5-0
    Frispark for AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    5'
    Kristijan Belic
    AZ Alkmaar avanserer forover i Almelo. Kristijan Belic avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    David Moller Wolfe
    Målsjanse på Erve Asito! David Moller Wolfe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    11'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Gult kort til Heracles
    Brian De Keersmaecker
    Brian De Keersmaecker (Heracles Almelo) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    15'
    Dani De Wit (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra venstre på Erve Asito.
    15'
    Mål for Heracles!
    Heracles 1 - 0 AZ Alkmaar
    Mål: Brian De Keersmaecker
    Målgivende: Fredrik Oppegård
    Heracles Almelo leder 1-0 etter en scoring av Brian De Keersmaecker. Det er en fin assist fra Fredrik Oppegård.
    19'
    I Almelo slår Jordy Clasie en corner fra venstre.
    27'
    Frispark Heracles Almelo.
    30'
    Heracles Almelo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Justin Hoogma
    Dommeren gir Justin Hoogma (Heracles Almelo) et gult kort.
    34'
    Frispark til AZ Alkmaar på halvdelen til Heracles Almelo.
    34'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    35'
    Straffe til Heracles
    37'
    Heracles scorer på straffe!
    Heracles 2 - 0 AZ Alkmaar
    Mål: Jizz Hornkamp
    Mål! Jizz Hornkamp scorer på straffe. Heracles Almelos ledelse øker dermed til 2-0.
    38'
    39'
    Heracles 3 - 0 AZ Alkmaar
    Jizz Hornkamp banker inn et straffespark på Erve Asito! Heracles Almelo øker dermed ledelsen til 3-0.
    40'
    Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    43'
    AZ Alkmaar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Kristijan Belic (AZ Alkmaar) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'
    Jordy Clasie (AZ Alkmaar) slår en corner fra venstre side på Erve Asito.
    45'+1
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Ruben van Bommel
    Ut: Wouter Goes
    Wouter Goes (AZ Alkmaar) erstattes av Ruben van Bommel.
    46'
    Inn: Jayden Addai
    Ut: Kristijan Belic
    Maarten Martens gjør dagens andre bytte i Almelo, når han tar ut Kristijan Belic og setter inn Jayden Addai.
    46'
    Skudd utenfor mål, Heracles
    46'
    Ruben van Bommel
    Sjanse! AZ Alkmaar avanserer forover, men Ruben van Bommel avslutter utenfor.
    46'
    49'
    Allard Lindhout tildeler Heracles Almelo en corner. Marko Vejinovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Ruben van Bommel (AZ Alkmaar) avanserer forover på Erve Asito. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    50'
    50'
    Skade: AZ Alkmaar
    54'
    Hjørnespark til AZ Alkmaar
    55'
    Tilbake fra skade: AZ Alkmaar
    55'
    Marko Vejinovic (Heracles Almelo) løfter inn en corner fra venstre på Erve Asito.
    56'
    Sven Mijnans
    Målsjanse til AZ Alkmaar! Sven Mijnans treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    Ruben van Bommel (AZ Alkmaar) kommer til en målsjanse på Erve Asito, men klarer ikke å score.
    59'
    Bryan Limbombe
    Heracles Almelo angriper. Bryan Limbombe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    63'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Allard Lindhout tildeler Heracles Almelo en corner. Ajdin Hrustic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Inn: Mees De Wit
    Ut: David Moller Wolfe
    AZ Alkmaar bytter ut David Moller Wolfe med Mees De Wit.
    64'
    Inn: Alexandre Penetra
    Ut: Riechedly Bazoer
    AZ Alkmaar bytter ut Riechedly Bazoer med Alexandre Penetra. Dette er det fjerde byttet som Maarten Martens gjør i dagens kamp.
    64'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Mario Engels
    Ut: Sem Scheperman
    Heracles Almelo gjør sitt første bytte. Sem Scheperman erstattes av Mario Engels.
    65'
    Jizz Hornkamp
    Sjanse i Almelo! Jizz Hornkamp (Heracles Almelo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    66'
    66'
    Mario Engels
    Mario Engels (Heracles Almelo) kommer seg fri på Erve Asito, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Ruben van Bommel (AZ Alkmaar) kommer seg fri på Erve Asito, men avslutningen går utenfor.
    70'
    I Almelo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    Heracles Almelo fosser forover og Bryan Limbombe fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    Det blir farlig! Frispark for Heracles Almelo er nær straffområde.
    74'
    Ajdin Hrustic (Heracles Almelo) slår en corner fra venstre side på Erve Asito.
    79'
    Inn: Ernest Poku
    Ut: Myron Van Brederode
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AZ Alkmaar. Inn kommer Ernest Poku, mens Myron Van Brederode tar plass på benken.
    82'
    Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra høyre på Erve Asito.
    82'
    Inn: Jordy Bruijn
    Ut: Ajdin Hrustic
    Erwin Van de Looi (Heracles Almelo) gjør sitt andre bytte for dagen. Jordy Bruijn erstatter Ajdin Hrustic.
    82'
    Inn: Ruben Roosken
    Ut: Brian De Keersmaecker
    Bytte for Heracles Almelo. Ruben Roosken kommer inn for Brian De Keersmaecker på Erve Asito.
    82'
    Inn: Kelvin Leerdam
    Ut: Bryan Limbombe
    Heracles Almelo bytter ut Bryan Limbombe med Kelvin Leerdam. Dette er det fjerde byttet som Erwin Van de Looi gjør i dagens kamp.
    82'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til AZ Alkmaar.
    86'
    Inn: Mohamed Sankoh
    Ut: Jizz Hornkamp
    Erwin Van de Looi (Heracles Almelo) gjør sitt femte bytte for dagen. Mohamed Sankoh erstatter Jizz Hornkamp.
    88'
    Dani De Wit
    AZ Alkmaar avancerar på Erve Asito och Dani De Wit får en nickmöjlighet – utanför!
    88'
    89'
    Heracles 4 - 0 AZ Alkmaar
    Mål: Mohamed Sankoh
    Målgivende: Jordy Bruijn
    Mål! Mohamed Sankoh øker ledelsen til 4-0. Jordy Bruijn var nest sist på ballen.
    90'
    Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) slår en corner fra høyre side på Erve Asito.
    90'+2
    Heracles 5 - 0 AZ Alkmaar
    Målgivende: Kelvin Leerdam
    Heracles Almelo går opp i en 5-0 ledelse etter et mål av Mohamed Sankoh. Kelvin Leerdam sto for den målgivende pasningen.