0-2
0-3
Haye90'+4
    Jonathan De Guzman
    Jonathan De Guzman (Sparta) avanserer forover på Abe Lenstra Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Che Nunnely
    Målsjanse på Abe Lenstra Stadion! Che Nunnely fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    4'
    Osame Sahraoui
    Osame Sahraoui skyter i stolpen! Nesten mål for SC Heerenveen.
    6'
    Ion Nicolaescu
    Sjanse i Heerenveen! Ion Nicolaescu (SC Heerenveen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    6'
    SC Heerenveen avanserer forover og Ion Nicolaescu kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    6'
    6'
    Hjørnespark til Heerenveen
    7'
    7'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Sparta.
    8'
    Dommer Allard Lindhout venter med å sette i gang spillet fordi Pawel Bochniewicz ligger nede.
    9'
    SC Heerenveen slipper å klare seg uten Pawel Bochniewicz som kommer tilbake på banen i Heerenveen.
    11'
    Sparta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til Sparta.
    15'
    Syb Van Ottele
    I Heerenveen header Syb Van Ottele (SC Heerenveen) mot mål, men ballen går utenfor.
    16'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark SC Heerenveen.
    20'
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Osame Sahraoui fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Skudd utenfor mål, Sparta Rotterdam
    23'
    Hussein Ali
    Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Ali Hussein avslutter utenfor.
    25'
    Frispark for Sparta på egen banehalvdel.
    25'
    30'
    Koki Saito
    Sparta angriper, men avslutningen til Koki Saito går utenfor.
    31'
    Allard Lindhout tildeler Sparta en corner. Vito Van Crooij sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Koki Saito
    Sparta fosser forover og Koki Saito fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    34'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    Heerenveen 0 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Tobias Lauritsen
    Mål! Sparta tar ledelsen 0-1 ved Tobias Lauritsen.
    34'
    Hjørnespark til Sparta Rotterdam
    43'
    SC Heerenveen avanserer forover i Heerenveen. Syb Van Ottele avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Tobias Lauritsen
    Sparta angriper i Heerenveen. Tobias Lauritsen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    46'
    46'
    46'
    Skudd på mål, Sparta Rotterdam
    53'
    53'
    Heerenveen 0 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål: Koki Saito
    Sparta øker ledelsen til 0-2 etter en heading av Koki Saito.
    53'
    55'
    55'
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) kommer seg fri på Abe Lenstra Stadion, men avslutningen går utenfor.
    58'
    59'
    Målsjanse til Sparta! Tobias Lauritsen treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    Arno Verschueren
    Arno Verschueren (Sparta) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Luuk Brouwers
    Ut: Simon Olsson
    Simon Olsson (SC Heerenveen) erstattes av Luuk Brouwers.
    62'
    Heerenveen 0 - 3 Sparta Rotterdam
    Mål! Koki Saito øker Spartas ledelse til 0-3 på Abe Lenstra Stadion.
    62'
    66'
    71'
    Mål for Heerenveen!
    Heerenveen 1 - 3 Sparta Rotterdam
    Mål: Pawel Bochniewicz
    Målgivende: Osame Sahraoui
    Mål! Pawel Bochniewicz (SC Heerenveen) header inn 1-3 og reduserer på Abe Lenstra Stadion. Flott spill fra Osame Sahraoui før målet.
    71'
    75'
    75'
    77'
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Inn: Denzel Hall
    Ut: Hussein Ali
    Kees Van Wonderen gjør dagens andre bytte i Heerenveen, når han tar ut Ali Hussein og setter inn Denzel Hall.
    77'
    Inn: Daniel Seland Karlsbakk
    Ut: Che Nunnely
    SC Heerenveen gjør sitt tredje bytte. Che Nunnely erstattes av Daniel Seland Karlsbakk.
    77'
    Thom Haye
    Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Thom Haye avslutter utenfor.
    79'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Jeremy Van Mullem
    Ut: Jonathan De Guzman
    Bytte for Sparta. Jeremy Van Mullem kommer inn for Jonathan De Guzman på Abe Lenstra Stadion.
    79'
    Inn: Camiel Neghli
    Ut: Koki Saito
    Sparta bytter ut Koki Saito med Camiel Neghli. Dette er det andre byttet som Jeroen Rijsdijk gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Charles-Andreas Brym
    Ut: Tobias Lauritsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta. Inn kommer Charles-Andreas Brym, mens Tobias Lauritsen tar plass på benken.