Freiburg
    Mål: Kevin Schade
    Målgivende: Ermedin Demirovic
    Mål! Kevin Schade øker SC Freiburgs ledelse til 1-3 på PreZero Arena. Flott spill fra Ermedin Demirovic før målet.
    55'
    Målet til Freiburg sjekkes av VAR
    56'
    Målet til Freiburg blir stående
    57'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Manuel Gulde
    Ut: Kevin Schade
    Christian Streich gjør dagens første bytte i Sinsheim, når han tar ut Kevin Schade og setter inn Manuel Gulde.
    58'
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    59'
    Skudd utenfor mål, Hoffenheim
    61'
    Dennis Geiger (Hoffenheim) løfter inn en corner fra høyre på PreZero Arena.
    62'
    SC Freiburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Hoffenheim.
    63'
    Målsjanse på PreZero Arena! Chris Richards fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    Munas Dabbur
    Sjanse i Sinsheim! Munas Dabbur (Hoffenheim) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    64'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    Hoffenheim 1 - 4 Freiburg
    Mål: Ermedin Demirovic
    SC Freiburg går opp i en 1-4 ledelse etter et mål av Ermedin Demirovic. Det er en fin assist fra Lucas Holer.
    68'
    71'
    Inn: Woo-yeong Jeong
    Ut: Vincenzo Grifo
    Christian Streich (SC Freiburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Woo-yeong Jeong erstatter Vincenzo Grifo.
    71'
    Inn: Roland Sallai
    Ut: Ermedin Demirovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Freiburg. Inn kommer Roland Sallai, mens Ermedin Demirovic tar plass på benken.
    72'
    Inn: Benjamin Hübner
    Ut: Kevin Vogt
    Hoffenheim bytter ut Kevin Vogt med Benjamin Hübner. Dette er det tredje byttet som Sebastian Hoeness gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Sebastian Rudy
    Ut: Christoph Baumgartner
    Hoffenheim bytter ut Christoph Baumgartner med Sebastian Rudy. Dette er det fjerde byttet som Sebastian Hoeness gjør i dagens kamp.
    75'
    76'
    78'
    Dennis Geiger (Hoffenheim) får et gult kort av dommer Robert Schroder.
    79'
    Frispark til SC Freiburg på halvdelen til Hoffenheim.
    80'
    SC Freiburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    80'
    I Sinsheim har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    83'
    Inn: Yannik Keitel
    Ut: Maximilian Eggestein
    SC Freiburg gjør sitt fjerde bytte. Maximilian Eggestein erstattes av Yannik Keitel.
    84'
    Inn: Nils Petersen
    Ut: Lucas Holer
    SC Freiburg bytter ut Lucas Holer med Nils Petersen.
    84'
    Christian Günter (SC Freiburg) slår en corner fra venstre side på PreZero Arena.