Dagens dommer, Antti Munukka, blåser i gang kampen.
    Antti Munukka signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    I Helsingfors slår Matias Ojala en corner fra høyre.
    12'
    HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Antti Munukka tildeler FC Inter Turku en corner. Matias Ojala sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Timo Furuholm ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    Timo Furuholm er på beina igjen og fortsetter kampen på Helsinki Football Stadium.
    27'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    28'
    Frispark FC Inter Turku.
    31'
    Gult kort til HIFK
    Sakari Mattila
    Sakari Mattila (HIFK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    33'
    Matias Ojala (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    38'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark til HIFK på halvdelen til FC Inter Turku.
    39'
    40'
    42'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    43'
    Moshtagh Hossain Yaghoubi
    Dommer Antti Munukka viser Moshtagh Yaghoubi (HIFK) det gule kortet.
    43'
    Juuso Hamalainen (FC Inter Turku) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Helsinki Football Stadium.
    44'
    FC Inter Turku slipper å klare seg uten Juuso Hamalainen som kommer tilbake på banen igjen.
    44'
    Timo Furuholm
    Timo Furuholm (FC Inter Turku) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Antti Munukka tildeler HIFK en corner. Joao Victor Souza dos Santos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Skudd utenfor mål, HIFK
    45'+2
    Antti Munukka signaliserer et frispark til FC Inter Turku like utenfor HIFK-området.
    48'
    Joel Mero
    Dommeren gir Joel Mero (HIFK) et gult kort.
    48'
    Offside! Timo Furuholm (FC Inter Turku) er alene igjennom, men dommer Antti Munukka ser at linjemannen er oppe med flagget.
    49'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    Sakari Tukiainen
    Sjanse til HIFK! Sakari Tukiainen er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Elias Mastokangas
    Sjanse i Helsingfors! Elias Mastokangas (FC Inter Turku) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    53'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    55'
    58'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Jukka Halme
    Ut: Joel Mattsson
    Teemu Kankkunen gjør dagens første bytte i Helsingfors, når han tar ut Joel Mattsson og setter inn Jukka Halme.
    58'
    HIFK angriper. Sakari Tukiainen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    Jukka Halme
    HIFK angriper, men avslutningen til Jukka Halme går utenfor.
    60'
    I Helsingfors slår Jesper Engstrom en corner fra høyre.
    61'
    63'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    64'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Noah Nurmi
    Ut: Arttu Hoskonen
    Jose Riveiro (FC Inter Turku) gjør sitt første bytte for dagen. Noah Nurmi erstatter Arttu Hoskonen.
    68'
    72'
    Inn: John Fagerstrom
    Ut: Joao Victor Souza dos Santos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HIFK. Inn kommer John Fagerstrom, mens Joao Victor Souza dos Santos tar plass på benken.
    72'
    73'
    Inn: Taiki Kagayama
    Ut: Elias Mastokangas
    FC Inter Turku bytter ut Elias Mastokangas med Taiki Kagayama.
    74'
    Inn: Kevin Kouassivi-Benissan
    Ut: Matias Ojala
    Bytte for FC Inter Turku. Kevin Kouassivi-Benissan kommer inn for Matias Ojala på Helsinki Football Stadium.
    74'
    75'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    76'
    77'
    Inn: Liliu
    Ut: Benjamin Källman
    FC Inter Turku bytter ut Benjamin Källman med Liliu. Dette er det fjerde byttet som Jose Riveiro gjør i dagens kamp.
    77'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    79'
    Dommer Antti Munukka venter med å sette i gang spillet fordi Adama Fofana ligger nede.
    80'
    Inn: Riku Selander
    Ut: Adama Fofana
    HIFK bytter ut Adama Fofana som ikke ser ut til å kunne fortsette. Teemu Kankkunen blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Riku Selander.
    82'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til HIFK.
    84'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Jesper Engstrom
    Jesper Engstrom (FC Inter Turku) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    84'
    Jani Backman
    Jani Backman (HIFK) pådrar seg et gult kort.
    85'
    Alvaro Muniz
    FC Inter Turku angriper og Alvaro Muniz får avsluttet. Headingen treffer ikke HIFK-målet.