Dommeren blåser i gang dagens kamp i Almelo.
    Silvester Van der Water
    Målsjanse! Silvester Van der Water (Heracles Almelo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Offside! Henk Veerman blir vinket av og SC Heerenveen må dermed bygge opp et nytt angrep.
    7'
    SC Heerenveen fosser fremover, men Henk Veerman går rett i offsidefella.
    7'
    En av SC Heerenveens spillere går i offside.
    11'
    I Almelo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    16'
    Offside! Delano Burgzorg (Heracles Almelo) er alene igjennom, men dommer Jochem Kamphuis ser at linjemannen er oppe med flagget.
    20'
    Jochem Kamphuis tildeler Heracles Almelo en corner. Silvester Van der Water sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    En av SC Heerenveens spillere blir avblåst for offside på Erve Asito.
    26'
    En av Heracles Almelos spillere blir avblåst for offside.
    27'
    Offside! Mitchell Van Bergen (SC Heerenveen) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    28'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til Heracles Almelo.
    28'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    30'
    Mitchell Van Bergen
    Mitchell Van Bergen (SC Heerenveen) avanserer forover på Erve Asito. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Heracles Almelo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Delano Burgzorg
    Heracles Almelo angriper, men avslutningen til Delano Burgzorg går utenfor.
    31'
    Benjamin Nygren
    Målsjanse på Erve Asito! Benjamin Nygren fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    32'
    Dommer Jochem Kamphuis venter med å sette i gang spillet fordi Siem de Jong ligger nede.
    33'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Rodney Kongolo
    Ut: Siem De Jong
    Johnny Jansen (SC Heerenveen) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Rodney Kongolo erstatter Siem de Jong som sannsynligvis er skadet.
    35'
    40'
    40'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til Heracles Almelo.
    43'
    Rai Vloet
    Rai Vloet (Heracles Almelo) prøver å heade ballen i mål på Erve Asito, men mislykkes.
    44'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    I Almelo slår Silvester Van der Water en corner fra høyre.
    45'+2
    Hjørnespark til Heracles
    45'+3
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Hjørnespark til Heerenveen
    49'
    50'
    Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    51'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til Heracles Almelo like utenfor SC Heerenveen-området.
    51'
    Delano Burgzorg (Heracles Almelo) kommer til en målsjanse på Erve Asito, men klarer ikke å score.
    54'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    55'
    Luca de la Torre
    Sjanse! Heracles Almelo avanserer forover, men Luca de la Torre avslutter utenfor.
    59'
    60'
    Frispark SC Heerenveen.
    61'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Ahmed Kutucu
    Ut: Ismail Azzaoui
    Ismail Azzaoui (Heracles Almelo) erstattes av Ahmed Kutucu.
    62'
    Frispark i en god posisjon for Heracles Almelo!
    63'
    Rai Vloet (Heracles Almelo) løfter inn en corner fra venstre på Erve Asito.
    65'
    65'
    67'
    67'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Tibor Halilovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Rami Hajal, mens Tibor Halilovic tar plass på benken.
    68'
    Heracles Almelos Delano Burgzorg blåses av for offside på Erve Asito.
    70'
    71'
    Gult kort til Heracles
    Giacomo Quagliata
    Dommer Jochem Kamphuis gir Giacomo Quagliata (Heracles Almelo) et gult kort.
    71'
    72'
    Benjamin Nygren (SC Heerenveen) slår en corner fra høyre side på Erve Asito.
    73'
    Pawel Bochniewicz
    Pawel Bochniewicz (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Målsjanse til Heracles Almelo! Silvester Van der Water treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    77'
    78'
    Inn: Rami Kaib
    Ut: Lucas Woudenberg
    SC Heerenveen gjør sitt tredje bytte. Lucas Woudenberg erstattes av Rami Kaib.
    79'
    Inn: Arjen Van Der Heide
    Ut: Benjamin Nygren
    SC Heerenveen bytter ut Benjamin Nygren med Arjen Van Der Heide.
    79'
    Rami Hajal
    Rami Hajal (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Frispark til Heracles Almelo på halvdelen til SC Heerenveen.
    85'
    Gult kort til Heerenveen
    Rami Kaib
    Rami Kaib (SC Heerenveen) får et gult kort av dommer Jochem Kamphuis.
    85'
    Inn: Teun Bijleveld
    Ut: Silvester Van der Water
    Bytte for Heracles Almelo. Teun Bijleveld kommer inn for Silvester Van der Water på Erve Asito.
    87'
    Mål for Heracles!
    Heracles 1 - 0 Heerenveen
    Mål: Delano Burgzorg
    Målgivende: Ahmed Kutucu
    Delano Burgzorg dundrer ballen i mål og Heracles Almelo tar ledelsen 1-0 på Erve Asito. Flott spill fra Ahmed Kutucu før målet.
    88'
    Inn: Orestis Kiomourtzoglou
    Ut: Rai Vloet
    Heracles Almelo bytter ut Rai Vloet med Orestis Kiomourtzoglou.
    90'
    Mitchell Van Bergen (SC Heerenveen) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Erve Asito.
    90'+3
    Mitchell Van Bergen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Almelo.
    90'+4
    Ahmed Kutucu
    Heracles Almelo angriper. Ahmed Kutucu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.