Xu Qiangqiang har tildelt Zhejiang Prof. et hjørnespark.
    2'
    Frispark for Hebei China Fortune på egen banehalvdel.
    4'
    Xu Qiangqiang signaliserer et frispark til Hebei China Fortune på egen banehalvdel.
    6'
    Zhejiang Prof. tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Skudd utenfor mål, Hebei China Fortune
    Zhang Wei
    8'
    Donovan Ewolo
    Zhejiang Prof. angriper, men avslutningen til Donovan Ewolo går utenfor.
    10'
    VAR sjekker om det er straffe til Zhejiang Professional
    13'
    Ingen straffe til Zhejiang Professional
    13'
    Hebei China Fortune fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    Gu Bin
    Gu Bin (Zhejiang Prof.) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Skudd utenfor mål, Zhejiang Professional
    Gu Bin
    17'
    Xu Qiangqiang signaliserer et frispark til Hebei China Fortune.
    18'
    Gu Bin
    Sjanse! Zhejiang Prof. avanserer forover, men Gu Bin avslutter utenfor.
    19'
    Xu Qiangqiang signaliserer et frispark til Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    20'
    Nyasha Mushekwi
    Sjanse til Zhejiang Prof.! Nyasha Mushekwi er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    Hebei China Fortune, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Mål for Zhejiang Professional!
    Hebei China Fortune 0 - 1 Zhejiang Professional
    Mål: Nyasha Mushekwi
    Målgivende: Yao Junsheng
    Nyasha Mushekwi setter ballen i nettet og Zhejiang Prof. leder nå 0-1. Flott spill fra Yao Junsheng før målet.
    21'
    Frispark til Zhejiang Prof. på halvdelen til Hebei China Fortune.
    23'
    Hjørnespark til Zhejiang Prof..
    24'
    26'
    Nyasha Mushekwi (Zhejiang Prof.) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    27'
    27'
    Målsjanse! Gu Bin (Zhejiang Prof.) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Zhejiang Prof. angriper, men blir avblåst for offside.
    29'
    Frispark for Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    31'
    Zhejiang Prof. angriper. Nyasha Mushekwi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    32'
    I Langfang har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Gao Huaze (Hebei China Fortune) slår en corner fra høyre side.
    33'
    Jing Liu
    Hebei China Fortune fosser forover og Jing Liu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    Zhejiang Professional, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    33'
    Frispark Hebei China Fortune.
    39'
    Mål for Hebei China Fortune!
    Hebei China Fortune 1 - 1 Zhejiang Professional
    Mål: Gao Huaze
    Målgivende: Zhang Wei
    Mål! Gao Huaze utligner til 1-1. Zhang Wei var nest sist på ballen.
    39'
    Hebei China Fortune tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Gao Huaze
    Hebei China Fortune angriper, men avslutningen til Gao Huaze går utenfor.
    44'
    Zhejiang Prof. slår en corner fra høyre.
    45'
    En av Zhejiang Prof.s spillere blir avblåst for offside.
    45'+2
    Hebei China Fortune 1 - 2 Zhejiang Professional
    Mål: Donovan Ewolo
    Målgivende: Long Wei
    Mål! Donovan Ewolo gir Zhejiang Prof. ledelsen 1-2 etter en velplassert heading. Long Wei sto for den målgivende pasningen.
    45'+3
    Spillerbytte - Hebei China Fortune
    Inn: Ren Wei
    Ut: Xuchen Yao
    Hebei China Fortune gjør sitt første bytte. Xuchen Yao erstattes av Ren Wei.
    46'
    Spillerbytte - Zhejiang Professional
    Inn: Franko Andrijasevic
    Ut: Nyasha Mushekwi
    Nyasha Mushekwi (Zhejiang Prof.) erstattes av Franko Andrijasevic.
    46'
    Hebei China Fortune 1 - 3 Zhejiang Professional
    Mål! Donovan Ewolo gir Zhejiang Prof. en komfortabel 1-3 ledelse.
