1-4
1-5
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    1'
    Kontinen Joona tildeler Tampereen Ilves en corner. Tuomas Ollila sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Mål for Tampereen Ilves!
    HIFK 0 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Adam Larsson
    Målgivende: Petteri Pennanen
    Adam Larsson setter ballen i nettet og Tampereen Ilves leder nå 0-1. Petteri Pennanen var nest sist på ballen.
    6'
    Kontinen Joona signaliserer et frispark til HIFK.
    9'
    Kontinen Joona signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til HIFK
    Sakari Mattila
    Dommer Kontinen Joona gir Sakari Mattila (HIFK) et gult kort.
    10'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Sakari Mattila (HIFK) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    14'
    Roman Eremenko
    Roman Eremenko (HIFK) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    14'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til HIFK.
    15'
    Jusif Ali
    Jusif Ali (HIFK) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    I Helsingfors slår Guillermo Sotelo en corner fra høyre.
    18'
    Frispark Tampereen Ilves.
    19'
    19'
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    21'
    Kontinen Joona signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    21'
    I Helsingfors slår Sakari Mattila en corner fra venstre.
    23'
    Ståle Sæthre
    Sjanse til HIFK! Ståle Sæthre er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Sakari Mattila (HIFK) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    23'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    24'
    Kai Meriluoto
    Tampereen Ilves angriper, men avslutningen til Kai Meriluoto går utenfor.
    28'
    HIFK 0 - 2 Tampereen Ilves
    Mål: Eric Oteng
    Målgivende: Tuomas Ollila
    Eric Oteng setter ballen i mål og øker Tampereen Ilvess ledelse til 0-2 i Helsingfors. Det er en fin assist fra Tuomas Ollila.
    29'
    30'
    Mikael Almen (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    31'
    Kontinen Joona tildeler Tampereen Ilves en corner. Mikael Almen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    32'
    Tampereen Ilves angriper. Kai Meriluoto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    HIFK 0 - 3 Tampereen Ilves
    Mål: Petteri Pennanen
    Mål! Tampereen Ilves øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Petteri Pennanen på Helsinki Football Stadium.
    34'
    Skudd utenfor mål, HIFK
    39'
    Mål for HIFK!
    HIFK 1 - 3 Tampereen Ilves
    Mål: Roman Eremenko
    Mål! HIFK reduserer til 1-3 etter et mål av Roman Eremenko på Helsinki Football Stadium.
    40'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Obed Malolo
    Ut: Sakari Mattila
    Mixu Paatelainen (HIFK) gjør sitt første bytte for dagen. Obed Malolo erstatter Sakari Mattila.
    46'
    HIFK 1 - 4 Tampereen Ilves
    Mål: Oiva Jukkola
    Oiva Jukkola øker Tampereen Ilvess ledelse til 1-4!
    47'
    Eric Oteng
    Eric Oteng (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    52'
    53'
    Frispark HIFK.
    54'
    57'
    Inn: Jukka Halme
    Ut: Maximus Tainio
    HIFK bytter ut Maximus Tainio med Jukka Halme. Dette er det andre byttet som Mixu Paatelainen gjør i dagens kamp.
    57'
    Inn: David Ifeanyi Onyeanula
    Ut: Jesse Nikki
    Jesse Nikki (HIFK) erstattes av David Ifeanyi Onyeanula.
    58'
    Eric Oteng
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Eric Oteng fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    59'
    I Helsingfors slår Tuomas Ollila en corner fra høyre.
    61'
    HIFK 1 - 5 Tampereen Ilves
    Mål: Kai Meriluoto
    Målgivende: Adam Larsson
    Mål! Kai Meriluoto øker Tampereen Ilvess ledelse til 1-5 på Helsinki Football Stadium. Adam Larsson sto for den målgivende pasningen.
    62'
    Kai Meriluoto (Tampereen Ilves) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Helsinki Football Stadium.
    64'
    Kai Meriluoto er på beina igjen og fortsetter kampen.
    65'
    Guillermo Sotelo (HIFK) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    66'
    66'
    67'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Tuco
    Ut: Kai Meriluoto
    Tuco (Tampereen Ilves) erstatter Kai Meriluoto som ser ut til å måtte forlate Helsinki Football Stadium med en skade.
    68'
    Obed Malolo (HIFK) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    69'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    70'
    70'
    Tuomas Ollila (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    70'
    Petteri Pennanen
    Tampereen Ilves angriper i Helsingfors. Petteri Pennanen fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Petteri Pennanen avslutter utenfor.
    73'
    I Helsingfors slår Guillermo Sotelo en corner fra venstre.
    77'
    77'
    Inn: Doni Arifi
    Ut: Adam Larsson
    Bytte for Tampereen Ilves. Doni Arifi kommer inn for Adam Larsson på Helsinki Football Stadium.
    78'
    Inn: Teemu Jantti
    Ut: Oiva Jukkola
    Tampereen Ilves bytter ut Oiva Jukkola med Teemu Jantti.
    78'
    Inn: Tatu Miettunen
    Ut: Najeeb Yakubu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Tatu Miettunen, mens Najeeb Yakubu tar plass på benken.
    78'
    Tuco
    Tampereen Ilves angriper i Helsingfors. Tuco avslutter på mål, men greier ikke å score.
    80'
    80'
    80'
    Frispark i en god posisjon for Tampereen Ilves!
    81'
    83'
    Inn: Emmanuel Patut
    Ut: Tuure Siira
    Toni Kallio gjør dagens femte bytte i Helsingfors, når han tar ut Tuure Siira og setter inn Emmanuel Patut.
    84'
    Kontinen Joona signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    84'
    86'
    Inn: Savio Roberto
    Ut: Guillermo Sotelo
    HIFK gjør sitt fjerde bytte. Guillermo Sotelo erstattes av Savio Roberto.
    86'
    Dommer Kontinen Joona venter med å sette i gang spillet fordi Teemu Jantti ligger nede.
    87'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Doni Arifi
    Doni Arifi (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    Teemu Jantti er tilbake i kampen igjen.
    88'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    88'
    Frispark til HIFK på halvdelen til Tampereen Ilves.
    89'
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) får et gult kort av dommer Kontinen Joona.
    89'
    Emmanuel Patut
    Tampereen Ilves avanserer forover i Helsingfors. Emmanuel Patut avslutter, men treffer ikke mål.