Mål for Shanghai Port FC!
    Hebei China Fortune 0 - 1 Shanghai Port FC
    Mål: Linpeng Zhang
    Målgivende: Feng Jing
    Mål! Shanghai Port FC tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Linpeng Zhang. Jing Feng var nest sist på ballen.
    4'
    Frispark for Hebei FC på egen banehalvdel.
    6'
    Shanghai Port FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    I Langfang har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Kun Ai signaliserer et frispark til Shanghai Port FC.
    17'
    Skudd på mål, Shanghai Port FC
    18'
    Hebei China Fortune, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Det blir farlig! Frispark for Shanghai Port FC er nær straffområde.
    23'
    Shenchao Wang
    I Langfang header Shenchao Wang (Shanghai Port FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    24'
    Kun Ai signaliserer et frispark til Hebei FC på egen banehalvdel.
    26'
    I Langfang slår Mirahmetjan Muzepper en corner fra høyre.
    28'
    Frispark til Hebei FC på halvdelen til Shanghai Port FC.
    31'
    Frispark for Shanghai Port FC på egen banehalvdel.
    31'
    I Langfang har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Langfang fordi Gao Yunan får behandling for en skade på banen.
    35'
    Gao Yunan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Langfang.
    36'
    Frispark Hebei FC.
    40'
    Hebei FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Paulinho
    Shanghai Port FC fosser forover og Paulinho fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Mirahmetjan Muzepper (Shanghai Port FC) løfter inn en corner fra høyre på Langfang Stadium.
    45'+2
    Spillerbytte - Hebei China Fortune
    Inn: Jing Liu
    Ut: Yunhua Chen
    Kim Jong-boo (Hebei FC) gjør sitt første bytte for dagen. Liu Jing erstatter Yunhua Chen.
    46'
    Inn: Liao Wei
    Ut: Xu Tianyuan
    Bytte for Hebei FC. Liao Wei kommer inn for Tianyuan Xu på Langfang Stadium.
    46'
    Inn: Yang Yixuan
    Ut: Zhang Wei
    Hebei FC bytter ut Zhang Wei med Yang Yixuan. Dette er det tredje byttet som Kim Jong-boo gjør i dagens kamp.
    46'
    Paulinho
    Shanghai Port FC angriper, men avslutningen til Paulinho går utenfor.
    47'
    Kun Ai tildeler Shanghai Port FC en corner. Jing Feng sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    48'
    Hebei FC angriper, men Kun Ai blåser for offside.
    49'
    Mirahmetjan Muzepper
    Shanghai Port FC avanserer forover i Langfang. Mirahmetjan Muzepper avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    51'
    En av Shanghai Port FCs spillere blir avblåst for offside på Langfang Stadium.
    52'
    54'
    55'
    55'
    Mirahmetjan Muzepper (Shanghai Port FC) slår en corner fra høyre side på Langfang Stadium.
    56'
    Frispark til Shanghai Port FC på halvdelen til Hebei FC.
    57'
    Spillet på Langfang Stadium er stoppet midlertidig fordi Huan Fu ligger nede.
    57'
    Huan Fu er tilbake i kampen igjen.
    58'
    Paulinho
    Paulinho (Shanghai Port FC) kommer til en målsjanse på Langfang Stadium, men klarer ikke å score.
    58'
    Kun Ai signaliserer et frispark til Shanghai Port FC på egen banehalvdel.
    59'
    Shanghai Port FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    60'
    Mirahmetjan Muzepper (Shanghai Port FC) kommer seg fri på Langfang Stadium, men avslutningen går utenfor.
    61'
    62'
    Spillerbytte - Shanghai Port FC
    Inn: Zhurun Liu
    Ut: Baiyang Liu
    Ivan Leko gjør dagens første bytte i Langfang, når han tar ut Liu Baiyang og setter inn Zhurun Liu.
    63'
    65'
    70'
    Frisparket tildelt Shanghai Port FC er farlig nær Hebei FCs målområde.
    72'
    Gult kort til Hebei China Fortune
    Pan Ximing
    Dommer Kun Ai viser Ximing Pan (Hebei FC) det gule kortet.
    73'
    75'
    Inn: Cherif Ndiaye
    Ut: Paulinho
    Shanghai Port FC bytter ut Paulinho med Cherif Ndiaye. Dette er det andre byttet som Ivan Leko gjør i dagens kamp.
    76'
    Ang Li
    Målsjanse! Ang Li (Shanghai Port FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Ximing Pan (Hebei FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Langfang Stadium.
    77'
    Inn: Ding Haifeng
    Ut: Yang Yixuan
    Bytte for Hebei FC. Haifeng Ding kommer inn for Yang Yixuan på Langfang Stadium.
    77'
    Ximing Pan er tilbake på banen igjen.
    78'
    79'
    Inn: Yu Zhang
    Ut: Pan Ximing
    Yu Zhang (Hebei FC) erstatter Ximing Pan som ser ut til å måtte forlate Langfang Stadium med en skade.
    79'
    Hebei China Fortune 0 - 2 Shanghai Port FC
    Mål: Cherif Ndiaye
    Cherif Ndiaye øker Shanghai Port FCs ledelse til 0-2! Flott spill fra Jing Feng før målet.