Frispark for Rovaniemen Palloseura på egen banehalvdel.
    2'
    Juho Hyvarinen
    Målsjanse! Juho Hyvarinen (Rovaniemen Palloseura) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Toni Pohjoismaki signaliserer et frispark til Rovaniemen Palloseura på egen banehalvdel.
    6'
    Eetu Muinonen (Rovaniemen Palloseura) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    7'
    Obed Malolo
    Obed Malolo (Rovaniemen Palloseura) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    8'
    Frispark HIFK.
    8'
    Rovaniemen Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frisparket tildelt HIFK er farlig nær Rovaniemen Palloseuras målområde.
    13'
    Joel Mattsson
    HIFK angriper i Helsingfors. Joel Mattsson fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    John Fagerstrom
    John Fagerstrom (HIFK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    17'
    Sakari Mattila (HIFK) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    18'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Jani Backman
    Ut: Joel Mattsson
    HIFK gjør sitt første bytte. Joel Mattsson erstattes av Jani Backman.
    20'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    I Helsingfors slår Sakari Mattila en corner fra høyre.
    22'
    22'
    Gult kort til HIFK
    Jukka Halme
    Jukka Halme (HIFK) pådrar seg et gult kort.
    23'
    Toni Pohjoismaki tildeler HIFK en corner. Sakari Mattila sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Adama Fofana
    Adama Fofana (HIFK) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Toni Pohjoismaki signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    26'
    Sakari Tukiainen
    I Helsingfors header Sakari Tukiainen (HIFK) mot mål, men ballen går utenfor.
    27'
    Sakari Mattila
    HIFK avanserer forover i Helsingfors. Sakari Mattila avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Sakari Mattila (HIFK) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    32'
    Jukka Halme
    HIFK angriper i Helsingfors. Jukka Halme fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Toni Pohjoismaki signaliserer et frispark til Rovaniemen Palloseura.
    35'
    Youness Rahimi
    Rovaniemen Palloseura fosser forover og Youness Rahimi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Youness Rahimi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    36'
    Frispark til Rovaniemen Palloseura på halvdelen til HIFK.
    37'
    HIFK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Rovaniemen Palloseura.
    38'
    En av HIFKs spillere blir avblåst for offside.
    40'
    Matias Tamminen
    Sjanse til Rovaniemen Palloseura! Matias Tamminen er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    42'
    Toni Pohjoismaki tildeler Rovaniemen Palloseura en corner. Juho Hyvarinen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Skudd utenfor mål, Rovaniemen Palloseura
    42'
    Sakari Mattila (HIFK) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    44'
    45'+1
    Inn: Foday Manneh
    Ut: Sakari Mattila
    Teemu Kankkunen gjør dagens andre bytte i Helsingfors, når han tar ut Sakari Mattila og setter inn Foday Manneh.
    46'
    Mål for HIFK!
    HIFK 1 - 0 Rovaniemen Palloseura
    Mål: Foday Manneh
    HIFK tar ledelsen 1-0 i Helsingfors etter en heading av Foday Manneh!
    48'
    Frispark Rovaniemen Palloseura.
    51'
    53'
    HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Jukka Halme
    HIFK angriper, men avslutningen til Jukka Halme går utenfor.
    55'
    56'
    Sakari Tukiainen (HIFK) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    58'
    Offside! Adama Fofana (HIFK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    60'
    I Helsingfors slår Jani Backman en corner fra venstre.
    61'
    61'
    62'
    64'
    Gult kort til Rovaniemen Palloseura
    Obed Malolo
    Dommer Toni Pohjoismaki viser Obed Malolo (Rovaniemen Palloseura) det gule kortet.
    64'
    Joel Mero ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    HIFK slipper å klare seg uten Joel Mero som kommer tilbake på banen igjen.
    65'
    Rovaniemen Palloseura avanserer forover i Helsingfors. Youness Rahimi avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Eetu Muinonen
    Rovaniemen Palloseura angriper. Eetu Muinonen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    68'
    Spillerbytte - Rovaniemen Palloseura
    Inn: Rasmus Degerman
    Ut: Eetu Muinonen
    Rovaniemen Palloseura bytter ut Eetu Muinonen med Rasmus Degerman. Dette er det første byttet som Mikko Mannila gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Tuomas Kaukua
    Ut: Jussi Niska
    Jussi Niska (Rovaniemen Palloseura) erstattes av Tuomas Kaukua.
    70'
    Spillet på Helsinki Football Stadium er stoppet midlertidig fordi Foday Manneh ligger nede.
    73'
    75'
    Foday Manneh
    Dommer Toni Pohjoismaki gir Foday Manneh (HIFK) et gult kort.
    76'
    HIFK angriper på Helsinki Football Stadium. John Fagerstrom header ballen i stolpen!
    77'
    En av HIFKs spillere blir avblåst for offside på Helsinki Football Stadium.
    77'
    Foday Manneh er tilbake på banen igjen.
    77'
    77'
    Atte Sihvonen
    Atte Sihvonen (Rovaniemen Palloseura) får et gult kort av dommer Toni Pohjoismaki.
    78'
    Riku Selander (HIFK) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    78'
    Frispark til HIFK på halvdelen til Rovaniemen Palloseura.
    79'
    Jani Backman (HIFK) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    81'
    HIFK angriper på Helsinki Football Stadium, men John Fagerstrom header utenfor.
    81'
    81'
    82'
    Dommeren gir John Fagerstrom (HIFK) et gult kort.
    82'
    83'
    84'
    85'
    Skudd på mål, HIFK
    85'
    Rovaniemen Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    HIFK fosser forover og Sakari Tukiainen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    86'
    86'
    86'
    Inn: Sampo Ala
    Ut: Obed Malolo
    Mikko Mannila (Rovaniemen Palloseura) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sampo Ala erstatter Obed Malolo.
    86'
    I Helsingfors slår Jukka Halme en corner fra venstre.
    88'
    Sakari Tukiainen (HIFK) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    89'
    89'
    Toni Pohjoismaki tildeler Rovaniemen Palloseura en corner. Youness Rahimi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Skudd utenfor mål, HIFK
    90'
    En av HIFKs spillere går i offside.
    90'+1
    90'+3
    90'+4
    Jani Backman
    HIFK angriper i Helsingfors. Jani Backman avslutter på mål, men greier ikke å score.