Dagens kamp på Abe Lenstra Stadion i Heerenveen er i gang.
    Leroy Fer (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på Abe Lenstra Stadion.
    3'
    Paulus Van Boekel tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Leroy Fer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    En av SC Heerenveens spillere blir avblåst for offside på Abe Lenstra Stadion.
    4'
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen, men blir avblåst for offside.
    5'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til Feyenoord Rotterdam.
    7'
    SC Heerenveen angriper, men Paulus Van Boekel blåser for offside.
    7'
    Leroy Fer (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.
    11'
    Nicolai Jorgensen
    Nicolai Jorgensen (Feyenoord Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Mitchell Van Bergen
    Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Mitchell Van Bergen avslutter utenfor.
    18'
    Jens Toornstra vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    19'
    Feyenoord Rotterdam slipper å klare seg uten Jens Toornstra som kommer tilbake på banen i Heerenveen.
    20'
    Frispark Feyenoord Rotterdam.
    21'
    I Heerenveen slår Siem de Jong en corner fra høyre.
    23'
    Mål for Heerenveen!
    Heerenveen 1 - 0 Feyenoord
    Mål: Joey Veerman
    Målgivende: Rodney Kongolo
    Mål! SC Heerenveen tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Joey Veerman på Abe Lenstra Stadion. Det er en fin assist fra Rodney Kongolo.
    28'
    Tibor Halilovic (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.
    30'
    Heerenveen 2 - 0 Feyenoord
    Mål: Pawel Bochniewicz
    Målgivende: Ibrahim Dresevic
    Mål! Pawel Bochniewicz øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Ibrahim Dresevic før målet.
    30'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Gult kort til Heerenveen
    Henk Veerman
    Henk Veerman (SC Heerenveen) mottar sitt første gule kort for dagen på Abe Lenstra Stadion.
    31'
    34'
    Joey Veerman
    Joey Veerman (SC Heerenveen) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    34'
    Paulus Van Boekel tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Jens Toornstra sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Tyrell Malacia
    Målsjanse! Tyrell Malacia (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    39'
    Sjanse til SC Heerenveen! Joey Veerman er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Steven Berghuis (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på Abe Lenstra Stadion.
    43'
    Paulus Van Boekel tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Steven Berghuis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Steven Berghuis (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.
    44'
    Mark Diemers
    Feyenoord Rotterdam angriper, men avslutningen til Mark Diemers går utenfor.
    45'
    Siem de Jong (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.
    45'+2
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Eric Botteghin
    Ut: Uros Spajic
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Uros Spajic med Eric Botteghin. Dette er det første byttet som Dick Advocaat gjør i dagens kamp.
    46'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    47'
    Steven Berghuis
    Målsjanse! Steven Berghuis (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Gult kort til Feyenoord
    Jens Toornstra
    Jens Toornstra (Feyenoord Rotterdam) får et gult kort av dommer Paulus Van Boekel.
    49'
    En av SC Heerenveens spillere går i offside.
    49'
    Heerenveen 3 - 0 Feyenoord
    Mål: Mitchell Van Bergen
    Målgivende: Henk Veerman
    Mitchell Van Bergen øker SC Heerenveens ledelse til 3-0! Henk Veerman var nest sist på ballen.
    50'
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Steven Berghuis avslutter utenfor.
    52'
    Målsjanse på Abe Lenstra Stadion! Joey Veerman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    56'
    I Heerenveen slår Steven Berghuis en corner fra høyre.
    57'
    SC Heerenveen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Feyenoord Rotterdam.
    61'
    Inn: Bryan Linssen
    Ut: Leroy Fer
    Dick Advocaat (Feyenoord Rotterdam) gjør sitt andre bytte for dagen. Bryan Linssen erstatter Leroy Fer.
    61'
    Inn: Lucas David Pratto
    Ut: Luis Sinisterra
    Dick Advocaat gjør dagens tredje bytte i Heerenveen, når han tar ut Luis Sinisterra og setter inn Lucas Pratto.
    62'
    Paulus Van Boekel tildeler SC Heerenveen en corner. Siem de Jong sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    64'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Jan Paul Van Hecke
    Ut: Siem De Jong
    Siem de Jong (SC Heerenveen) erstattes av Jan Paul van Hecke.
    65'
    Steven Berghuis (Feyenoord Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Heerenveen fordi Sherel Floranus får behandling for en skade på banen.
    66'
    Sherel Floranus er på beina igjen og fortsetter kampen på Abe Lenstra Stadion.
    68'
    I Heerenveen slår Steven Berghuis en corner fra venstre.
    69'
    Feyenoord Rotterdam angriper, men avslutningen til Jens Toornstra går utenfor.
    69'
    Frisparket tildelt Feyenoord Rotterdam er farlig nær SC Heerenveens målområde.
    71'
    Bryan Linssen
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Bryan Linssen avslutter utenfor.
    72'
    Lucas David Pratto
    Lucas Pratto (Feyenoord Rotterdam) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    75'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    75'
    I Heerenveen header Lucas Pratto (Feyenoord Rotterdam) mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    Inn: Hamdi Akujobi
    Ut: Sherel Floranus
    Bytte for SC Heerenveen. Hamdi Akujobi kommer inn for Sherel Floranus på Abe Lenstra Stadion.
    82'
    Inn: Benjamin Nygren
    Ut: Mitchell Van Bergen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Benjamin Nygren, mens Mitchell Van Bergen tar plass på benken.
    82'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    83'
    Feyenoord Rotterdam angriper. Steven Berghuis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.