2-3
Tabakovic56' (Str.)
3-3
    Haris Tabakovic
    Hertha BSC fosser forover og Haris Tabakovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    FC Nürnberg, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Florian Flick
    1 FC Nuremberg angriper. Florian Flick får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    Hertha BSC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Frispark for Hertha BSC på egen banehalvdel.
    6'
    1 FC Nuremberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Gult kort til Hertha BSC
    Jonjoe Kenny
    Jonjoe Kenny (Hertha BSC) mottar sitt første gule kort for dagen på Olympiastadion.
    8'
    Can Yılmaz Uzun
    Can Yılmaz Uzun (1 FC Nuremberg) kommer seg fri på Olympiastadion, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Alexander Sather signaliserer et frispark til Hertha BSC på egen banehalvdel.
    10'
    Mål for FC Nürnberg!
    Hertha BSC 0 - 1 FC Nürnberg
    Mål: Can Yılmaz Uzun
    Målgivende: Benjamin Goller
    Mål! Can Yılmaz Uzun gir 1 FC Nuremberg en 0-1 ledelse. Benjamin Goller sto for den målgivende pasningen.
    14'
    Gult kort til FC Nürnberg
    Jannes Horn
    Jannes Horn (1 FC Nuremberg) får et gult kort av dommer Alexander Sather.
    16'
    17'
    Hertha BSC avanserer forover og Haris Tabakovic kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    25'
    25'
    Alexander Sather tildeler Hertha BSC en corner. Jonjoe Kenny sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Jeremy Dudziak
    Jeremy Dudziak (Hertha BSC) header ballen mot mål, men 1 FC Nuremberg klarerer.
    26'
    26'
    Sjanse til 1 FC Nuremberg! Can Yılmaz Uzun er nær ved å score, men keeper redder.
    26'
    26'
    Marten Winkler ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    27'
    Tilbake fra skade: Hertha BSC
    28'
    Alexander Sather signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    30'
    Michal Karbownik
    Hertha BSC avanserer forover i Berlin. Michal Karbownik avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Hertha BSC 0 - 2 FC Nürnberg
    Mål: Lukas Schleimer
    Mål! Lukas Schleimer øker 1 FC Nurembergs ledelse til 0-2 på Olympiastadion.
    33'
    Sjanse i Berlin! Can Yılmaz Uzun (1 FC Nuremberg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    36'
    36'
    1 FC Nuremberg angriper, men avslutningen til Can Yılmaz Uzun går utenfor.
    36'
    Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    39'
    Nathaniel Brown
    Nathaniel Brown (1 FC Nuremberg) kommer til en målsjanse på Olympiastadion, men klarer ikke å score.
    43'
    Mål for Hertha BSC!
    Hertha BSC 1 - 2 FC Nürnberg
    Mål: Marten Winkler
    Målgivende: Fabian Reese
    Mål! Marten Winkler (Hertha BSC) header ballen i mål og reduserer til 1-2. Fabian Reese var nest sist på ballen.
    44'
    I Berlin slår Nathaniel Brown en corner fra høyre.
    45'+2
    Dommer Alexander Sather ser at linjemannen løfter flagget, og 1 FC Nurembergs Nathaniel Brown blåses av for offside.
    45'+2
    I Berlin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+3
    Spillerbytte - Hertha BSC
    Inn: Florian Niederlechner
    Ut: Ibrahim Maza
    Pal Dardai gjør dagens første bytte i Berlin, når han tar ut Ibrahim Maza og setter inn Florian Niederlechner.
    46'
    Inn: Aymen Barkok
    Ut: Jeremy Dudziak
    Pal Dardai (Hertha BSC) gjør sitt andre bytte for dagen. Aymen Barkok erstatter Jeremy Dudziak.
