Benjamin Cortus signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    I Hannover har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Hannover 96 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Hannover 96 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra VfL Wolfsburg.
    14'
    Gult kort til Hannover 96
    Miiko Albornoz
    Dommeren gir Miiko Albornoz (Hannover 96) et gult kort.
    14'
    Hannover 96, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Maximilian Arnold
    VfL Wolfsburg angriper i Hannover. Maximilian Arnold avslutter på mål, men greier ikke å score.
    15'
    En av Hannover 96s spillere går i offside.
    16'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    17'
    Mål for Wolfsburg!
    Hannover 96 0 - 1 Wolfsburg
    Mål: Admir Mehmedi
    Målgivende: Daniel Ginczek
    I Hannover tar VfL Wolfsburgledelsen 0-1 etter et mål av Admir Mehmedi. Daniel Ginczek var nest sist på ballen.
    20'
    Frispark til Hannover 96 på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    24'
    Skudd utenfor mål, Wolfsburg
    26'
    Hjørnespark til Hannover 96
    27'
    VfL Wolfsburg fosser fremover, men Benjamin Cortus blåser for offside på HDI Arena.
    27'
    Admir Mehmedi
    Admir Mehmedi (VfL Wolfsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Benjamin Cortus signaliserer et frispark til Hannover 96 på egen banehalvdel.
    32'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    34'
    En av Hannover 96s spillere blir avblåst for offside.
    34'
    Frispark Hannover 96.
    37'
    37'
    Benjamin Cortus signaliserer et frispark til Hannover 96.
    40'
    Offside! Iver Fossum (Hannover 96) er alene igjennom, men dommer Benjamin Cortus ser at linjemannen er oppe med flagget.
    41'
    43'
    Genki Haraguchi
    Genki Haraguchi (Hannover 96) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    44'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Ihlas Bebou
    Hannover 96 angriper i Hannover. Ihlas Bebou fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Spillerbytte - Hannover 96
    Inn: Bobby Wood
    Ut: Miiko Albornoz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hannover 96. Inn kommer Bobby Wood, mens Miiko Albornoz tar plass på benken.
    46'
    47'
    Admir Mehmedi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    50'
    Admir Mehmedi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    52'
    Benjamin Cortus tildeler Hannover 96 en corner. Takuma Asano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Inn: Florent Muslija
    Ut: Takuma Asano
    Hannover 96 bytter ut Takuma Asano med Florent Muslija.
    57'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Renato Steffen
    Ut: Admir Mehmedi
    Admir Mehmedi (VfL Wolfsburg) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Renato Steffen.
    57'
    Frispark for Hannover 96 på egen banehalvdel.
    61'
    I Hannover har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    64'
    65'
    Gult kort til Wolfsburg
    Renato Steffen
    Renato Steffen (VfL Wolfsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    66'
    67'
    Bobby Wood
    Hannover 96 angriper, men avslutningen til Bobby Wood går utenfor.
    68'
    Genki Haraguchi (Hannover 96) kommer til en målsjanse på HDI Arena, men klarer ikke å score.
    70'
    Hjørnespark til Wolfsburg
    72'
    Walace
    Walace (Hannover 96) får et gult kort av dommer Benjamin Cortus.
    72'
    Dommer Benjamin Cortus gir Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    72'
    73'
    77'
    Hendrik Weydandt
    Hendrik Weydandt (Hannover 96) kommer til en målsjanse på HDI Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til Hannover 96.
    79'
    Josip Elez
    Josip Elez (Hannover 96) pådrar seg et gult kort.
    79'
    80'
    80'
    82'
    83'
    84'
    Inn: Felipe
    Ut: Iver Fossum
    Andre Breitenreiter gjør dagens tredje bytte i Hannover, når han tar ut Iver Fossum og setter inn Felipe.
    84'
    Felipe
    Hannover 96 fosser forover og Felipe fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    85'
    85'
    86'
    Inn: Robin Knoche
    Ut: Renato Steffen
    VfL Wolfsburg bytter ut Renato Steffen med Robin Knoche. Dette er det andre byttet som Bruno Labbadia gjør i dagens kamp.
    87'
    89'
    Bobby Wood
    Målsjanse til Hannover 96! Bobby Wood treffer mål, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Florent Muslija (Hannover 96) løfter inn en corner fra venstre på HDI Arena.
    90'+2
    Skudd utenfor mål, Hannover 96
    90'+2
    90'+3
    Hannover 96 0 - 2 Wolfsburg
    Mål: Wout Weghorst
    Mål! Wout Weghorst gir VfL Wolfsburg en komfortabel 0-2 ledelse.
    90'+3
    Frispark VfL Wolfsburg.
    90'+5
    Ihlas Bebou
    Ihlas Bebou (Hannover 96) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.