Frispark til Karlsruher SC på halvdelen til Hannover 96.
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til Hannover 96 på egen banehalvdel.
    Hannover 96 fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Frispark for Hannover 96 på egen banehalvdel.
    Leon Jensen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    11'
    Spillet på HDI Arena er stoppet midlertidig fordi Max Besuschkow ligger nede.
    11'
    Max Besuschkow ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Hannover.
    14'
    Max Besuschkow er tilbake i kampen igjen.
    14'
    Sven Waschitzki tildeler Hannover 96 en corner. Max Besuschkow sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Karlsruher SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Max Besuschkow
    Max Besuschkow (Hannover 96) kommer til en målsjanse på HDI Arena, men klarer ikke å score.
    17'
    Leon Jensen (Karlsruher SC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på HDI Arena.
    18'
    Spillerbytte - Karlsruher SC
    Inn: Paul Nebel
    Ut: Leon Jensen
    Paul Nebel (Karlsruher SC) erstatter Leon Jensen som muligens er skadet.
    19'
    Hannover 96 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Tim Breithaupt
    Målsjanse! Tim Breithaupt (Karlsruher SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    27'
    Gult kort til Karlsruher SC
    Jerome Gondorf
    Jerome Gondorf (Karlsruher SC) pådrar seg et gult kort.
    27'
    Derrick Kohn
    Sjanse til Hannover 96! Derrick Kohn er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    Karlsruher SC, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Offside! Jerome Gondorf blir vinket av og Karlsruher SC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    29'
    Sei Muroya
    Sjanse i Hannover! Sei Muroya (Hannover 96) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    32'
    Fabian Schleusener
    Målsjanse til Karlsruher SC! Fabian Schleusener treffer mål, men keeper redder.
    33'
    Hannover 96, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til Hannover 96.
    39'
    Straffe til Hannover 96
    42'
    Maximilian Beier ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    VAR sjekker om det er straffe til Hannover 96
    42'
    Dommeren dømmer straffe til Hannover 96
    43'
    Marcel Franke
    Dommer Sven Waschitzki gir Marcel Franke (Karlsruher SC) et gult kort.
    43'
    Håvard Nielsen (Hannover 96) misbruker sjansen fra straffemerket!
    43'
    Frispark for Karlsruher SC på egen banehalvdel.
    43'
    Maximilian Beier er tilbake på banen igjen.
    44'
    Philip Heise
    Karlsruher SC avanserer forover i Hannover. Philip Heise avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Sven Waschitzki signaliserer et frispark til Karlsruher SC på egen banehalvdel.
    45'+1
    45'+3
    I Hannover slår Max Besuschkow en corner fra høyre.
    45'+4
    45'+4
    Hannover 96 avanserer forover og Hendrik Weydandt kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'+5
    Max Besuschkow (Hannover 96) løfter inn en corner fra venstre på HDI Arena.
    45'+5
    46'
    48'
    Maximilian Beier
    Maximilian Beier (Hannover 96) kommer seg fri på HDI Arena, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Max Besuschkow (Hannover 96) slår en corner fra høyre side på HDI Arena.
    52'
    52'
    Kan Karlsruher SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    Mål for Hannover 96!
    Hannover 96 1 - 0 Karlsruher SC
    Mål: Hendrik Weydandt
    Målgivende: Derrick Kohn
    Hannover 96 tar ledelsen 1-0 i Hannover etter en heading av Hendrik Weydandt! Det er en fin assist fra Derrick Kohn.
    56'
    Philip Heise (Karlsruher SC) løfter inn en corner fra venstre på HDI Arena.
    59'
    Hannover 96 angriper på HDI Arena. Hendrik Weydandt header utenfor.
    60'
    Andre gule kort til Karlsruher SC
    Jerome Gondorf får sitt andre gule kort og Karlsruher SC må klare seg uten han resten av kampen.
    62'
    62'
    Marcel Franke (Hannover 96) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    66'
    Spillerbytte - Hannover 96
    Inn: Louis Schaub
    Ut: Maximilian Beier
    Hannover 96 gjør sitt første bytte. Maximilian Beier erstattes av Louis Schaub.
    70'
    Inn: Tim Rossmann
    Ut: Kyoung-rok Choi
    Christian Eichner (Karlsruher SC) gjør sitt andre bytte for dagen. Tim Rossmann erstatter Kyoung-rok Choi.
    70'
    Inn: Lucas Cueto
    Ut: Fabian Schleusener
    Karlsruher SC bytter ut Fabian Schleusener med Lucas Cueto. Dette er det tredje byttet som Christian Eichner gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Nicolo Tresoldi
    Ut: Hendrik Weydandt
    Hendrik Weydandt (Hannover 96) erstattes av Nicolo Tresoldi.
    75'
    Karlsruher SC angriper, men Tim Rossmann vinkes av for offside.
    77'
    Målsjanse på HDI Arena! Max Besuschkow fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    80'
    80'
    Karlsruher SC angriper i Hannover. Marcel Franke fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Inn: Florian Ballas
    Ut: Stephan Ambrosius
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Karlsruher SC. Inn kommer Florian Ballas, mens Stephan Ambrosius tar plass på benken.
    83'
    Inn: Simone Rapp
    Ut: Paul Nebel
    Christian Eichner gjør dagens femte bytte i Hannover, når han tar ut Paul Nebel og setter inn Simone Rapp.
    83'
    Sven Waschitzki tildeler Hannover 96 en corner. Max Besuschkow sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Nicolo Tresoldi
    Nicolo Tresoldi (Hannover 96) avanserer forover på HDI Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    85'
    85'
    Max Besuschkow (Hannover 96) slår en corner fra venstre side på HDI Arena.
    85'
    Hannover 96 angriper, men avslutningen til Marcel Franke går utenfor.
    85'
    86'
    Frispark Karlsruher SC.
    87'
    Lucas Cueto
    Karlsruher SC angriper i Hannover. Lucas Cueto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    Lucas Cueto (Karlsruher SC) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    88'
    90'
    Louis Schaub
    Lucas Cueto skyter i stolpen! Stor sjanse for Karlsruher SC i Hannover.
    90'+1
    Hannover 96 avanserer forover i Hannover. Louis Schaub avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+1
    I Hannover har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+1
    Gult kort til Hannover 96
    Ron-Robert Zieler
    Ron-Robert Zieler (Hannover 96) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.