    46'
    Hertha BSC 1 - 3 FC Nürnberg
    Målgivende: Jens Castrop
    1 FC Nuremberg går opp i en 1-3 ledelse etter et mål av Can Yılmaz Uzun. Det er en fin assist fra Jens Castrop.
    47'
    48'
    Can Yılmaz Uzun (1 FC Nuremberg) avanserer forover på Olympiastadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    Aymen Barkok
    Målsjanse til Hertha BSC! Aymen Barkok treffer mål, men keeper redder.
    53'
    53'
    Jonjoe Kenny (Hertha BSC) slår en corner fra venstre side på Olympiastadion.
    53'
    Hertha BSC 2 - 3 FC Nürnberg
    Mål: Haris Tabakovic
    Målgivende: Jonjoe Kenny
    Haris Tabakovic (Hertha BSC) reduserer til 2-3 etter en heading. Jonjoe Kenny var nest sist på ballen.
    54'
    Straffe til Hertha BSC
    55'
    Hertha BSC scorer på straffe!
    Hertha BSC 3 - 3 FC Nürnberg
    Mål! hjemmelaget utligner til 3-3 takket være et straffespark av Haris Tabakovic.
    56'
    Inn: Deyovaisio Zeefuik
    Ut: Pascal Klemens
    Hertha BSC bytter ut Pascal Klemens med Deyovaisio Zeefuik. Dette er det tredje byttet som Pal Dardai gjør i dagens kamp.
    58'
    59'
    Jonjoe Kenny (Hertha BSC) løfter inn en corner fra venstre på Olympiastadion.
    62'
    63'
    Marten Winkler
    Marten Winkler får gult kort av dommer Alexander Sather, og må dermed stå over en kamp for Hertha BSC.
    63'
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Erik Wekesser
    Ut: Benjamin Goller
    1 FC Nuremberg bytter ut Benjamin Goller med Erik Wekesser.
    65'
    Inn: Palko Dardai
    Ut: Marten Winkler
    Bytte for Hertha BSC. Palko Dardai kommer inn for Marten Winkler på Olympiastadion.
    65'
    66'
    Can Yılmaz Uzun (1 FC Nuremberg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Olympiastadion.
    67'
    Can Yılmaz Uzun ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Berlin.
    68'
    71'
    72'
    Linus Jasper Gechter
    Linus Jasper Gechter (Hertha BSC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    72'
    72'
    Frispark til Hertha BSC på halvdelen til 1 FC Nuremberg.
    73'
    1 FC Nuremberg fosser fremover, men Alexander Sather blåser for offside på Olympiastadion.
    76'
    Inn: Joseph Hungbo
    Ut: Kanji Okunuki
    Kanji Okunuki (1 FC Nuremberg) erstattes av Joseph Hungbo.
    76'
    Hjørnespark til FC Nürnberg
    77'
    Jannes Horn vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    78'
    1 FC Nuremberg slipper å klare seg uten Jannes Horn som kommer tilbake på banen i Berlin.
    79'
    Alexander Sather signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg.
    80'
    Florian Niederlechner
    Dommer Alexander Sather viser Florian Niederlechner (Hertha BSC) det gule kortet.
    80'
    Skudd utenfor mål, FC Nürnberg
    81'
    Inn: Smail Prevljak
    Ut: Jonjoe Kenny
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hertha BSC. Inn kommer Smail Prevljak, mens Jonjoe Kenny tar plass på benken.
    82'
    Frispark 1 FC Nuremberg.
    83'
    Palko Dardai
    Palko Dardai (Hertha BSC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Fabian Reese
    Sjanse! Hertha BSC avanserer forover, men Fabian Reese avslutter utenfor.
    85'
    Inn: Taylan Duman
    Ut: Can Yılmaz Uzun
    1 FC Nuremberg bytter ut Can Yılmaz Uzun med Taylan Duman. Dette er det tredje byttet som Cristian Fiel gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Ivan Marquez
    Ut: Jannes Horn
    Bytte for 1 FC Nuremberg. Ivan Marquez kommer inn for Jannes Horn på Olympiastadion.
    85'
    86'
    Smail Prevljak
    Hertha BSC angriper i Berlin. Smail Prevljak avslutter på mål, men greier ikke å score.