Målsjanse til Almere City FC! Theo Barbet treffer mål, men keeper redder.
    3'
    Frisparket tildelt Almere City FC er farlig nær Heracles Almelos målområde.
    5'
    Peer Koopmeiners
    Almere City FC avanserer forover i Almelo. Peer Koopmeiners avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    Heracles Almelo angriper, men Dennis John Higler blåser for offside.
    10'
    Fredrik Oppegård
    Fredrik Oppegård (Heracles Almelo) kommer til en målsjanse på Erve Asito, men klarer ikke å score.
    12'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    13'
    Hjørnespark til Heracles
    17'
    Frispark Almere City FC.
    18'
    Mål for Almere City FC!
    Heracles 0 - 1 Almere City FC
    Mål: Yoann Cathline
    Målgivende: Thomas Robinet
    Mål! Almere City FC tar ledelsen 0-1 ved Yoann Cathline. Flott spill fra Thomas Robinet før målet.
    19'
    Thomas Robinet
    Thomas Robinet (Almere City FC) kommer til avslutning på Erve Asito, men headingen blir reddet.
    21'
    21'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Almelo fordi Yoann Cathline får behandling for en skade på banen.
    21'
    Almere City FC slipper å klare seg uten Yoann Cathline som kommer tilbake på banen i Almelo.
    22'
    Det blir farlig! Frispark for Heracles Almelo er nær straffområde.
    25'
    Gult kort til Almere City FC
    Theo Barbet
    Theo Barbet (Almere City FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    27'
    Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    28'
    Heracles Almelo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    32'
    Almere City FC angriper, men blir avblåst for offside.
    33'
    Frispark for Almere City FC på egen banehalvdel.
    33'
    Straffe til Almere City FC
    34'
    Gult kort til Heracles
    Ruben Roosken
    Dommer Dennis John Higler gir Ruben Roosken (Heracles Almelo) et gult kort.
    34'
    Almere City FC scorer på straffe!
    Heracles 0 - 2 Almere City FC
    Mål: Thomas Robinet
    Thomas Robinet scorer på straffe og Almere City FC øker ledelsen til 0-2.
    35'
    Almere City FC angriper i Almelo. Thomas Robinet fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Frispark til Almere City FC på halvdelen til Heracles Almelo.
    41'
    Hjørnespark til Almere City FC
    42'
    I Almelo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til Heracles Almelo.
    45'+2
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Jannes Wieckhoff
    Ut: Ruben Roosken
    Bytte for Heracles Almelo. Jannes Wieckhoff kommer inn for Ruben Roosken på Erve Asito.
    46'
    Inn: Mohamed Sankoh
    Ut: Emil Hansson
    Heracles Almelo bytter ut Emil Hansson med Mohamed Sankoh.
    46'
    Inn: Thomas Bruns
    Ut: Jordy Bruijn
    Jordy Bruijn (Heracles Almelo) erstattes av Thomas Bruns.
    46'
    47'
    Straffe til Heracles
    47'
    Heracles scorer på straffe!
    Heracles 1 - 2 Almere City FC
    Mål: Jizz Hornkamp
    Mål! Heracles Almelo reduserer til 1-2 takket være et straffespark av Jizz Hornkamp.
    48'
    Frispark til Heracles Almelo på halvdelen til Almere City FC.
    51'
    I Almelo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Yoann Cathline
    Almere City FC fosser forover og Yoann Cathline fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    Almere City FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    54'
    55'
    Kelvin Leerdam vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    55'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    56'
    Rødt kort!
    Spilleren på Almere City FC får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    59'
    Rødt kort til Almere City FC
    Utvisning! Almere City FCs Thomas Robinet får rødt kort og sendes av banen.
    59'
    Inn: Sven Sonnenberg
    Ut: Kelvin Leerdam
    Sven Sonnenberg (Heracles Almelo) erstatter Kelvin Leerdam som ser ut til å måtte forlate Erve Asito med en skade.
    60'
    Ajdin Hrustic
    Sjanse i Almelo! Ajdin Hrustic (Heracles Almelo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    Almere City FC, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    Ajdin Hrustic (Heracles Almelo) kommer seg fri på Erve Asito, men avslutningen går utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Almere City FC
    Inn: Hamdi Akujobi
    Ut: Kornelius Normann Hansen
    Almere City FC gjør sitt første bytte. Kornelius Normann Hansen erstattes av Hamdi Akujobi.
    64'
    Inn: Rajiv Van La Parra
    Ut: Alvaro Pena
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Almere City FC. Inn kommer Rajiv Van La Parra, mens Alvaro Pena tar plass på benken.
    64'
    64'
    Mål for Heracles!
    Heracles 2 - 2 Almere City FC
    Mål: Ajdin Hrustic
    Målgivende: Jizz Hornkamp
    Mål! Ajdin Hrustic utligner til 2-2. Jizz Hornkamp sto for den målgivende pasningen.
    65'
    67'
    Almere City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    70'
    Inn: Milan Corryn
    Ut: Theo Barbet
    Alex Pastoor gjør dagens tredje bytte i Almelo, når han tar ut Theo Barbet og setter inn Milan Corryn.
    70'
    71'
    72'
    Frispark Heracles Almelo.
    74'
    Brian De Keersmaecker
    Heracles Almelo angriper i Almelo. Brian De Keersmaecker fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    77'
    En av Heracles Almelos spillere går i offside.
    79'
    Sven Sonnenberg
    Dommer Dennis John Higler viser Sven Sonnenberg (Heracles Almelo) det gule kortet.
    80'
    80'
    Thomas Bruns
    Thomas Bruns (Heracles Almelo) kommer til avslutning på Erve Asito - i stolpen! Oi, oi, oi.
    80'
    81'
    83'
    Inn: Mario Engels
    Ut: Bryan Limbombe
    Erwin Van de Looi (Heracles Almelo) gjør sitt femte bytte for dagen. Mario Engels erstatter Bryan Limbombe.
    84'
    Almere City FC angriper. Peer Koopmeiners får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    Heracles Almelo angriper i Almelo, men blir avblåst for offside.
    86'
    Kan Almere City FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    87'
    Inn: Jason Van Duiven
    Ut: Yoann Cathline
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Almere City FC. Inn kommer Jason Van Duiven, mens Yoann Cathline tar plass på benken.
    87'
    88'
    Peer Koopmeiners (Almere City FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Erve Asito.
    88'
    Jannes Wieckhoff
    Sjanse til Heracles Almelo! Jannes Wieckhoff er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    89'
    90'
    Jason Van Duiven
    Jason Van Duiven (Almere City FC) får et gult kort av dommer Dennis John Higler.