Nicolo Tresoldi (Hannover 96) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    1 FC Nuremberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Det blir farlig! Frispark for Hannover 96 er nær straffområde.
    Mål for Hannover 96!
    Hannover 96 1 - 0 FC Nürnberg
    Mål: Håvard Nielsen
    Målgivende: Enzo Leopold
    Håvard Nielsen dundrer ballen i mål og Hannover 96 tar ledelsen 1-0 på HDI Arena. Det er en fin assist fra Enzo Leopold.
    6'
    Målet til Hannover 96 sjekkes av VAR
    7'
    Målet til Hannover 96 blir stående
    7'
    Frispark for Hannover 96 på egen banehalvdel.
    11'
    Hannover 96 angriper i Hannover. Nicolo Tresoldi fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Patrick Schwengers signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg.
    12'
    Frisparket tildelt 1 FC Nuremberg er farlig nær Hannover 96s målområde.
    13'
    Hjørnespark til FC Nürnberg
    17'
    18'
    Sebastian Ernst
    Sebastian Ernst (Hannover 96) kommer til en målsjanse på HDI Arena, men klarer ikke å score.
    19'
    Sebastian Ernst (Hannover 96) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Patrick Schwengers signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark Hannover 96.
    24'
    VAR sjekker om det er straffe til Hannover 96
    25'
    Ingen straffe til Hannover 96
    26'
    Derrick Kohn
    Derrick Kohn (Hannover 96) kommer seg fri på HDI Arena, men avslutningen går utenfor.
    26'
    28'
    Skudd utenfor mål, FC Nürnberg
    Sebastian Andersson
    28'
    29'
    Enzo Leopold (Hannover 96) slår en corner fra venstre side på HDI Arena.
    31'
    Derrick Kohn (Hannover 96) løfter inn en corner fra høyre på HDI Arena.
    33'
    Marcel Halstenberg
    Marcel Halstenberg (Hannover 96) header utenfor.
    34'
    Hjørnespark til Hannover 96
    36'
    Nicolo Tresoldi header i tverrliggeren i Hannover! Stor målsjanse for Hannover 96.
    36'
    Frispark til 1 FC Nuremberg på halvdelen til Hannover 96.
    36'
    Hannover 96 2 - 0 FC Nürnberg
    Målgivende: Derrick Kohn
    Mål! Håvard Nielsen (Hannover 96) header inn 2-0 på HDI Arena. Derrick Kohn sto for den målgivende pasningen.
    38'
    40'
    41'
    Derrick Kohn (Hannover 96) slår en corner fra høyre side på HDI Arena.
    43'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Hannover fordi Jannes Horn får behandling for en skade på banen.
    43'
    Jannes Horn er på beina igjen og fortsetter kampen på HDI Arena.
    45'
    Phil Neumann
    Sjanse! Hannover 96 avanserer forover, men Phil Neumann avslutter utenfor.
    45'
    I Hannover har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    I Hannover slår Enzo Leopold en corner fra venstre.
    45'+3
    Hannover 96 angriper, men avslutningen til Nicolo Tresoldi går utenfor.
    45'+3
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Lukas Schleimer
    Ut: Kanji Okunuki
    1 FC Nuremberg gjør sitt første bytte. Kanji Okunuki erstattes av Lukas Schleimer.
    46'
    Inn: Erik Wekesser
    Ut: Benjamin Goller
    Bytte for 1 FC Nuremberg. Erik Wekesser kommer inn for Benjamin Goller på HDI Arena.
    46'
    Inn: Johannes Geis
    Ut: Jens Castrop
    Cristian Fiel gjør dagens tredje bytte i Hannover, når han tar ut Jens Castrop og setter inn Johannes Geis.
    46'
    Inn: Jan Gyamerah
    Ut: Enrico Valentini
    1 FC Nuremberg bytter ut Enrico Valentini med Jan Gyamerah. Dette er det fjerde byttet som Cristian Fiel gjør i dagens kamp.
    46'
    Hannover 96 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Can Yılmaz Uzun
    Sjanse! 1 FC Nuremberg avanserer forover, men Can Yılmaz Uzun avslutter utenfor.
    51'
    57'
    Skudd på mål, Hannover 96
    58'
    58'
    58'
    58'
    Johannes Geis
    Johannes Geis skyter i stolpen! Stor sjanse for 1 FC Nuremberg i Hannover.
    61'
    1 FC Nuremberg angriper. Can Yılmaz Uzun får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    Hannover 96, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    I Hannover slår Johannes Geis en corner fra venstre.
    62'
    62'
    Sebastian Andersson (1 FC Nuremberg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    65'
    71'
    72'
    Spillerbytte - Hannover 96
    Inn: Cedric Teuchert
    Ut: Nicolo Tresoldi
    Hannover 96 bytter ut Nicolo Tresoldi med Cedric Teuchert.
    72'
    Inn: Andreas Voglsammer
    Ut: kolja Oudenne
    Stefan Leitl (Hannover 96) gjør sitt andre bytte for dagen. Andreas Voglsammer erstatter kolja Oudenne.
    72'
    Enzo Leopold
    Enzo Leopold (Hannover 96) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Inn: Julian Kania
    Ut: Sebastian Andersson
    Sebastian Andersson (1 FC Nuremberg) erstattes av Julian Kania.
    73'
    Gult kort til FC Nürnberg
    Dommer Patrick Schwengers gir Can Yılmaz Uzun (1 FC Nuremberg) et gult kort.
    74'
    74'
    Hannover 96 avanserer forover i Hannover. Sebastian Ernst avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    75'
    78'
    78'
    81'
    Gult kort til Hannover 96
    Håvard Nielsen
    Håvard Nielsen (Hannover 96) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    82'
    82'
    Skudd utenfor mål, Hannover 96
    82'
    Inn: Max Christiansen
    Ut: Håvard Nielsen
    Stefan Leitl gjør dagens tredje bytte i Hannover, når han tar ut Håvard Nielsen og setter inn Max Christiansen.
    82'
    83'
    83'
    84'
    I Hannover har et frispark blitt tildelt bortelag.
    85'
    Andreas Voglsammer
    Andreas Voglsammer (Hannover 96) mottar sitt første gule kort for dagen på HDI Arena.
    85'
    Inn: Muhammed Damar
    Ut: Enzo Leopold
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hannover 96. Inn kommer Muhammed Damar, mens Enzo Leopold tar plass på benken.
    88'
    Inn: Bright Arrey-Mbi
    Ut: Derrick Kohn
    Hannover 96 bytter ut Derrick Kohn med Bright Arrey-Mbi.
    89'
    Skudd på mål, FC Nürnberg
    90'+1
    90'+1
    Johannes Geis (1 FC Nuremberg) løfter inn en corner fra venstre på HDI Arena.
    90'+2
    Hannover 96 3 - 0 FC Nürnberg
    Mål: Cedric Teuchert
    Målgivende: Andreas Voglsammer
    Mål! Cedric Teuchert øker ledelsen til 3-0. Flott spill fra Andreas Voglsammer før målet.