Dennis Antamo har tildelt Tampereen Ilves et hjørnespark.
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til HIFK.
    25'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    29'
    Offside! Momodou Sarr blir vinket av og Tampereen Ilves må dermed bygge opp et nytt angrep.
    30'
    30'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Momodou Sarr går rett i offsidefella.
    32'
    Mål for HIFK!
    HIFK 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Sakari Tukiainen
    Målgivende: Jukka Halme
    Mål! HIFK tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Sakari Tukiainen. Jukka Halme var nest sist på ballen.
    35'
    38'
    Joona Veteli
    Målsjanse til Tampereen Ilves! Joona Veteli treffer mål, men keeper redder.
    40'
    40'
    Roger Torres (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    40'
    42'
    Offside! Sakari Tukiainen (HIFK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    43'
    Spillet på Helsinki Football Stadium er stoppet midlertidig fordi Sakari Tukiainen ligger nede.
    45'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Jeremiah Streng
    Ut: Sakari Tukiainen
    Jeremiah Streng (HIFK) erstatter Sakari Tukiainen som ser ut til å måtte forlate Helsinki Football Stadium med en skade.
    45'+2
    45'+2
    Frisparket tildelt Tampereen Ilves er farlig nær HIFKs målområde.
    45'+3
    Målsjanse! Joona Veteli (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+4
    48'
    52'
    54'
    Offside! Patrick Steve Loa Loa blir vinket av og Tampereen Ilves må dermed bygge opp et nytt angrep.
    54'
    Jeremiah Streng
    Jeremiah Streng (HIFK) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    56'
    Inn: Aatu Kujanpaa
    Ut: Juanan Entrena
    HIFK bytter ut Juanan Entrena med Aatu Kujanpaa. Dette er det andre byttet som Joaquin Gomez gjør i dagens kamp.
    56'
    Inn: Jani Backman
    Ut: Jukka Halme
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HIFK. Inn kommer Jani Backman, mens Jukka Halme tar plass på benken.
    56'
    57'
    Mål for Tampereen Ilves!
    HIFK 1 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Tatu Miettunen
    Mål! bortelag utligner ved Tatu Miettunen. Stillingen er nå 1-1.
    58'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Tuure Siira
    Ut: Doni Arifi
    Tampereen Ilves gjør sitt første bytte. Doni Arifi erstattes av Tuure Siira.
    61'
    Inn: Jean Carlos Blanco Becerra
    Ut: Momodou Sarr
    Momodou Sarr (Tampereen Ilves) erstattes av Jean Carlos Blanco.
    61'
    62'
    63'
    64'
    Kalle Katz
    Kalle Katz (Tampereen Ilves) pådrar seg et gult kort.
    66'
    66'
    Inn: Eetu Vertainen
    Ut: Roger Mauricio Torres Hoya
    Jarkko Wiss gjør dagens tredje bytte i Helsingfors, når han tar ut Roger Torres og setter inn Eetu Vertainen.
    66'
    Inn: Mikael Almen
    Ut: Kalle Katz
    Tampereen Ilves bytter ut Kalle Katz med Mikael Almen.
    66'
    Inn: Jusif Ali
    Ut: Jake Dunwoody
    Joaquin Gomez (HIFK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jusif Ali erstatter Jake Dunwoody.
    71'
    72'
    73'
    Inn: Leo Kyllonen
    Ut: Patrick Loa Loa
    Bytte for Tampereen Ilves. Leo Kyllonen kommer inn for Patrick Steve Loa Loa på Helsinki Football Stadium.
    78'
    80'
    Felipe Saez (HIFK) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    81'
    Dennis Antamo tildeler HIFK en corner. Felipe Saez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    Eetu Vertainen
    Tampereen Ilves angriper i Helsingfors. Eetu Vertainen fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    89'
    Gult kort til HIFK
    Jeremiah Streng (HIFK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.