I Heerenveen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    2'
    PEC Zwolle, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Silvester Van der Water
    PEC Zwolle angriper. Silvester Van der Water får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    4'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark PEC Zwolle.
    6'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Frisparket tildelt SC Heerenveen er farlig nær PEC Zwolles målområde.
    11'
    Gult kort til PEC Zwolle
    Eliano Reijnders
    Eliano Reijnders (PEC Zwolle) pådrar seg et gult kort.
    11'
    Patrik Walemark
    SC Heerenveen fosser forover og Patrik Walemark fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    12'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Luuk Brouwers (SC Heerenveen) vrir seg av smerte i gresset.
    15'
    Robin Hensgens signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    17'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Anas Tahiri
    Ut: Luuk Brouwers
    Luuk Brouwers, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Anas Tahiri kommer inn for SC Heerenveen.
    17'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til PEC Zwolle.
    18'
    Frispark for PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Heerenveen
    Anas Tahiri
    Anas Tahiri (SC Heerenveen) får et gult kort av dommer Robin Hensgens.
    21'
    Skudd på mål, PEC Zwolle
    23'
    23'
    24'
    24'
    Hjørnespark til Heerenveen
    24'
    Robin Hensgens signaliserer et frispark til PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    25'
    27'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    27'
    Hjørnespark til PEC Zwolle
    28'
    28'
    31'
    31'
    Robin Hensgens signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    34'
    Thom Haye
    SC Heerenveen avanserer forover i Heerenveen. Thom Haye avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    36'
    Pelle van Amersfoort
    I Heerenveen header Pelle van Amersfoort (SC Heerenveen) mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    45'
    45'
    45'
    Straffe til Heerenveen
    45'+1
    VAR sjekker om det er straffe til Heerenveen
    45'+1
    Dommeren dømmer straffe til Heerenveen
    45'+2
    Heerenveen scorer på straffe!
    Heerenveen 1 - 0 PEC Zwolle
    Mål: Anas Tahiri
    SC Heerenveen går opp i en 1-0 ledelse etter at Anas Tahiri setter straffesparket sikkert i mål på Abe Lenstra Stadion.
    45'+2
    45'+4
    Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Patrik Walemark avslutter utenfor.
    45'+5
    Inn: Che Nunnely
    Ut: Patrik Walemark
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Che Nunnely, mens Patrik Walemark tar plass på benken.
    47'
    Robin Hensgens tildeler PEC Zwolle en corner. Silvester Van der Water sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    48'
    48'
    Skade: PEC Zwolle
    53'
    Tilbake fra skade: PEC Zwolle
    54'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    55'
    56'
    Che Nunnely
    Che Nunnely (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    PEC Zwolle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    En av SC Heerenveens spillere blir avblåst for offside på Abe Lenstra Stadion.
    60'
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Apostolos Vellios
    Ut: Silvester Van der Water
    Silvester Van der Water (PEC Zwolle) erstattes av Apostolos Vellios.
    62'
    Che Nunnely
    Målsjanse! Che Nunnely (SC Heerenveen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    66'
    66'
    Mål for Heerenveen!
    Heerenveen 2 - 0 PEC Zwolle
    Mål: Pelle van Amersfoort
    Målgivende: Anas Tahiri
    Mål! Pelle van Amersfoort øker SC Heerenveens ledelse til 2-0 på Abe Lenstra Stadion. Flott spill fra Anas Tahiri før målet.
    67'
    70'
    SC Heerenveen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra PEC Zwolle.
    72'
    Frispark i en god posisjon for PEC Zwolle!
    73'
    Sven Van Beek
    Dommer Robin Hensgens viser Sven Van Beek (SC Heerenveen) det gule kortet.
    73'
    Skade: Heerenveen
    74'
    Inn: Mohamed Oukhattou
    Ut: Odysseus Velanas
    Johnny Jansen gjør dagens andre bytte i Heerenveen, når han tar ut Odysseus Velanas og setter inn Mohamed Oukhattou.
    74'
    Inn: Anthony Fontana
    Ut: Eliano Reijnders
    Johnny Jansen (PEC Zwolle) gjør sitt tredje bytte for dagen. Anthony Fontana erstatter Eliano Reijnders.
    74'
    Tilbake fra skade: Heerenveen
    75'
    Apostolos Vellios
    PEC Zwolle angriper i Heerenveen. Apostolos Vellios avslutter på mål, men greier ikke å score.
    76'
    76'
    79'
    79'
    PEC Zwolle angriper, men avslutningen til Apostolos Vellios går utenfor.
    81'
    81'
    81'
    Filip Yavorov Krastev
    Filip Yavorov Krastev (PEC Zwolle) mottar sitt første gule kort for dagen på Abe Lenstra Stadion.
    82'
    Inn: Teun Gijselhart
    Ut: Filip Yavorov Krastev
    PEC Zwolle bytter ut Filip Yavorov Krastev med Teun Gijselhart. Dette er det fjerde byttet som Johnny Jansen gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Daniel Seland Karlsbakk
    Ut: Osame Sahraoui
    Bytte for SC Heerenveen. Daniel Seland Karlsbakk kommer inn for Osame Sahraoui på Abe Lenstra Stadion.
    82'
    Inn: Syb Van Ottele
    Ut: Anas Tahiri
    SC Heerenveen bytter ut Anas Tahiri med Syb Van Ottele. Dette er det fjerde byttet som Kees Van Wonderen gjør i dagens kamp.
    83'
    84'
    Spillet på Abe Lenstra Stadion er stoppet midlertidig fordi Anouar El Azzouzi ligger nede.
    84'
    Anouar El Azzouzi er på beina igjen og fortsetter kampen på Abe Lenstra Stadion.