Chisom Egbuchulam
    Sjanse til Meizhou Hakka! Chisom Egbuchulam er nær ved å score, men keeper redder.
    1'
    Hebei China Fortune, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Meizhou Hakka avanserer forover på Langfang Stadium og Chisom Egbuchulam kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Hebei China Fortune.
    2'
    2'
    Mål for Meizhou Hakka!
    Hebei China Fortune 0 - 1 Meizhou Hakka
    Mål: Chisom Egbuchulam
    Målgivende: Cui Wei
    Mål! Meizhou Hakka tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Chisom Egbuchulam på Langfang Stadium. Cui Wei var nest sist på ballen.
    2'
    Hebei China Fortune tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    I Langfang slår Gao Huaze en corner fra høyre.
    7'
    Hebei China Fortune fosser fremover, men Zhao Liu blåser for offside på Langfang Stadium.
    7'
    Hebei China Fortune 0 - 2 Meizhou Hakka
    Mål: Yang Chaosheng
    Målgivende: Yihu Yang
    Mål! Yang Chaosheng (Meizhou Hakka) header inn 0-2 på Langfang Stadium. Det er en fin assist fra Yihu Yang.
    8'
    Cui Wei
    Meizhou Hakka angriper på Langfang Stadium og Cui Wei skyter i stolpen!
    8'
    Målet til Meizhou Hakka sjekkes av VAR
    9'
    Målet til Meizhou Hakka blir stående
    10'
    Frispark for Hebei China Fortune på egen banehalvdel.
    15'
    Zhao Liu signaliserer et frispark til Hebei China Fortune på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark Hebei China Fortune.
    21'
    Hebei China Fortune 0 - 3 Meizhou Hakka
    Chisom Egbuchulam header ballen i mål og Meizhou Hakka går opp til en komfortabel 0-3-ledelse i Langfang. Yihu Yang sto for den målgivende pasningen.
    28'
    Zhao Liu signaliserer et frispark til Hebei China Fortune.
    29'
    Gao Huaze
    Hebei China Fortune fosser forover og Gao Huaze fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    Meizhou Hakka, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    I Langfang har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Kan Meizhou Hakka utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    32'
    32'
    34'
    34'
    Cui Wei (Meizhou Hakka) løfter inn en corner fra høyre på Langfang Stadium.
    37'
    Rade Dugalic
    Rade Dugalic (Hebei China Fortune) header utenfor.
    37'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Langfang fordi Yunan Gao får behandling for en skade på banen.
    40'
    Yunan Gao er tilbake på banen igjen.
    41'
    Spillet på Langfang Stadium er stoppet midlertidig fordi Yin Hongbo ligger nede.
    43'
    Yin Hongbo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Langfang.
    45'
    45'+3
    Spillerbytte - Hebei China Fortune
    Inn: Xuchen Yao
    Ut: Wei Yuren
    Hebei China Fortune bytter ut Wei Yuren med Xuchen Yao.
    46'
    Inn: Xintao Song
    Ut: Ziye Zhao
    Jong-bu Kim (Hebei China Fortune) gjør sitt andre bytte for dagen. Xintao Song erstatter Ziye Zhao.
    46'
    Inn: Yu Zhang
    Ut: Haodong Luan
    Jong-bu Kim gjør dagens tredje bytte i Langfang, når han tar ut Haodong Luan og setter inn Yu Zhang.
    46'
    Yang Chaosheng
    Yang Chaosheng (Hebei China Fortune) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Cui Wei (Hebei China Fortune) slår en corner fra høyre side på Langfang Stadium.
    58'
    Spillerbytte - Meizhou Hakka
    Inn: Wen Junjie
    Ut: Wang Wei
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Meizhou Hakka. Inn kommer Wen Junjie, mens Wang Wei tar plass på benken.
    62'
    Frispark for Meizhou Hakka på egen banehalvdel.
    63'
    Hebei China Fortune 0 - 4 Meizhou Hakka
    Målgivende: Yin Hongbo
    Chisom Egbuchulam øker Meizhou Hakkas ledelse til 0-4! Flott spill fra Yin Hongbo før målet.
    68'
    Frisparket tildelt Meizhou Hakka er farlig nær Hebei China Fortunes målområde.
    70'
    Inn: Yilin Yang
    Ut: Guokang Chen
    Guokang Chen (Meizhou Hakka) erstattes av Yilin Yang.
    70'
    Inn: Guo Yi
    Ut: Chisom Egbuchulam
    Meizhou Hakka bytter ut Chisom Egbuchulam med Guo Yi. Dette er det tredje byttet som Milan Ristic gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Yang Yixuan
    Ut: Daogang Yao
    Hebei China Fortune gjør sitt fjerde bytte. Daogang Yao erstattes av Yang Yixuan.
    76'
    Inn: Shipeng Luo
    Ut: Ren Wei
    Hebei China Fortune bytter ut Ren Wei med Shipeng Luo.
    77'
    Inn: Liang Huo
    Ut: Yin Hongbo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Meizhou Hakka. Inn kommer Liang Huo, mens Yin Hongbo tar plass på benken.
    81'
    Zhao Liu tildeler Meizhou Hakka en corner. Cui Wei sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.