Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    Kuopion Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    HJK Helsinki 0 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Eliton Junior
    Mål! Kuopion Palloseura tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Eliton Pardinho Toreta Junior på Helsinki Football Stadium.
    8'
    Santeri Hostikka
    Sjanse i Helsingfors! Santeri Hostikka (HJK Helsinki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    12'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    12'
    15'
    Frispark til Kuopion Palloseura på halvdelen til HJK Helsinki.
    20'
    Kuopion Palloseura fosser fremover, men Oliver Reitala blåser for offside på Helsinki Football Stadium.
    20'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    HJK Helsinki fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    22'
    Kuopion Palloseura angriper, men blir avblåst for offside.
    25'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    27'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Kuopion Palloseura.
    28'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Hjørnespark til HJK Helsinki
    32'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    32'
    34'
    35'
    Skudd på mål, Kuopion Palloseura
    35'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Topi Keskinen
    Topi Keskinen (HJK Helsinki) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    36'
    Oliver Reitala tildeler HJK Helsinki en corner. Santeri Hostikka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    39'
    Axel Vidjeskog
    Kuopion Palloseura angriper i Helsingfors. Axel Vidjeskog avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    44'
    45'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    45'
    45'
    45'+1
    Kuopion Palloseura angriper, men Oliver Reitala blåser for offside.
    48'
    Pyry Soiri
    Pyry Soiri (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    49'
    50'
    51'
    53'
    Frisparket tildelt HJK Helsinki er farlig nær Kuopion Palloseuras målområde.
    53'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    55'
    56'
    59'
    60'
    62'
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 1 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Pyry Soiri
    Pyry Soiri utligner til 1-1 på Helsinki Football Stadium.
    63'
    64'
    I Helsingfors slår Clinton Antwi en corner fra høyre.
    66'
    66'
    66'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Seth Saarinen
    Ut: Jaakko Oksanen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kuopion Palloseura. Inn kommer Seth Saarinen, mens Jaakko Oksanen tar plass på benken.
    67'
    Inn: Tete Yengi
    Ut: Axel Vidjeskog
    Axel Vidjeskog (Kuopion Palloseura) erstattes av Tete Yengi.
    67'
    HJK Helsinki 1 - 2 Kuopion Palloseura
    Mål: Seth Saarinen
    Seth Saarinen dundrer ballen i mål og Kuopion Palloseura tar ledelsen 1-2 på Helsinki Football Stadium.
    67'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Filip Rogic
    Ut: Giorgos Kanellopoulos
    Toni Korkeakunnas gjør dagens første bytte i Helsingfors, når han tar ut Giorgos Kanellopoulos og setter inn Filip Rogic.
    68'
    Inn: Hassane Bande
    Ut: Santeri Hostikka
    Toni Korkeakunnas (HJK Helsinki) gjør sitt andre bytte for dagen. Hassane Bande erstatter Santeri Hostikka.
    68'
    71'
    72'
    74'
    75'
    Clinton Antwi
    Clinton Antwi (Kuopion Palloseura) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Skudd utenfor mål, Kuopion Palloseura
    79'
    Skade: HJK Helsinki
    80'
    Tilbake fra skade: HJK Helsinki
    81'
    Inn: Joona Toivio
    Ut: Lucas Lingman
    HJK Helsinki bytter ut Lucas Lingman med Joona Toivio.
    82'
    Inn: Perparim Hetemaj
    Ut: Topi Keskinen
    HJK Helsinki bytter ut Topi Keskinen med Perparim Hetemaj. Dette er det fjerde byttet som Toni Korkeakunnas gjør i dagens kamp.
    82'
    82'
    Kuopion Palloseura må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra HJK Helsinki.
    83'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Bojan Radulovic
    Dommer Oliver Reitala viser Bojan Radulovic (HJK Helsinki) det gule kortet.
    84'
    84'
    84'
    Jesse Ost
    Dommer Oliver Reitala gir Jesse Ost (HJK Helsinki) et gult kort.
    85'
    86'
    Filip Rogic
    Filip Rogic (HJK Helsinki) pådrar seg et gult kort.
    86'
    86'
    Inn: Sebastian Dahlstrom
    Ut: Eliton Junior
    Bytte for Kuopion Palloseura. Sebastian Dahlstrom kommer inn for Eliton Pardinho Toreta Junior på Helsinki Football Stadium.
    87'
    HJK Helsinki angriper, men avslutningen til Bojan Radulovic går utenfor.
    88'
    90'+1
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Ibrahim Cisse
    Ibrahim Cisse (Kuopion Palloseura) får et gult kort av dommer Oliver Reitala.
    90'+1
    90'+3
    90'+4
    90'+5
    90'+5
    Perparim Hetemaj
    Perparim Hetemaj (HJK Helsinki) mottar sitt første gule kort for dagen på Helsinki Football Stadium.
    90'+6
    Tony Miettinen
    Dommeren gir Tony Miettinen (Kuopion Palloseura) et gult kort.
    90'+7
    Tete Yengi
    Tete Yengi (Kuopion Palloseura) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.