Frispark til Hannover 96 på halvdelen til SV Wehen Wiesbaden.
    Mål for Hannover 96!
    Hannover 96 1 - 0 SV Wehen Wiesbaden
    Mål: Håvard Nielsen
    Målgivende: Phil Neumann
    Mål! Hannover 96 tar ledelsen 1-0 ved Håvard Nielsen. Flott spill fra Phil Neumann før målet.
    11'
    Skudd utenfor mål, SV Wehen Wiesbaden
    12'
    Nicolas Winter signaliserer et frispark til Hannover 96 på egen banehalvdel.
    13'
    Skudd på mål, Hannover 96
    15'
    SV Wehen Wiesbaden, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ivan Prtajin (SV Wehen Wiesbaden) vrir seg av smerte i gresset.
    15'
    Spillerbytte - SV Wehen Wiesbaden
    Inn: Franko Kovacevic
    Ut: Ivan Prtajin
    Markus Kauczinski (SV Wehen Wiesbaden) tar ut Ivan Prtajin som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Franko Kovacevic.
    16'
    Frispark Hannover 96.
    18'
    Gult kort til SV Wehen Wiesbaden
    Aleksandar Vukotic
    Aleksandar Vukotic (SV Wehen Wiesbaden) får et gult kort av dommer Nicolas Winter.
    18'
    I Hannover har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Frispark for SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    24'
    24'
    Cedric Teuchert
    Hannover 96 fosser forover og Cedric Teuchert fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    Målet til Hannover 96 sjekkes av VAR
    30'
    Målet til Hannover 96 blir annullert
    30'
    Hannover 96 angriper, men Nicolas Winter blåser for offside.
    30'
    31'
    SV Wehen Wiesbaden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    Derrick Kohn (Hannover 96) løfter inn en corner fra venstre på HDI Arena.
    35'
    35'
    36'
    36'
    Frispark SV Wehen Wiesbaden.
    37'
    Frispark for Hannover 96 på egen banehalvdel.
    40'
    Nicolas Winter signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    44'
    45'+1
    45'+3
    SV Wehen Wiesbaden fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+4
    Inn: Nick Batzner
    Ut: Hyun-ju Lee
    SV Wehen Wiesbaden gjør sitt andre bytte. Hyun-ju Lee erstattes av Nick Batzner.
    46'
    I Hannover slår Robin Heusser en corner fra venstre.
    47'
    Robin Heusser (SV Wehen Wiesbaden) slår en corner fra høyre side på HDI Arena.
    47'
    Hjørnespark til Hannover 96
    49'
    Hannover 96 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    53'
    Frispark til SV Wehen Wiesbaden på halvdelen til Hannover 96.
    55'
    55'
    56'
    Nicolas Winter signaliserer et frispark til Hannover 96.
    58'
    Inn: Amar Catic
    Ut: Sascha Mockenhaupt
    Markus Kauczinski (SV Wehen Wiesbaden) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Amar Catic erstatter Sascha Mockenhaupt.
    60'
    Inn: Lasse Gunther
    Ut: Kianz Froese
    Bytte for SV Wehen Wiesbaden. Lasse Gunther kommer inn for Kianz Froese på HDI Arena.
    60'
    VAR sjekker om det er straffe til Hannover 96
    61'
    Ingen straffe til Hannover 96
    61'
    Robin Heusser (SV Wehen Wiesbaden) løfter inn en corner fra venstre på HDI Arena.
    61'
    62'
    62'
    Nicolas Winter tildeler SV Wehen Wiesbaden en corner. Robin Heusser sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    65'
    Spillerbytte - Hannover 96
    Inn: Andreas Voglsammer
    Ut: Cedric Teuchert
    Hannover 96 bytter ut Cedric Teuchert med Andreas Voglsammer. Dette er det første byttet som Stefan Leitl gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Sei Muroya
    Ut: Jannik Dehm
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hannover 96. Inn kommer Sei Muroya, mens Jannik Dehm tar plass på benken.
    65'
    I Hannover slår Derrick Kohn en corner fra venstre.
    67'
    Derrick Kohn (Hannover 96) slår en corner fra venstre side på HDI Arena.
    69'
    70'
    71'
    72'
    Lasse Gunther
    Lasse Gunther (SV Wehen Wiesbaden) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    73'
    Hannover 96 2 - 0 SV Wehen Wiesbaden
    Mål: Derrick Kohn
    Målgivende: Louis Schaub
    Hannover 96 går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Derrick Kohn. Louis Schaub sto for den målgivende pasningen.
    74'
    78'
    Dommer Nicolas Winter venter med å sette i gang spillet fordi Bright Arrey-Mbi ligger nede.
    80'
    Inn: Brooklyn Kevin Ezeh
    Ut: Bright Arrey-Mbi
    Bright Arrey-Mbi (Hannover 96) erstattes av Brooklyn Kevin Ezeh.
    81'
    Hjørnespark til SV Wehen Wiesbaden
    81'
    Hannover 96 slipper å klare seg uten Bright Arrey-Mbi som kommer tilbake på banen igjen.
    81'
    I Hannover slår Robin Heusser en corner fra høyre.
    82'
    83'
    Inn: Bjarke Jacobsen
    Ut: Gino Fechner
    SV Wehen Wiesbaden bytter ut Gino Fechner med Bjarke Jacobsen.
    83'
    83'
    85'
    87'
    Hannover 96 fosser fremover, men Nicolas Winter blåser for offside på HDI Arena.
    87'
    Inn: kolja Oudenne
    Ut: Louis Schaub
    Hannover 96 gjør sitt fjerde bytte. Louis Schaub erstattes av kolja Oudenne.
    88'
    Inn: Yannik Luhrs
    Ut: Derrick Kohn
    Stefan Leitl gjør dagens femte bytte i Hannover, når han tar ut Derrick Kohn og setter inn Yannik Luhrs.
    88'
    I Hannover har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    88'
    SV Wehen Wiesbaden må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Hannover 96.