0-2
0-3
Mbom60'
    Kampen er i gang på HDI Arena.
    Manuel Grafe tildeler Hannover 96 en corner. Dominik Kaiser sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Kan Werder Bremen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    3'
    Romano Schmid
    Målsjanse på HDI Arena! Romano Schmid fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    Hannover 96, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Josh Sargent
    Werder Bremen fosser forover og Josh Sargent fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    8'
    Frispark for Hannover 96 på egen banehalvdel.
    14'
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Maximilian Eggestein
    Maximilian Eggestein (Werder Bremen) kommer til en målsjanse på HDI Arena, men klarer ikke å score.
    17'
    Manuel Grafe signaliserer et frispark til Hannover 96 på egen banehalvdel.
    17'
    Manuel Grafe signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    18'
    I Hannover slår Ludwig Augustinsson en corner fra venstre.
    19'
    Marvin Ducksch
    Marvin Ducksch (Hannover 96) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Manuel Grafe signaliserer et frispark til Werder Bremen like utenfor Hannover 96-området.
    22'
    Tahith Chong
    Sjanse! Werder Bremen avanserer forover, men Tahith Chong avslutter utenfor.
    23'
    Hannover 96 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark Hannover 96.
    25'
    Hannover 96 fosser fremover, men Manuel Grafe blåser for offside på HDI Arena.
    25'
    26'
    Theodor Gebre Selassie
    Werder Bremen avanserer forover i Hannover. Theodor Gebre Selassie avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    27'
    Mål for Werder Bremen!
    Hannover 96 0 - 1 Werder Bremen
    Mål: Theodor Gebre Selassie
    Målgivende: Ludwig Augustinsson
    Mål! Werder Bremen tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Theodor Gebre Selassie på HDI Arena. Det er en fin assist fra Ludwig Augustinsson.
    29'
    Hannover 96 0 - 2 Werder Bremen
    Mål: Josh Sargent
    Målgivende: Niklas Moisander
    Mål! Josh Sargent gir Werder Bremen en komfortabel 0-2 ledelse. Niklas Moisander sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Skudd på mål, Werder Bremen
    33'
    33'
    I Hannover har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    35'
    35'
    Manuel Grafe signaliserer et frispark til Hannover 96.
    36'
    Gult kort til Hannover 96
    Marvin Ducksch (Hannover 96) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Marvin Ducksch (Hannover 96) kommer seg fri på HDI Arena, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Werder Bremen angriper. Maximilian Eggestein får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    Ludwig Augustinsson (Werder Bremen) slår en corner fra venstre side på HDI Arena.
    39'
    Frispark til Werder Bremen på halvdelen til Hannover 96.
    40'
    41'
    Werder Bremen angriper, men Manuel Grafe blåser for offside.
    42'
    43'
    44'
    Simon Falette
    Hannover 96 angriper i Hannover. Simon Falette fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Werder Bremen fosser fremover, men Tahith Chong går rett i offsidefella.
    45'+2
    Spillerbytte - Hannover 96
    Inn: Kingsley Schindler
    Ut: Jaka Bijol
    Bytte for Hannover 96. Kingsley Schindler kommer inn for Jaka Bijol på HDI Arena.
    46'
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Felix Agu
    Ut: Ludwig Augustinsson
    Florian Kohfeldt (Werder Bremen) gjør sitt første bytte for dagen. Felix Agu erstatter Ludwig Augustinsson.
    46'
    Målsjanse til Werder Bremen! Tahith Chong treffer mål, men keeper redder.
    48'
    48'
    Werder Bremen angriper i Hannover. Tahith Chong fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    49'
    Marvin Ducksch (Hannover 96) løfter inn en corner fra høyre på HDI Arena.
    51'
    Timo Hubers
    Timo Hubers (Hannover 96) header utenfor.
    51'
    54'
    Hannover 96 avanserer forover i Hannover. Marvin Ducksch avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Frispark til Hannover 96 på halvdelen til Werder Bremen.
    58'
    Gult kort til Werder Bremen
    Dommeren gir Tahith Chong (Werder Bremen) et gult kort.
    58'
    Hannover 96 0 - 3 Werder Bremen
    Mål: Jean-Manuel Mbom
    Målgivende: Tahith Chong
    I Hannover øker Werder Bremen ledelsen til 0-3 takket være et mål av Jean-Manuel Mbom. Tahith Chong var nest sist på ballen.
    60'
    Marvin Ducksch (Hannover 96) slår en corner fra høyre side på HDI Arena.
    62'
    63'
    68'
    Inn: Patrick Twumasi
    Ut: Sei Muroya
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hannover 96. Inn kommer Patrick Twumasi, mens Sei Muroya tar plass på benken.
    68'
    Inn: Baris Basdas
    Ut: Valmir Sulejmani
    Kenan Kocak gjør dagens tredje bytte i Hannover, når han tar ut Valmir Sulejmani og setter inn Baris Basdas.
    68'
    Inn: Florent Muslija
    Ut: Dominik Kaiser
    Hannover 96 bytter ut Dominik Kaiser med Florent Muslija. Dette er det fjerde byttet som Kenan Kocak gjør i dagens kamp.
    68'
    I Hannover har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    Manuel Grafe tildeler Werder Bremen en corner. Romano Schmid sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    71'
    Christian Gross
    Christian Gross (Werder Bremen) pådrar seg et gult kort.
    71'
    Manuel Grafe signaliserer et frispark til Werder Bremen.
    72'
    Patrick Twumasi (Hannover 96) løfter inn en corner fra venstre på HDI Arena.
    73'
    73'
    Frispark Werder Bremen.
    74'
    Inn: Patrick Erras
    Ut: Romano Schmid
    Florian Kohfeldt gjør dagens andre bytte i Hannover, når han tar ut Romano Schmid og setter inn Patrick Erras.
    74'
    Inn: Eren Dinkci
    Ut: Tahith Chong
    Werder Bremen bytter ut Tahith Chong med Eren Dinkci.
    74'
    Theodor Gebre Selassie (Werder Bremen) kommer til en målsjanse på HDI Arena, men klarer ikke å score.
    77'
    Hjørnespark til Hannover 96
    78'
    Frispark i en god posisjon for Hannover 96!
    78'
    Patrick Twumasi
    Patrick Twumasi (Hannover 96) kommer seg fri på HDI Arena, men avslutningen går utenfor.
    79'
    I Hannover slår Marvin Ducksch en corner fra høyre.
    82'
    Spillet på HDI Arena er stoppet midlertidig fordi Jean-Manuel Mbom ligger nede.
    84'
    Jean-Manuel Mbom er tilbake i kampen igjen.
    85'
    86'
    Inn: Nick Woltemade
    Ut: Josh Sargent
    Werder Bremen gjør sitt fjerde bytte. Josh Sargent erstattes av Nick Woltemade.
    87'
    Inn: Ilia Gruev
    Ut: Jean-Manuel Mbom
    Jean-Manuel Mbom (Werder Bremen) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Ilia Gruev.
    87'
    88'
    Felix Agu
    Sjanse i Hannover! Felix Agu (Werder Bremen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.