HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Atomu Tanaka fyrer av et skudd som går utenfor.
    Riku Riski
    Sjanse! HJK Helsinki avanserer forover, men Riku Riski avslutter utenfor.
    5'
    Youness Rahimi
    Rovaniemen Palloseura avanserer forover i Helsingfors. Youness Rahimi avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Atomu Tanaka (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    13'
    Tenho
    HJK Helsinki angriper på Helsinki Football Stadium. Miro Tenho header utenfor.
    13'
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 1 - 0 Rovaniemen Palloseura
    Mål: Roope Riski
    Målgivende: Nikolai Alho
    Mål! HJK Helsinki tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Roope Riski på Helsinki Football Stadium. Det er en fin assist fra Nikolai Alho.
    14'
    Frispark Rovaniemen Palloseura.
    17'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    20'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    21'
    Mohammad Al-Emara tildeler HJK Helsinki en corner. Atomu Tanaka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Atomu
    Atomu Tanaka (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    28'
    Frispark i en god posisjon for Rovaniemen Palloseura!
    28'
    Frispark til Rovaniemen Palloseura på halvdelen til HJK Helsinki.
    29'
    Zurab Tsiskaridze
    Målsjanse til Rovaniemen Palloseura! Zurab Tsiskaridze treffer mål, men keeper redder.
    30'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Tim Vayrynen
    Tim Vayrynen (HJK Helsinki) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    33'
    HJK Helsinki 2 - 0 Rovaniemen Palloseura
    Mål: Rasmus Schüller
    HJK Helsinki går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Rasmus Schuller.
    35'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Rovaniemen Palloseura.
    36'
    39'
    Frisparket tildelt HJK Helsinki er farlig nær Rovaniemen Palloseuras målområde.
    41'
    HJK Helsinki fosser fremover, men Nikolai Alho går rett i offsidefella.
    42'
    HJK Helsinki 3 - 0 Rovaniemen Palloseura
    Målgivende: Atomu
    Roope Riski øker HJK Helsinkis ledelse til 3-0! Atomu Tanaka var nest sist på ballen.
    44'
    45'
    Spillerbytte - Rovaniemen Palloseura
    Inn: Veka Pyyny
    Ut: Sampo Ala
    Rovaniemen Palloseura bytter ut Sampo Ala med Veka Pyyny.
    46'
    I Helsingfors slår Atomu Tanaka en corner fra høyre.
    46'
    Frispark for Rovaniemen Palloseura på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    53'
    55'
    56'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Sjanse til HJK Helsinki! Tim Vayrynen er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    Rovaniemen Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Rovaniemen Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Yanga Balison
    Ut: Tim Vayrynen
    Bytte for HJK Helsinki. David Browne kommer inn for Tim Vayrynen på Helsinki Football Stadium.
    59'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Rovaniemen Palloseura.
    61'
    Inn: Rasmus Degerman
    Ut: Tommi Jantti
    Rovaniemen Palloseura gjør sitt andre bytte. Tommi Jantti erstattes av Rasmus Degerman.
    61'
    Rasmus Schüller
    HJK Helsinki fosser forover og Rasmus Schuller fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    Yanga Balison
    HJK Helsinki angriper. David Browne får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    65'
    Juho Hyvarinen (Rovaniemen Palloseura) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Helsinki Football Stadium.
    66'
    Rasmus Degerman (Rovaniemen Palloseura) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    66'
    Juho Hyvarinen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Helsinki Football Stadium.
    67'
    Riku Riski
    Riku Riski (HJK Helsinki) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    68'
    68'
    Atomu Tanaka (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    69'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Rovaniemen Palloseura på egen banehalvdel.
    69'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    70'
    71'
    73'
    Roope Riski
    Målsjanse til HJK Helsinki! Roope Riski treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    Roope Riski
    Målsjanse! Roope Riski (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Inn: Kai Meriluoto
    Ut: Roope Riski
    Roope Riski (HJK Helsinki) erstattes av Kai Meriluoto.
    76'
    HJK Helsinki 4 - 0 Rovaniemen Palloseura
    Mål: Kai Meriluoto
    Målgivende: Tenho
    Mål! HJK Helsinki øker ledelsen til 4-0 etter en scoring av Kai Meriluoto på Helsinki Football Stadium. Miro Tenho sto for den målgivende pasningen.
    78'
    Inn: Simo Majander
    Ut: Zurab Tsiskaridze
    Vesa Tauriainen (Rovaniemen Palloseura) gjør sitt tredje bytte for dagen. Simo Majander erstatter Zurab Tsiskaridze.
    79'
    Mohammad Al-Emara tildeler HJK Helsinki en corner. Atomu Tanaka sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    Inn: Eetu Vertainen
    Ut: Bubacar Djalo
    Toni Koskela gjør dagens tredje bytte i Helsingfors, når han tar ut Bubacar Djalo og setter inn Eetu Vertainen.
    82'
    Inn: Pyry Petteri Hannola
    Ut: Riku Riski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Pyry Petteri Hannola, mens Riku Riski tar plass på benken.
    82'
    Inn: Rico Finnas
    Ut: Nikolai Alho
    Nikolai Alho (HJK Helsinki) erstattes av Finnas Rico.
    83'
    Veka Pyyny (Rovaniemen Palloseura) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.