Bryan Limbombe
    Målsjanse! Bryan Limbombe (Heracles Almelo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    2'
    Hussein Ali
    SC Heerenveen angriper i Almelo. Ali Hussein avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til Heracles Almelo.
    5'
    Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    5'
    Marko Vejinovic
    Målsjanse på Erve Asito! Marko Vejinovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Mål for Heerenveen!
    Heracles 0 - 1 Heerenveen
    Mål: Che Nunnely
    SC Heerenveen leder 0-1 etter en scoring av Che Nunnely.
    9'
    Ajdin Hrustic
    Ajdin Hrustic (Heracles Almelo) avanserer forover på Erve Asito. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    11'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    15'
    Thom Haye (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra høyre på Erve Asito.
    20'
    Pawel Bochniewicz
    Sjanse i Almelo! Pawel Bochniewicz (SC Heerenveen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    20'
    Marko Vejinovic (Heracles Almelo) slår en corner fra venstre side på Erve Asito.
    23'
    I Almelo slår Marko Vejinovic en corner fra venstre.
    23'
    Rob Dieperink tildeler Heracles Almelo en corner. Ajdin Hrustic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Luuk Brouwers
    Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Luuk Brouwers avslutter utenfor.
    26'
    Sem Scheperman
    Sem Scheperman (Heracles Almelo) kommer seg fri på Erve Asito, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    34'
    Patrik Walemark
    SC Heerenveen angriper, men avslutningen til Patrik Walemark går utenfor.
    34'
    Frispark Heracles Almelo.
    35'
    Hjørnespark til Heerenveen
    38'
    Pawel Bochniewicz (SC Heerenveen) header utenfor.
    38'
    Che Nunnely
    Sjanse i Almelo! Che Nunnely (SC Heerenveen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    38'
    I Almelo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Det blir farlig! Frispark for Heracles Almelo er nær straffområde.
    41'
    Sven Sonnenberg
    På Erve Asito skyter Sven Sonnenberg (Heracles Almelo) rett i tverrliggeren!
    42'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    44'
    Gult kort til Heracles
    Marko Vejinovic (Heracles Almelo) pådrar seg et gult kort.
    44'
    Gult kort til Heerenveen
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'
    Hjørnespark til Heracles
    45'+1
    Pelle van Amersfoort
    SC Heerenveen angriper i Almelo. Pelle van Amersfoort avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    Frispark i en god posisjon for Heracles Almelo!
    51'
    53'
    Patrik Walemark (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    57'
    58'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Loizos Loizou
    Ut: Patrik Walemark
    SC Heerenveen bytter ut Patrik Walemark med Loizos Loizou. Dette er det første byttet som Kees Van Wonderen gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Espen Van Ee
    Ut: Luuk Brouwers
    Bytte for SC Heerenveen. Espen Van Ee kommer inn for Luuk Brouwers på Erve Asito.
    60'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Mario Engels
    Ut: Sem Scheperman
    Erwin Van de Looi (Heracles Almelo) gjør sitt andre bytte for dagen. Mario Engels erstatter Sem Scheperman.
    61'
    Inn: Jetro Willems
    Ut: Navajo Bakboord
    Heracles Almelo bytter ut Navajo Bakboord med Jetro Willems.
    61'
    63'
    65'
    Espen Van Ee
    Espen Van Ee (SC Heerenveen) kommer til en målsjanse på Erve Asito, men klarer ikke å score.
    65'
    66'
    En av Heracles Almelos spillere blir avblåst for offside.
    66'
    69'
    Målsjanse på Erve Asito! Espen Van Ee fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    71'
    Frispark SC Heerenveen.
    71'
    Inn: Mohamed Sankoh
    Ut: Marko Vejinovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Heracles Almelo. Inn kommer Mohamed Sankoh, mens Marko Vejinovic tar plass på benken.
    74'
    74'
    Heracles Almelo angriper, men Rob Dieperink blåser for offside.
    75'
    Målet til Heracles sjekkes av VAR
    75'
    Målet til Heracles blir annullert
    75'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    76'
    78'
    Simon Olsson
    Simon Olsson (SC Heerenveen) avanserer forover på Erve Asito. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    79'
    79'
    Jizz Hornkamp
    Heracles Almelo angriper i Almelo. Jizz Hornkamp fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    83'
    SC Heerenveen angriper, men blir avblåst for offside.
    84'
    Kan Heracles Almelo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    85'
    Skudd utenfor mål, Heracles
    86'
    Inn: Nathan Tjoe-a-On
    Ut: Che Nunnely
    SC Heerenveen gjør sitt tredje bytte. Che Nunnely erstattes av Nathan Tjoe-a-On.
    87'
    Rob Dieperink tildeler SC Heerenveen en corner. Thom Haye sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    Heracles 0 - 2 Heerenveen
    Mål: Pelle van Amersfoort
    Målgivende: Thom Haye
    SC Heerenveen øker ledelsen til 0-2 etter en heading av Pelle van Amersfoort. Thom Haye var nest sist på ballen.
    88'
    Inn: Charlie Webster
    Ut: Simon Olsson
    Simon Olsson (SC Heerenveen) erstattes av Charlie Webster.
    90'
    Skudd på mål, Heracles
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    Heracles Almelo angriper i Almelo, men blir avblåst for offside.
    90'+2
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til Heracles Almelo.
    90'+4
    Frispark til Heracles Almelo på halvdelen til SC Heerenveen.
    90'+4
    Jizz Hornkamp (Heracles Almelo) header ballen mot mål, men SC Heerenveen klarerer.