Willem II Tilburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Richard Martens signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    Richard Martens signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    7'
    I Heerenveen slår Mike Tresor Ndayishimiye en corner fra høyre.
    8'
    Vangelis Pavlidis
    Målsjanse på Abe Lenstra Stadion! Vangelis Pavlidis fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    8'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Frisparket tildelt SC Heerenveen er farlig nær Willem II Tilburgs målområde.
    10'
    Arjen Van Der Heide
    SC Heerenveen fosser forover og Arjen Van Der Heide fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    14'
    Willem II Tilburg, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frispark for Willem II Tilburg på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til Heerenveen
    Oliver Batista Meier
    Oliver Batista Meier (SC Heerenveen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    17'
    Mike Tresor Ndayishimiye (Willem II Tilburg) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.
    19'
    Gult kort til Willem II Tilburg
    Pol Llonch
    Pol Llonch (Willem II Tilburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    19'
    Mål for Heerenveen!
    Heerenveen 1 - 0 Willem II Tilburg
    Mål: Lucas Woudenberg
    Målgivende: Arjen Van Der Heide
    Mål! SC Heerenveen tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Lucas Woudenberg på Abe Lenstra Stadion. Flott spill fra Arjen Van Der Heide før målet.
    22'
    Mats Kohlert
    Willem II Tilburg angriper i Heerenveen. Mats Kohlert avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    26'
    En av SC Heerenveens spillere blir avblåst for offside.
    27'
    Richard Martens tildeler Willem II Tilburg en corner. Mike Tresor Ndayishimiye sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Mike Tresor Ndayishimiye (Willem II Tilburg) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.
    32'
    Miquel Nelom
    Dommeren gir Miquel Nelom (Willem II Tilburg) et gult kort.
    32'
    32'
    Joey Veerman
    SC Heerenveen angriper, men avslutningen til Joey Veerman går utenfor.
    34'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    Målsjanse! Oliver Batista Meier (SC Heerenveen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Joey Veerman (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.
    39'
    39'
    I Heerenveen slår Che Nunnely en corner fra venstre.
    40'
    Gorkem Saglam
    Gorkem Saglam (Willem II Tilburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Frispark SC Heerenveen.
    41'
    Joey Veerman (SC Heerenveen) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    41'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til Willem II Tilburg.
    43'
    Dommer Richard Martens viser Gorkem Saglam (Willem II Tilburg) det gule kortet.
    43'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Vangelis Pavlidis (Willem II Tilburg) vrir seg av smerte i gresset.
    44'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Couhaib Driouech
    Ut: Ibrahim Dresevic
    Johnny Jansen (SC Heerenveen) gjør sitt første bytte for dagen. Couhaib Driouech erstatter Ibrahim Dresevic.
    45'
    Willem II Tilburg slipper å klare seg uten Vangelis Pavlidis som kommer tilbake på banen igjen.
    45'
    Frispark Willem II Tilburg.
    45'+1
    Willem II Tilburg angriper, men blir avblåst for offside.
    46'
    47'
    48'
    SC Heerenveens Henk Veerman blåses av for offside på Abe Lenstra Stadion.
    49'
    Offside! Vangelis Pavlidis (Willem II Tilburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    50'
    Henk Veerman
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Henk Veerman fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Richard Martens signaliserer et frispark til Willem II Tilburg like utenfor SC Heerenveen-området.
    51'
    Mike Tresor Ndayishimiye
    Sjanse til Willem II Tilburg! Mike Tresor Ndayishimiye er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    Richard Martens tildeler SC Heerenveen en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Pawel Bochniewicz
    Pawel Bochniewicz (SC Heerenveen) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    56'
    56'
    57'
    57'
    Spillerbytte - Willem II Tilburg
    Inn: Victor Van den Bogert
    Ut: Mats Kohlert
    Willem II Tilburg bytter ut Mats Kohlert med Victor Van den Bogert.
    58'
    61'
    Frispark i en god posisjon for Willem II Tilburg!
    62'
    Sjanse! Willem II Tilburg avanserer forover, men Mike Tresor Ndayishimiye avslutter utenfor.
    63'
    Richard Martens signaliserer et frispark til Willem II Tilburg på egen banehalvdel.
    64'
    67'
    Arjen Van Der Heide (SC Heerenveen) får et gult kort av dommer Richard Martens.
    68'
    68'
    Skade: Heerenveen
    70'
    Inn: Sieben Dewaele
    Ut: Couhaib Driouech
    Couhaib Driouech (SC Heerenveen) erstattes av Sieben Dewaele.
    72'
    Det blir farlig! Frispark for SC Heerenveen er nær straffområde.
    74'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Oliver Batista Meier
    Bytte for SC Heerenveen. Rami Hajal kommer inn for Oliver Batista Meier på Abe Lenstra Stadion.
    74'
    Inn: Paul Gladon
    Ut: Derrick Kohn
    Willem II Tilburg gjør sitt andre bytte. Derrick Kohn erstattes av Paul Gladon.
    75'
    Heerenveen 2 - 0 Willem II Tilburg
    Mål: Pawel Bochniewicz
    Målgivende: Joey Veerman
    Pawel Bochniewicz header inn 2-0 og SC Heerenveen øker ledelsen på Abe Lenstra Stadion. Det er en fin assist fra Joey Veerman.
    75'
    Che Nunnely
    Målsjanse! Che Nunnely (Willem II Tilburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    78'
    78'
    Richard Martens tildeler Willem II Tilburg en corner. Che Nunnely sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    Målsjanse til Willem II Tilburg! Vangelis Pavlidis treffer mål, men keeper redder.
    82'
    82'
    Inn: Jasper Dahlhaus
    Ut: Gorkem Saglam
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Willem II Tilburg. Inn kommer Jasper Dahlhaus, mens Gorkem Saglam tar plass på benken.