Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til SC Heerenveen.
    Ajax Amsterdam angriper i Heerenveen. Sebastian Haller fyrer av et skudd som går utenfor.
    I Heerenveen slår Dusan Tadic en corner fra venstre.
    Mål for Ajax!
    Heerenveen 0 - 1 Ajax
    Mål: Davy Klaassen
    Målgivende: Antony
    Mål! Ajax Amsterdam tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Davy Klaassen. Antony Santos sto for den målgivende pasningen.
    19'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    20'
    Dommer Bas Nijhuis venter med å sette i gang spillet fordi Pawel Bochniewicz ligger nede.
    23'
    Pawel Bochniewicz er på beina igjen og fortsetter kampen på Abe Lenstra Stadion.
    25'
    Rami Kaib (SC Heerenveen) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    25'
    Antony
    Målsjanse! Antony Santos (Ajax Amsterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    33'
    Davy Klaassen
    Ajax Amsterdam angriper, men avslutningen til Davy Klaassen går utenfor.
    37'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    43'
    44'
    Siem De Jong
    Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Siem de Jong avslutter utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Sean Klaiber
    Ut: Daley Blind
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Sean Klaiber, mens Daley Blind tar plass på benken.
    46'
    47'
    Ryan Gravenberch
    Ryan Gravenberch (Ajax Amsterdam) kommer seg fri på Abe Lenstra Stadion, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Davy Klaassen (Ajax Amsterdam) kommer til en målsjanse på Abe Lenstra Stadion, men klarer ikke å score.
    54'
    Hjørnespark til Ajax
    56'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    Inn: Mohammed Kudus
    Ut: Davy Klaassen
    Ajax Amsterdam bytter ut Davy Klaassen med Mohammed Kudus.
    59'
    60'
    Ajax Amsterdam har fått straffespark på Abe Lenstra Stadion!
    62'
    Ajax scorer på straffe!
    Heerenveen 0 - 2 Ajax
    Mål: Dusan Tadic
    Dusan Tadic banker inn et straffespark på Abe Lenstra Stadion! Ajax Amsterdam øker dermed ledelsen til 0-2.
    63'
    Mitchell Van Bergen
    Sjanse til SC Heerenveen! Mitchell Van Bergen er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Ajax Amsterdam fosser forover og Sebastian Haller fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Dommer Bas Nijhuis ser at linjemannen løfter flagget, og Ajax Amsterdams Sean Klaiber blåses av for offside.
    69'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Benjamin Nygren
    Ut: Lasse Schone
    SC Heerenveen gjør sitt første bytte. Lasse Schone erstattes av Benjamin Nygren.
    69'
    Ajax Amsterdam avanserer forover i Heerenveen. Ryan Gravenberch avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    Kan Ajax Amsterdam utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    74'
    Inn: David Neres
    Ut: Antony
    Antony Santos (Ajax Amsterdam) erstattes av David Neres.
    74'
    Inn: Oussama Idrissi
    Ut: Dusan Tadic
    Ajax Amsterdam bytter ut Dusan Tadic med Oussama Idrissi.
    75'
    Inn: Rodney Kongolo
    Ut: Joey Veerman
    Johnny Jansen gjør dagens andre bytte i Heerenveen, når han tar ut Joey Veerman og setter inn Rodney Kongolo.
    75'
    Heerenveen 0 - 3 Ajax
    Mål: David Neres
    Målgivende: Sebastian Haller
    I Heerenveen øker Ajax Amsterdam ledelsen til 0-3 takket være et mål av David Neres. Flott spill fra Sebastian Haller før målet.
    77'
    Målet til Ajax sjekkes av VAR
    78'
    Målet til Ajax blir stående
    78'
    David Neres
    Målsjanse på Abe Lenstra Stadion! David Neres fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    79'
    80'
    Inn: Jurgen Ekkelenkamp
    Ut: Ryan Gravenberch
    Bytte for Ajax Amsterdam. Jurgen Ekkelenkamp kommer inn for Ryan Gravenberch på Abe Lenstra Stadion.
    82'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Siem De Jong
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Rami Hajal, mens Siem de Jong tar plass på benken.