Tampereen Ilves slår en corner fra høyre.
    Mikko Juusola signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    5'
    Lauri Ala-Myllymaki
    Målsjanse! Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Doni Arifi (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    10'
    Jair
    Tampereen Ilves angriper i Helsingfors. Jair fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til HIFK.
    11'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    12'
    Mikko Juusola tildeler HIFK en corner. Sakari Mattila sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Joel Mero
    Joel Mero (HIFK) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    15'
    I Helsingfors slår Sakari Mattila en corner fra venstre.
    17'
    Gaetan Missi Mezu
    Missi Mezu (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    19'
    Sakari Mattila (HIFK) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    22'
    Adama Fofana
    Adama Fofana (HIFK) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    22'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Missi Mezu avslutter utenfor.
    23'
    Frispark HIFK.
    24'
    Mikko Juusola signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    25'
    Joona Veteli
    Tampereen Ilves angriper, men avslutningen til Joona Veteli går utenfor.
    27'
    Lauri Ala-Myllymaki skyter i stolpen! Nesten mål for Tampereen Ilves.
    28'
    30'
    Jukka Halme
    HIFK avanserer forover i Helsingfors. Jukka Halme avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Offside! Missi Mezu (Tampereen Ilves) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    32'
    Mikko Juusola signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    32'
    Missi Mezu (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    34'
    Frispark til HIFK på halvdelen til Tampereen Ilves.
    36'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    36'
    39'
    40'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    41'
    41'
    Gult kort til HIFK
    Adama Fofana (HIFK) får et gult kort av dommer Mikko Juusola.
    42'
    Eetu Mommo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    42'
    Tampereen Ilves slipper å klare seg uten Eetu Mommo som kommer tilbake på banen igjen.
    42'
    HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Arnold Otieno Origi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    43'
    HIFK slipper å klare seg uten Arnold Otieno Origi som kommer tilbake på banen i Helsingfors.
    44'
    Doni Arifi (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    45'
    I Helsingfors slår Doni Arifi en corner fra venstre.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Moshtagh Hossain Yaghoubi
    Ut: Jukka Halme
    Teemu Kankkunen (HIFK) gjør sitt første bytte for dagen. Moshtagh Yaghoubi erstatter Jukka Halme.
    46'
    Inn: Jani Backman
    Ut: Eero-Matti Auvinen
    HIFK bytter ut Eero-Matti Auvinen med Jani Backman.
    46'
    Sakari Tukiainen
    HIFK avanserer forover i Helsingfors. Sakari Tukiainen avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Joel Mero
    Målsjanse! Joel Mero (HIFK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    51'
    Målsjanse til HIFK! Sakari Tukiainen treffer mål, men keeper redder.
    52'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Mål for HIFK!
    HIFK 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Sakari Tukiainen
    Målgivende: Adama Fofana
    Mål! Sakari Tukiainen gir HIFK en 1-0 ledelse. Adama Fofana var nest sist på ballen.
    52'
    Frisparket tildelt Tampereen Ilves er farlig nær HIFKs målområde.
    56'
    Frispark Tampereen Ilves.
    57'
    58'
    59'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Naatan Skytta
    Ut: Doni Arifi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Naatan Skytta, mens Doni Arifi tar plass på benken.
    59'
    Inn: Mikael Almen
    Ut: Tatu Miettunen
    Jarkko Wiss gjør dagens andre bytte i Helsingfors, når han tar ut Tatu Miettunen og setter inn Mikael Almen.
    59'
    Sakari Mattila
    Sakari Mattila (HIFK) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    Sakari Mattila (HIFK) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    61'
    Kan HIFK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    62'
    Riku Selander
    Sjanse til HIFK! Riku Selander er nær ved å score, men keeper redder.
    62'
    62'
    64'
    Sakari Mattila (HIFK) mottar sitt første gule kort for dagen på Helsinki Football Stadium.
    64'
    Inn: Foday Manneh
    Ut: Sakari Tukiainen
    HIFK gjør sitt tredje bytte. Sakari Tukiainen erstattes av Foday Manneh.
    66'
    Inn: Joao Victor Souza dos Santos
    Ut: John Fagerstrom
    John Fagerstrom (HIFK) erstattes av Joao Victor Souza dos Santos.
    67'
    67'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Helsingfors fordi Adama Fofana får behandling for en skade på banen.
    70'
    Adama Fofana kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Helsinki Football Stadium.
    70'
    Inn: Tiemoko Fofana
    Ut: Gaetan Missi Mezu
    Tampereen Ilves gjør sitt tredje bytte. Missi Mezu erstattes av Tiemoko Fofana.
    70'
    Inn: Felipe Aspegren
    Ut: Eetu Mommo
    Tampereen Ilves bytter ut Eetu Mommo med Felipe Aspegren. Dette er det fjerde byttet som Jarkko Wiss gjør i dagens kamp.
    70'
    71'
    Straffe til Tampereen Ilves!
    75'
    Tampereen Ilves scorer på straffe!
    HIFK 1 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Lauri Ala-Myllymaki
    Lauri Ala-Myllymaki utligner til 1-1 for Tampereen Ilves etter et velplassert straffespark på Helsinki Football Stadium.
    75'
    Hannu Patronen
    Dommer Mikko Juusola gir Hannu Patronen (HIFK) et gult kort.
    75'
    76'
    77'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Iiro Jarvinen
    Iiro Jarvinen (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    Mål for Tampereen Ilves!
    HIFK 1 - 2 Tampereen Ilves
    Lauri Ala-Myllymaki dundrer ballen i mål og Tampereen Ilves tar ledelsen 1-2 på Helsinki Football Stadium.
    80'
    83'
    84'
    85'
    Inn: Tuure Siira
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Tampereen Ilves bytter ut Lauri Ala-Myllymaki med Tuure Siira.
    85'
    86'
    Joel Mero
    Dommeren gir Joel Mero (HIFK) et gult kort.
    86'
    88'
    Sakari Mattila (HIFK) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    89'
    90'
    90'
    Tampereen Ilves angriper i Helsingfors. Joona Veteli fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    Tampereen Ilvess Iiro Jarvinen blåses av for offside på Helsinki Football Stadium.
    90'+2
    Tampereen Ilves fosser forover og Iiro Jarvinen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+3
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    90'+3
    Mikko Juusola tildeler Tampereen Ilves en corner. Joona Veteli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.