Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    Det blir farlig! Frispark for Greuther Furth er nær straffområde.
    Dommeren gir Fabian Kunze (Hannover 96) et gult kort.
    15'
    Hjørnespark til Greuther Furth
    17'
    Tim Lemperle
    Tim Lemperle (Greuther Furth) avanserer forover på HDI Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    18'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til Greuther Furth.
    24'
    Hannover 96 avanserer forover og Nicolo Tresoldi kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    26'
    Greuther Furth, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Frispark Hannover 96.
    27'
    Armindo Sieb
    Armindo Sieb (Greuther Furth) header utenfor.
    28'
    Mål for Greuther Furth!
    Hannover 96 0 - 1 Greuther Furth
    Mål: Armindo Sieb
    Målgivende: Simon Asta
    Mål! Greuther Furth tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Armindo Sieb på HDI Arena. Flott spill fra Simon Asta før målet.
    29'
    Enzo Leopold (Hannover 96) slår en corner fra venstre side på HDI Arena.
    33'
    I Hannover har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Patrick Ittrich tildeler Hannover 96 en corner. Enzo Leopold sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Julian Green (Greuther Furth) løfter inn en corner fra høyre på HDI Arena.
    37'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    39'
    41'
    44'
    Hannover 96 angriper på HDI Arena. Phil Neumann header utenfor.
    44'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til Hannover 96 på egen banehalvdel.
    45'
    Gult kort til Greuther Furth
    Damian Michalski
    Dommer Patrick Ittrich viser Damian Michalski (Greuther Furth) det gule kortet.
    45'
    Kan Hannover 96 utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+1
    Hannover 96 angriper, men Patrick Ittrich blåser for offside.
    45'+1
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Hannover 96 angriper i Hannover, men blir avblåst for offside.
    50'
    Frispark til Greuther Furth på halvdelen til Hannover 96.
    50'
    51'
    Stopp i spillet
    Oussama Haddadi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    58'
    61'
    Mål for Hannover 96!
    Hannover 96 1 - 1 Greuther Furth
    Mål: Phil Neumann
    Målgivende: Enzo Leopold
    Mål! Phil Neumann (Hannover 96) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Det er en fin assist fra Enzo Leopold.
    61'
    Hannover 96 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Greuther Furth.
    62'
    Spillerbytte - Hannover 96
    Inn: Max Christiansen
    Ut: Fabian Kunze
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hannover 96. Inn kommer Max Christiansen, mens Fabian Kunze tar plass på benken.
    63'
    65'
    Målsjanse! Armindo Sieb (Greuther Furth) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    67'
    Patrick Ittrich signaliserer et frispark til Hannover 96.
    70'
    Inn: Cedric Teuchert
    Ut: Louis Schaub
    Stefan Leitl gjør dagens andre bytte i Hannover, når han tar ut Louis Schaub og setter inn Cedric Teuchert.
    71'
    74'
    Branimir Hrgota
    Greuther Furth angriper i Hannover. Branimir Hrgota avslutter på mål, men greier ikke å score.
    75'
    75'
    Branimir Hrgota (Greuther Furth) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    77'
    Greuther Furth slipper å klare seg uten Oussama Haddadi som kommer tilbake på banen igjen.
    77'
    77'
    Frisparket tildelt Greuther Furth er farlig nær Hannover 96s målområde.
    79'
    Dommer Patrick Ittrich venter med å sette i gang spillet fordi Julian Green ligger nede.
    79'
    Julian Green er på beina igjen og fortsetter kampen.
    80'
    Hannover 96 2 - 1 Greuther Furth
    Mål: Nicolo Tresoldi
    Målgivende: Håvard Nielsen
    I Hannover tar Hannover 96 ledelsen 2-1 etter et mål av Nicolo Tresoldi. Håvard Nielsen sto for den målgivende pasningen.
    81'
    Enzo Leopold (Hannover 96) slår en corner fra høyre side på HDI Arena.
    83'
    Sebastian Ernst
    Hannover 96 angriper på HDI Arena, men Sebastian Ernst header utenfor.
    83'
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Kerim Calhanoglu
    Ut: Gideon Jung
    Greuther Furth bytter ut Gideon Jung med Kerim Calhanoglu. Dette er det første byttet som Alexander Zorniger gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Jomaine Consbruch
    Ut: Robert Wagner
    Robert Wagner (Greuther Furth) erstattes av Jomaine Consbruch.
    84'
    84'
    Hannover 96 fosser fremover, men Patrick Ittrich blåser for offside på HDI Arena.
    86'
    Enzo Leopold (Hannover 96) løfter inn en corner fra venstre på HDI Arena.
    86'+2
    87'
    88'
    89'
    Frispark for Hannover 96 på egen banehalvdel.
    89'
    90'
    Inn: Dennis Srbeny
    Ut: Oussama Haddadi
    Greuther Furth bytter ut Oussama Haddadi med Dennis Srbeny.
    90'
    Sjanse i Hannover! Tim Lemperle (Greuther Furth) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+2
    90'+2
    Inn: Marco Meyerhofer
    Ut: Simon Asta
    Bytte for Greuther Furth. Marco Meyerhofer kommer inn for Simon Asta på HDI Arena.
    90'+4
    Inn: Lukas Petkov
    Ut: Tim Lemperle
    Greuther Furth gjør sitt femte bytte. Tim Lemperle erstattes av Lukas Petkov.
    90'+4
    90'+5
    Frispark Greuther Furth.
    90'+5
    Inn: Yannik Luhrs
    Ut: Nicolo Tresoldi
    Stefan Leitl (Hannover 96) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yannik Luhrs erstatter Nicolo Tresoldi.
    90'+6
    Inn: Antonio Foti
    Ut: Andreas Voglsammer
    Hannover 96 bytter ut Andreas Voglsammer med Antonio Foti.
    90'+6
    90'+7
    Julian Green (Greuther Furth) slår en corner fra høyre side på HDI Arena.
    90'+9
    I Hannover slår Julian Green en corner fra høyre.
    90'+9
    Patrick Ittrich tildeler Greuther Furth en corner. Julian Green sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.