Becker90'+8 (Str.)
    Fabian Reese
    Fabian Reese (Hertha BSC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    1'
    Hertha BSC avanserer forover i Berlin. Fabian Reese avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    Skudd utenfor mål, Holstein Kiel
    8'
    Holstein Kiel angriper, men blir avblåst for offside.
    9'
    Frispark for Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    15'
    Mål for Hertha BSC!
    Hertha BSC 1 - 0 Holstein Kiel
    Mål: Haris Tabakovic
    Mål! Haris Tabakovic gir Hertha BSC en 1-0 ledelse.
    17'
    Lewis Holtby
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) kommer til en målsjanse på Olympiastadion, men klarer ikke å score.
    19'
    Hertha BSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Hertha BSC
    Aymen Barkok
    Aymen Barkok (Hertha BSC) mottar sitt første gule kort for dagen på Olympiastadion.
    21'
    Frispark Holstein Kiel.
    21'
    Bastian Dankert tildeler Holstein Kiel en corner. Lewis Holtby sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    En av Hertha BSCs spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Joshua Mees
    Holstein Kiel angriper i Berlin. Joshua Mees fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    I Berlin slår Jonjoe Kenny en corner fra venstre.
    28'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark for Hertha BSC på egen banehalvdel.
    29'
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra høyre på Olympiastadion.
    33'
    Philipp Sander (Holstein Kiel) slår en corner fra venstre side på Olympiastadion.
    35'
    36'
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) slår en corner fra venstre side på Olympiastadion.
    41'
    Finn Porath
    Finn Porath (Holstein Kiel) kommer seg fri på Olympiastadion, men avslutningen går utenfor.
    42'
    I Berlin slår Lewis Holtby en corner fra venstre.
    45'
    Hertha BSC 2 - 0 Holstein Kiel
    Mål! Haris Tabakovic øker Hertha BSCs ledelse til 2-0 på Olympiastadion.
    45'
    Spillerbytte - Holstein Kiel
    Inn: Alexander Bernhardsson
    Ut: Shuto Machino
    Holstein Kiel bytter ut Shuto Machino med Alexander Bernhardsson. Dette er det første byttet som Marcel Rapp gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Niklas Niehoff
    Ut: Nicolai Remberg
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Holstein Kiel. Inn kommer Niklas Niehoff, mens Nicolai Remberg tar plass på benken.
    46'
    48'
    Aymen Barkok (Hertha BSC) løfter inn en corner fra venstre på Olympiastadion.
    50'
    51'
    Patrick Erras
    Sjanse! Holstein Kiel avanserer forover, men Patrick Erras avslutter utenfor.
    53'
    Gult kort til Holstein Kiel
    Philipp Sander
    Philipp Sander (Holstein Kiel) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Frispark til Hertha BSC på halvdelen til Holstein Kiel.
    54'
    Finn Porath
    Holstein Kiel angriper i Berlin. Finn Porath fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Joshua Mees
    Holstein Kiel angriper, men avslutningen til Joshua Mees går utenfor.
    56'
    I Berlin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    Jonjoe Kenny
    Hertha BSC angriper, og Jonjoe Kenny sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    60'
    60'
    Finn Porath
    Holstein Kiel angriper. Finn Porath får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    Hertha BSC, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Spillerbytte - Hertha BSC
    Inn: Jeremy Dudziak
    Ut: Aymen Barkok
    Aymen Barkok (Hertha BSC) erstattes av Jeremy Dudziak.
    62'
    Inn: Smail Prevljak
    Ut: Ibrahim Maza
    Bytte for Hertha BSC. Smail Prevljak kommer inn for Ibrahim Maza på Olympiastadion.
    63'
    Fabian Reese (Hertha BSC) pådrar seg et gult kort.
    65'
    Målsjanse! Philipp Sander (Holstein Kiel) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Sjanse til Hertha BSC! Fabian Reese er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    Holstein Kiel, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    Hertha BSC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    Inn: Tom Rothe
    Ut: Marco Komenda
    Holstein Kiel gjør sitt tredje bytte. Marco Komenda erstattes av Tom Rothe.
    68'
    Inn: Marvin Schulz
    Ut: Philipp Sander
    Marcel Rapp (Holstein Kiel) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Marvin Schulz erstatter Philipp Sander.
    68'
    Joshua Mees
    Dommer Bastian Dankert viser Joshua Mees (Holstein Kiel) det gule kortet.
    69'
    Skudd utenfor mål, Hertha BSC
    70'
    Inn: Marten Winkler
    Ut: Palko Dardai
    Pal Dardai gjør dagens tredje bytte i Berlin, når han tar ut Palko Dardai og setter inn Marten Winkler.
    72'
    Frispark i en god posisjon for Hertha BSC!
    73'
    Patrick Erras (Holstein Kiel) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    Bastian Dankert tildeler Hertha BSC en corner. Jonjoe Kenny sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    77'
    Inn: Hólmbert Aron Fridjonsson
    Ut: Lewis Holtby
    Holstein Kiel bytter ut Lewis Holtby med Hólmbert Aron Fridjonsson. Dette er det femte byttet som Marcel Rapp gjør i dagens kamp.
    77'
    Haris Tabakovic
    Hertha BSC fosser forover og Haris Tabakovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    79'
    79'
    Jonjoe Kenny (Hertha BSC) løfter inn en corner fra venstre på Olympiastadion.
    80'
    Mål for Holstein Kiel!
    Hertha BSC 2 - 1 Holstein Kiel
    Mål: Finn Porath
    Mål! Holstein Kiel reduserer til 2-1 ved Finn Porath.
    81'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Hertha BSC på egen banehalvdel.
    86'
    Bastian Dankert tildeler Hertha BSC en corner. Jonjoe Kenny sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.