Kampen er i gang på Abe Lenstra Stadion.
    Frispark til Heracles Almelo på halvdelen til SC Heerenveen.
    Heracles Almelo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mål for Heracles!
    Heerenveen 0 - 1 Heracles
    Mål: Delano Burgzorg
    Målgivende: Giacomo Quagliata
    Mål! Delano Burgzorg gir Heracles Almelo en 0-1 ledelse. Giacomo Quagliata sto for den målgivende pasningen.
    6'
    Martin Perez signaliserer et frispark til Heracles Almelo.
    9'
    En av Heracles Almelos spillere blir avblåst for offside på Abe Lenstra Stadion.
    10'
    Henk Veerman
    Målsjanse! Henk Veerman (SC Heerenveen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Martin Perez tildeler Heracles Almelo en corner. Rai Vloet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Orestis Kiomourtzoglou
    Sjanse! Heracles Almelo avanserer forover, men Orestis Kiomourtzoglou avslutter utenfor.
    15'
    Martin Perez signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    19'
    På Abe Lenstra Stadion fyrer Henk Veerman (SC Heerenveen) av et skudd - i stolpen!
    19'
    Pawel Bochniewicz (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra høyre på Abe Lenstra Stadion.
    20'
    I Heerenveen slår Pawel Bochniewicz en corner fra venstre.
    21'
    Heracles Almelo angriper i Heerenveen, men blir avblåst for offside.
    23'
    23'
    En av Heracles Almelos spillere blir avblåst for offside.
    24'
    Frispark SC Heerenveen.
    24'
    Mitchell Van Bergen (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.
    26'
    28'
    Frispark Heracles Almelo.
    29'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Martin Perez signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    30'
    Henk Veerman (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    33'
    Gult kort til Heracles
    Sinan Bakis
    Sinan Bakis (Heracles Almelo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Heerenveen fordi Sherel Floranus får behandling for en skade på banen.
    34'
    Sherel Floranus er på beina igjen og fortsetter kampen.
    35'
    Heracles Almelo angriper, men blir avblåst for offside.
    36'
    Rai Vloet
    Heracles Almelo angriper, men avslutningen til Rai Vloet går utenfor.
    37'
    Offside! Delano Burgzorg (Heracles Almelo) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    43'
    Benjamin Nygren
    Sjanse til SC Heerenveen! Benjamin Nygren er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    46'
    47'
    Silvester Van der Water (Heracles Almelo) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    48'
    Heerenveen 0 - 2 Heracles
    Mål: Mats Knoester
    Målgivende: Silvester Van der Water
    Mål! Mats Knoester (Heracles Almelo) header inn 0-2 på Abe Lenstra Stadion. Silvester Van der Water var nest sist på ballen.
    48'
    Martin Perez signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    50'
    Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    52'
    Offside! Henk Veerman (SC Heerenveen) er alene igjennom, men dommer Martin Perez ser at linjemannen er oppe med flagget.
    52'
    Martin Perez signaliserer et frispark til Heracles Almelo like utenfor SC Heerenveen-området.
    54'
    Gult kort til Heerenveen
    Jan Paul Van Hecke
    Dommeren gir Jan Paul van Hecke (SC Heerenveen) et gult kort.
    54'
    Mål for Heerenveen!
    Heerenveen 1 - 2 Heracles
    Mål: Joey Veerman
    Målgivende: Rodney Kongolo
    SC Heerenveen reduserer til 1-2 etter et mål av Joey Veerman. Flott spill fra Rodney Kongolo før målet.
    57'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Uly Llanez Jr.
    Ut: Benjamin Nygren
    Bytte for SC Heerenveen. Uly Llanez Jr. kommer inn for Benjamin Nygren på Abe Lenstra Stadion.
    58'
    Inn: Oliver Batista Meier
    Ut: Rodney Kongolo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Oliver Batista Meier, mens Rodney Kongolo tar plass på benken.
    58'
    Mitchell Van Bergen (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra høyre på Abe Lenstra Stadion.
    61'
    Skudd utenfor mål, Heracles
    62'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til Heracles Almelo.
    64'
    Mats Knoester
    Mats Knoester (Heracles Almelo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    Rami Hajal
    Rami Hajal (SC Heerenveen) kommer seg fri på Abe Lenstra Stadion, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Kasper Lunding
    Ut: Silvester Van der Water
    Frank Wormuth gjør dagens første bytte i Heerenveen, når han tar ut Silvester Van der Water og setter inn Kasper Lunding.
    70'
    Inn: Luca de la Torre
    Ut: Delano Burgzorg
    Heracles Almelo bytter ut Delano Burgzorg med Luca de la Torre. Dette er det andre byttet som Frank Wormuth gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Ibrahim Dresevic
    Ut: Mitchell Van Bergen
    Johnny Jansen (SC Heerenveen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ibrahim Dresevic erstatter Mitchell Van Bergen.
    71'
    Joey Veerman
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Joey Veerman fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    SC Heerenveen avanserer forover i Heerenveen. Joey Veerman avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    Martin Perez tildeler SC Heerenveen en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Inn: Adrian Szoke
    Ut: Sinan Bakis
    Heracles Almelo gjør sitt tredje bytte. Sinan Bakis erstattes av Adrian Szoke.
    78'
    Heracles Almelo angriper, men Martin Perez blåser for offside.
    78'
    Ibrahim Dresevic
    Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Ibrahim Dresevic avslutter utenfor.
    84'
    Adrian Szoke
    Adrian Szoke (Heracles Almelo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    87'
    Hjørnespark til Heerenveen
    88'
    SC Heerenveen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Heracles Almelo.
    88'
    Rødt kort til Heerenveen
    Pawel Bochniewicz
    Rødt kort! Pawel Bochniewicz (SC Heerenveen) sendes i dusjen av dommer Martin Perez.