Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Honka.
    Mål for HIFK!
    HIFK 1 - 0 FC Honka
    Mål: Jusif Ali
    Målgivende: Aatu Kujanpaa
    Mål! Jusif Ali gir HIFK en 1-0 ledelse. Flott spill fra Aatu Kujanpaa før målet.
    19'
    Frispark til FC Honka på halvdelen til HIFK.
    20'
    Frispark FC Honka.
    21'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    FC Honka må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra HIFK.
    27'
    Oskari Hamalainen tildeler HIFK en corner. Felipe Saez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Aldayr Hernandez Basanta
    Aldayr Hernandez (HIFK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    30'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Niklas Pyyhtia (FC Honka) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    33'
    Niklas Pyyhtia
    Sjanse! FC Honka avanserer forover, men Niklas Pyyhtia avslutter utenfor.
    33'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Honka like utenfor HIFK-området.
    35'
    Niklas Pyyhtia (FC Honka) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    37'
    Darren Smith
    Sjanse til FC Honka! Darren Smith er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Frispark HIFK.
    40'
    Moshtagh Hossain Yaghoubi
    Sjanse i Helsingfors! Moshtagh Yaghoubi (HIFK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    41'
    41'
    I Helsingfors slår Moshtagh Yaghoubi en corner fra venstre.
    44'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til HIFK.
    44'
    HIFK angriper i Helsingfors, men blir avblåst for offside.
    45'
    HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Gult kort til FC Honka
    Dommeren gir Rui Manuel Muati Modesto (FC Honka) et gult kort.
    50'
    Dommer Oskari Hamalainen venter med å sette i gang spillet fordi Keaton Isaksson ligger nede.
    50'
    Keaton Isaksson er tilbake i kampen igjen.
    51'
    Frispark til HIFK på halvdelen til FC Honka.
    55'
    Lucas Kaufmann
    Lucas Kaufmann (FC Honka) mottar sitt første gule kort for dagen på Helsinki Football Stadium.
    55'
    Aatu Kujanpaa
    Aatu Kujanpaa (HIFK) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    57'
    57'
    Niklas Pyyhtia (FC Honka) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    58'
    Jonas Levanen
    FC Honka angriper, men avslutningen til Jonas Levanen går utenfor.
    59'
    Jusif Ali (HIFK) vinkes av for offside i Helsingfors.
    59'
    60'
    Sakari Mattila
    Sakari Mattila (HIFK) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    61'
    HIFK fosser forover og Jake Dunwoody fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    62'
    62'
    Gult kort til HIFK
    Dommer Oskari Hamalainen gir Jake Dunwoody (HIFK) et gult kort.
    62'
    62'
    I Helsingfors slår Lucas Kaufmann en corner fra høyre.
    63'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    63'
    FC Honkas Dani Hatakka blåses av for offside på Helsinki Football Stadium.
    64'
    Spillerbytte - FC Honka
    Inn: Demba Savage
    Ut: Lucas Kaufmann
    FC Honka gjør sitt første bytte. Lucas Kaufmann erstattes av Demba Savage.
    64'
    Inn: Edmund Arko-Mensah
    Ut: Jonas Levanen
    Vesa Vasara (FC Honka) gjør sitt andre bytte for dagen. Edmund Arko-Mensah erstatter Jonas Levanen.
    65'
    Inn: Nasiru Banahene
    Ut: Rui Manuel Muati Modesto
    Vesa Vasara gjør dagens tredje bytte i Helsingfors, når han tar ut Rui Manuel Muati Modesto og setter inn Nasiru Banahene.
    65'
    67'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    71'
    Keaton Isaksson
    HIFK angriper i Helsingfors. Keaton Isaksson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Juanan Entrena
    Ut: Aatu Kujanpaa
    HIFK bytter ut Aatu Kujanpaa med Juanan Entrena. Dette er det første byttet som Joaquin Gomez gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Jani Backman
    Ut: Jusif Ali
    HIFK bytter ut Jusif Ali med Jani Backman.
    72'
    73'
    Edmund Arko-Mensah
    Edmund Arko-Mensah (FC Honka) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    Oskari Hamalainen tildeler FC Honka en corner. Niklas Pyyhtia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    78'
    Målsjanse! Niklas Pyyhtia (FC Honka) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    81'
    Inn: Otso Koskinen
    Ut: Darren Smith
    Darren Smith (FC Honka) erstattes av Otso Koskinen.
    82'
    84'
    87'
    Felipe Saez
    Felipe Saez (HIFK) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    88'
    Juanan Entrena
    HIFK angriper i Helsingfors. Juanan Entrena fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Inn: Ville Koski
    Ut: Dani Hatakka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Honka. Inn kommer Ville Koski, mens Dani Hatakka tar plass på benken.