Matti Roth signaliserer et frispark til IFK Mariehamn.
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 1 - 0 IFK Mariehamn
    Mål: Joona Toivio
    Målgivende: Lucas Lingman
    Joona Toivio header ballen i mål og HJK Helsinki leder dermed 1-0. Flott spill fra Lucas Lingman før målet.
    11'
    Frispark HJK Helsinki.
    14'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til IFK Mariehamn.
    14'
    Topi Keskinen
    Målsjanse til HJK Helsinki! Topi Keskinen treffer mål, men keeper redder.
    15'
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    15'
    16'
    Frispark IFK Mariehamn.
    17'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Anthony Olusanya
    Dommeren gir Anthony Olusanya (HJK Helsinki) et gult kort.
    17'
    Matti Roth tildeler IFK Mariehamn en corner. Sebastian Dahlstrom sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    En av IFK Mariehamns spillere blir avblåst for offside på Helsinki Football Stadium.
    19'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    21'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    22'
    Skudd utenfor mål, IFK Mariehamn
    23'
    IFK Mariehamn må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra HJK Helsinki.
    24'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    26'
    32'
    Matti Roth signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    33'
    Noah Pallas
    Noah Pallas (HJK Helsinki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    35'
    Skudd på mål, IFK Mariehamn
    37'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Chukwuemeka Emmanuel Okereke (IFK Mariehamn) vrir seg av smerte i gresset.
    38'
    Giorgos Kanellopoulos vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    39'
    Giorgos Kanellopoulos ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Helsingfors.
    41'
    Chukwuemeka Emmanuel Okereke er tilbake i kampen igjen.
    41'
    42'
    Matti Roth tildeler HJK Helsinki en corner. Lucas Lingman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Frispark til IFK Mariehamn på halvdelen til HJK Helsinki.
    45'+2
    47'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Emmanuel Patut
    Emmanuel Patut (IFK Mariehamn) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    I Helsingfors slår Lucas Lingman en corner fra venstre.
    49'
    53'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    54'
    55'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Atomu
    Ut: Anthony Olusanya
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Atom, mens Anthony Olusanya tar plass på benken.
    59'
    Inn: Hans Nunoo Sarpei
    Ut: Giorgos Kanellopoulos
    Bytte for HJK Helsinki. Hans Nunoo Sarpei kommer inn for Giorgos Kanellopoulos på Helsinki Football Stadium.
    59'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Hugo Alexandre Santos Cardoso
    Ut: Matias Ojala
    IFK Mariehamn bytter ut Matias Ojala med Hugo Alexandre Santos Cardoso. Dette er det første byttet som Bruno Romao gjør i dagens kamp.
    59'
    Lucas Lingman
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Lucas Lingman fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Det blir farlig! Frispark for IFK Mariehamn er nær straffområde.
    61'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) mottar sitt første gule kort for dagen på Helsinki Football Stadium.
    61'
    Adam Larsson
    Sjanse i Helsingfors! Adam Larsson (IFK Mariehamn) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    65'
    HJK Helsinki 2 - 0 IFK Mariehamn
    Mål: Topi Keskinen
    Målgivende: Luke Plange
    Mål! Topi Keskinen øker HJK Helsinkis ledelse til 2-0 på Helsinki Football Stadium. Luke Plange var nest sist på ballen.
    66'
    68'
    Inn: Brooklyn Lyons-Foster
    Ut: Noah Pallas
    HJK Helsinki bytter ut Noah Pallas med Brooklyn Lyons-Foster.
    69'
    Inn: David Ezeh
    Ut: Luke Plange
    HJK Helsinki gjør sitt fjerde bytte. Luke Plange erstattes av David Ezeh.
    69'
    Inn: Oskari Sallinen
    Ut: Muhamed Tehe Olawale
    Bruno Romao (IFK Mariehamn) gjør sitt andre bytte for dagen. Oskari Sallinen erstatter Muhamed Tehe Olawale.
    69'
    Brooklyn Lyons-Foster
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Brooklyn Lyons-Foster fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    71'
    71'
    74'
    76'
    79'
    80'
    81'
    Kevin Kouassivi-Benissan
    Dommer Matti Roth gir Kevin Kouassivi-Benissan (HJK Helsinki) et gult kort.
    82'
    Inn: Carlos Moros Gracia
    Ut: Joona Toivio
    Joona Toivio (HJK Helsinki) erstattes av Carlos Moros Gracia.
    83'
    Inn: Daniel Enqvist
    Ut: Chukwuemeka Emmanuel Okereke
    Bruno Romao gjør dagens tredje bytte i Helsingfors, når han tar ut Chukwuemeka Emmanuel Okereke og setter inn Daniel Enqvist.
    86'
    Inn: Michael Fonsell
    Ut: Emmanuel Patut
    IFK Mariehamn bytter ut Emmanuel Patut med Michael Fonsell.
    86'
    Inn: Leo Andersson
    Ut: Robin Sid
    IFK Mariehamn bytter ut Robin Sid med Leo Andersson. Dette er det femte byttet som Bruno Romao gjør i dagens kamp.
    86'
    Matti Roth signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    87'
    Spillet på Helsinki Football Stadium er stoppet midlertidig fordi Atom ligger nede.
    88'
    HJK Helsinki slipper å klare seg uten Atom som kommer tilbake på banen igjen.
    89'
    Mål for IFK Mariehamn!
    HJK Helsinki 2 - 1 IFK Mariehamn
    Mål: Adam Larsson
    Mål! Adam Larsson holder IFK Mariehamnet inne i kampen med en redusering til 2-1.
    89'
    Matti Roth tildeler IFK Mariehamn en corner. Sebastian Dahlstrom sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.