Mål for PSV Eindhoven!
    Heerenveen 0 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Guus Til
    Målgivende: Malik Tillman
    Mål! PSV Eindhoven tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Guus Til på Abe Lenstra Stadion. Malik Tillman var nest sist på ballen.
    7'
    Heerenveen 0 - 2 PSV Eindhoven
    Mål: Malik Tillman
    Målgivende: Jordan Teze
    Mål! PSV Eindhoven øker ledelsen til 0-2 etter en velplassert heading fra Malik Tillman. Flott spill fra Jordan Teze før målet.
    9'
    Heerenveen 0 - 3 PSV Eindhoven
    Målgivende: Luuk De Jong
    I Heerenveen øker PSV Eindhoven ledelsen til 0-3 takket være et mål av Malik Tillman. Luuk De Jong sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Malik Tillman
    Målsjanse! Malik Tillman (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Luuk De Jong
    I Heerenveen får Luuk De Jong (PSV Eindhoven) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    15'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    En av SC Heerenveens spillere går i offside.
    17'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    17'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    En av SC Heerenveens spillere blir avblåst for offside på Abe Lenstra Stadion.
    20'
    Kan PSV Eindhoven utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    20'
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.
    22'
    Heerenveen 0 - 4 PSV Eindhoven
    Guus Til setter ballen i mål og øker PSV Eindhovens ledelse til 0-4 i Heerenveen.
    30'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Frispark PSV Eindhoven.
    34'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    37'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    39'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Heerenveen 0 - 5 PSV Eindhoven
    Mål: Joey Veerman
    PSV Eindhoven går opp i en 0-5 ledelse etter et mål av Joey Veerman.
    44'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Ion Nicolaescu
    Ut: Pelle van Amersfoort
    Bytte for SC Heerenveen. Ion Nicolaescu kommer inn for Pelle van Amersfoort på Abe Lenstra Stadion.
    46'
    Inn: Syb Van Ottele
    Ut: Pawel Bochniewicz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Syb Van Ottele, mens Pawel Bochniewicz tar plass på benken.
    46'
    Inn: Espen Van Ee
    Ut: Simon Olsson
    Kees Van Wonderen gjør dagens tredje bytte i Heerenveen, når han tar ut Simon Olsson og setter inn Espen Van Ee.
    46'
    Danny Makkelie tildeler SC Heerenveen en corner. Thom Haye sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    46'
    I Heerenveen slår Thom Haye en corner fra høyre.
    47'
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) header mot mål, men ballen går utenfor.
    47'
    SC Heerenveen fosser fremover, men Danny Makkelie blåser for offside på Abe Lenstra Stadion.
    48'
    Målet til Heerenveen sjekkes av VAR
    49'
    Målet til Heerenveen blir annullert
    49'
    Johan Bakayoko
    Johan Bakayoko (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Abe Lenstra Stadion, men klarer ikke å score.
    49'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    51'
    Heerenveen 0 - 6 PSV Eindhoven
    Mål: Johan Bakayoko
    Målgivende: Guus Til
    Mål! Johan Bakayoko øker ledelsen til 0-6. Det er en fin assist fra Guus Til.
    52'
    Che Nunnely
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Che Nunnely avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    Luuk Brouwers
    Luuk Brouwers (SC Heerenveen) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    55'
    55'
    Ion Nicolaescu
    Sjanse til SC Heerenveen! Ion Nicolaescu er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Hirving Lozano
    Ut: Guus Til
    Peter Sylvester Bosz (PSV Eindhoven) gjør sitt første bytte for dagen. Hirving Lozano erstatter Guus Til.
    62'
    Inn: Patrick Van Aanholt
    Ut: Mauro Junior
    Mauro Junior (PSV Eindhoven) erstattes av Patrick Van Aanholt.
    63'
    Inn: Ismael Saibari
    Ut: Ramalho
    PSV Eindhoven gjør sitt tredje bytte. Ramalho erstattes av Ismael Saibari.
    63'
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen, men blir avblåst for offside.
    67'
    70'
    Heerenveen 0 - 7 PSV Eindhoven
    Mål: Luuk De Jong
    Målgivende: Joey Veerman
    Mål! Luuk De Jong øker PSV Eindhovens ledelse til 0-7 på Abe Lenstra Stadion. Joey Veerman var nest sist på ballen.
    71'
    Inn: Osame Sahraoui
    Ut: Patrik Walemark
    SC Heerenveen bytter ut Patrik Walemark med Osame Sahraoui.
    73'
    Hirving Lozano
    PSV Eindhoven fosser forover og Hirving Lozano fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    Inn: Charlie Webster
    Ut: Luuk Brouwers
    Luuk Brouwers (SC Heerenveen) erstattes av Charlie Webster.
    75'
    En av SC Heerenveens spillere blir avblåst for offside.
    77'
    77'
    Thom Haye
    Sjanse i Heerenveen! Thom Haye (SC Heerenveen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    Inn: Armando Obispo
    Ut: Olivier Boscagli
    PSV Eindhoven bytter ut Olivier Boscagli med Armando Obispo. Dette er det fjerde byttet som Peter Sylvester Bosz gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Ricardo Pepi
    Ut: Johan Bakayoko
    Bytte for PSV Eindhoven. Ricardo Pepi kommer inn for Johan Bakayoko på Abe Lenstra Stadion.
    78'
    Ricardo Pepi
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Ricardo Pepi avslutter utenfor.
    79'
    Heerenveen 0 - 8 PSV Eindhoven
    Mål: Patrick Van Aanholt
    Patrick Van Aanholt øker PSV Eindhovens ledelse til 0-8! Flott spill fra Luuk De Jong før målet.