Henk Veerman (SC Heerenveen) kommer seg fri på Abe Lenstra Stadion, men avslutningen går utenfor.
    Frispark til Sparta Rotterdam på halvdelen til SC Heerenveen.
    Mål for Sparta Rotterdam!
    Heerenveen 0 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Lennart Thy
    Målgivende: Bryan Smeets
    Sparta Rotterdam leder 0-1 etter en scoring av Lennart Thy. Det er en fin assist fra Bryan Smeets.
    7'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    13'
    I Heerenveen slår Sven Mijnans en corner fra venstre.
    14'
    Hjørnespark til Sparta Rotterdam
    15'
    Bart Vriends
    Bart Vriends (Sparta Rotterdam) avanserer forover på Abe Lenstra Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    16'
    Heerenveen 0 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål: Wouter Burger
    Målgivende: Sven Mijnans
    Mål! Sparta Rotterdam øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Wouter Burger på Abe Lenstra Stadion. Sven Mijnans sto for den målgivende pasningen.
    16'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Hjørnespark til Heerenveen
    18'
    Pawel Bochniewicz
    Pawel Bochniewicz (SC Heerenveen) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Benjamin Nygren
    Sjanse i Heerenveen! Benjamin Nygren (SC Heerenveen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Lennart Thy
    Sjanse! Sparta Rotterdam avanserer forover, men Lennart Thy avslutter utenfor.
    22'
    SC Heerenveen angriper på Abe Lenstra Stadion, men Henk Veerman header utenfor.
    23'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Abdou Harroui (Sparta Rotterdam) vrir seg av smerte i gresset.
    25'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Jeffry Fortes
    Ut: Aaron Meijers
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta Rotterdam. Inn kommer Jeffry Fortes, mens Aaron Meijers tar plass på benken.
    26'
    Abdou Harroui ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Heerenveen.
    26'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    29'
    30'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Bryan Smeets
    Bryan Smeets (Sparta Rotterdam) får et gult kort av dommer Jeroen Manschot.
    30'
    Joey Veerman vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    31'
    Joey Veerman er tilbake i kampen igjen.
    32'
    Frispark Sparta Rotterdam.
    35'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam like utenfor SC Heerenveen-området.
    35'
    Wouter Burger
    Wouter Burger (Sparta Rotterdam) kommer til en målsjanse på Abe Lenstra Stadion, men klarer ikke å score.
    37'
    Joey Veerman
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Joey Veerman fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Abdou Harroui
    Sparta Rotterdam avanserer forover i Heerenveen. Abdou Harroui avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Frispark for Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    45'
    45'+2
    Mitchell Van Bergen
    Målsjanse til SC Heerenveen! Mitchell Van Bergen treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam.
    50'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til Sparta Rotterdam.
    53'
    SC Heerenveen angriper, men avslutningen til Benjamin Nygren går utenfor.
    54'
    57'
    Inn: Deroy Duarte
    Ut: Michael Heylen
    Sparta Rotterdam bytter ut Michael Heylen med Deroy Duarte.
    61'
    Inn: Reda Kharchouch
    Ut: Sven Mijnans
    Sparta Rotterdam gjør sitt tredje bytte. Sven Mijnans erstattes av Reda Kharchouch.
    61'
    Inn: Emanuel Emegha
    Ut: Mario Engels
    Henk Fraser (Sparta Rotterdam) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Emanuel Emegha erstatter Mario Engels.
    61'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Rodney Kongolo
    Ut: Tibor Halilovic
    Tibor Halilovic (SC Heerenveen) erstattes av Rodney Kongolo.
    62'
    Mål for Heerenveen!
    Heerenveen 1 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål: Siem De Jong
    Målgivende: Joey Veerman
    Siem de Jong scorer og reduserer til 1-2 på Abe Lenstra Stadion. Joey Veerman var nest sist på ballen.
    67'
    SC Heerenveen avanserer forover i Heerenveen. Mitchell Van Bergen avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Wouter Burger ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    73'
    Inn: Jeremy Van Mullem
    Ut: Wouter Burger
    Henk Fraser gjør dagens femte bytte i Heerenveen, når han tar ut Wouter Burger og setter inn Jeremy Van Mullem.
    74'
    Siem De Jong
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Siem de Jong fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Ibrahim Dresevic
    Ut: Pawel Bochniewicz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Ibrahim Dresevic, mens Pawel Bochniewicz tar plass på benken.
    80'
    81'
    Gult kort til Heerenveen
    Hamdi Akujobi
    Dommeren gir Hamdi Akujobi (SC Heerenveen) et gult kort.
    84'
    Sparta Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Skade: Sparta Rotterdam
    85'
    Tilbake fra skade: Sparta Rotterdam
    86'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Mitchell Van Bergen
    Bytte for SC Heerenveen. Rami Hajal kommer inn for Mitchell Van Bergen på Abe Lenstra Stadion.
    88'
    Inn: Rami Kaib
    Ut: Lucas Woudenberg
    SC Heerenveen bytter ut Lucas Woudenberg med Rami Kaib. Dette er det fjerde byttet som Johnny Jansen gjør i dagens kamp.
    88'
    88'
    Inn: Arjen Van Der Heide
    Ut: Benjamin Nygren
    Johnny Jansen (SC Heerenveen) gjør sitt femte bytte for dagen. Arjen Van Der Heide erstatter Benjamin Nygren.
    88'
    Lennart Thy
    Sparta Rotterdam angriper i Heerenveen. Lennart Thy avslutter på mål, men greier ikke å score.