    47'
    48'
    Franko Andrijasevic
    Målsjanse! Franko Andrijasevic (Zhejiang Prof.) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Yao Junsheng (Zhejiang Prof.) slår en corner fra høyre side.
    51'
    52'
    Gu Bin
    53'
    Matheus
    Matheus (Zhejiang Prof.) kommer til en målsjanse på Langfang Stadium, men klarer ikke å score.
    58'
    Zhejiang Prof. avanserer forover i Langfang. Franko Andrijasevic avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    61'
    Hebei China Fortune 1 - 4 Zhejiang Professional
    Mål: Franko Andrijasevic
    Målgivende: Dong Yu
    Mål! Franko Andrijasevic (Zhejiang Prof.) header inn 1-4 på Langfang Stadium. Det er en fin assist fra Dong Yu.
    62'
    Inn: Wei Yuren
    Ut: Yunan Gao
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hebei China Fortune. Inn kommer Wei Yuren, mens Yunan Gao tar plass på benken.
    63'
    Målet til Zhejiang Professional sjekkes av VAR
    63'
    Målet til Zhejiang Professional blir stående
    64'
    65'
    Inn: Wang Yang
    Ut: Lucas
    Zhejiang Prof. bytter ut Lucas med Wang Yang.
    66'
    Inn: Gao Tianyu
    Ut: Dong Yu
    Zhejiang Prof. gjør sitt tredje bytte. Dong Yu erstattes av Gao Tianyu.
    67'
    68'
    Gult kort til Hebei China Fortune
    Yunhua Chen
    Dommer Xu Qiangqiang gir Yunhua Chen (Hebei China Fortune) et gult kort.
    68'
    Xu Qiangqiang tildeler Zhejiang Prof. en corner. Yao Junsheng sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    Yue Xin
    Zhejiang Prof. angriper i Langfang. Yue Xin fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    70'
    Yao Junsheng (Hebei China Fortune) slår en corner fra høyre side på Langfang Stadium.
    72'
    Yunhua Chen
    Yunhua Chen (Hebei China Fortune) kommer seg fri på Langfang Stadium, men avslutningen går utenfor.
    72'
    En av Hebei China Fortunes spillere går i offside.
    73'
    Yao Junsheng
    Målsjanse til Zhejiang Prof.! Yao Junsheng treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    74'
    Gult kort til Zhejiang Professional
    Long Wei
    Long Wei (Zhejiang Prof.) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Zhejiang Prof. angriper i Langfang. Donovan Ewolo fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Yao Junsheng (Zhejiang Prof.) løfter inn en corner fra venstre på Langfang Stadium.
    76'
    76'
    Inn: Ablikim Abdusalam
    Ut: Donovan Ewolo
    Bytte for Zhejiang Prof.. Ablikim Abdusalam kommer inn for Donovan Ewolo på Langfang Stadium.
    77'
    Inn: Shengxin Bao
    Ut: Long Wei
    Jordi Vinyals gjør dagens femte bytte i Langfang, når han tar ut Long Wei og setter inn Shengxin Bao.
    77'
    Sjanse! Hebei China Fortune avanserer forover, men Donovan Ewolo avslutter utenfor.
    78'
    Inn: Shipeng Luo
    Ut: Zhang Wei
    Hebei China Fortune bytter ut Zhang Wei med Shipeng Luo. Dette er det tredje byttet som Jong-bu Kim gjør i dagens kamp.
    79'
    80'
    Målet til Zhejiang Professional blir annullert
    80'
    Hebei China Fortune 1 - 5 Zhejiang Professional
    Mål: Ablikim Abdusalam
    Målgivende: Shengxin Bao
    Zhejiang Prof. går opp i en 1-5 ledelse etter et mål av Ablikim Abdusalam. Flott spill fra Shengxin Bao før målet.
    82'
    Zhejiang Prof. angriper i Langfang. Yao Junsheng avslutter på mål, men greier ikke å score.