I Hannover slår Tymoteusz Puchacz en corner fra venstre.
    Skudd på mål, 1 FC Kaiserslautern
    5'
    Hannover 96, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Max Burda tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Tymoteusz Puchacz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    1 FC Kaiserslautern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Filip Kaloc
    Målsjanse til 1 FC Kaiserslautern! Filip Kaloc treffer mål, men keeper redder.
    8'
    8'
    Max Burda signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark Hannover 96.
    11'
    Skudd på mål, Hannover 96
    11'
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Frispark for Hannover 96 på egen banehalvdel.
    14'
    16'
    Frisparket tildelt 1 FC Kaiserslautern er farlig nær Hannover 96s målområde.
    17'
    Frispark for 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    19'
    Hannover 96 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Skudd utenfor mål, Hannover 96
    23'
    26'
    Enzo Leopold (Hannover 96) løfter inn en corner fra venstre på HDI Arena.
    28'
    Skade: Hannover 96
    30'
    Tilbake fra skade: Hannover 96
    30'
    Max Burda signaliserer et frispark til Hannover 96.
    33'
    Dommer Max Burda ser at linjemannen løfter flagget, og Hannover 96s Nicolo Tresoldi blåses av for offside.
    35'
    39'
    Gult kort til Hannover 96
    Andreas Voglsammer
    Andreas Voglsammer (Hannover 96) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Frispark til Hannover 96 på halvdelen til 1 FC Kaiserslautern.
    44'
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Julian Niehues
    Dommeren gir Julian Niehues (1 FC Kaiserslautern) et gult kort.
    44'
    Max Burda signaliserer et frispark til Hannover 96 på egen banehalvdel.
    46'
    Hannover 96 angriper på HDI Arena, men Andreas Voglsammer header utenfor.
    48'
    I Hannover har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    49'
    Hannover 96 angriper i Hannover. Andreas Voglsammer fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Mål for 1 FC Kaiserslautern!
    Hannover 96 0 - 1 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Kenny Prince Redondo
    Målgivende: Filip Kaloc
    Mål! Kenny Prince Redondo gir 1 FC Kaiserslautern en 0-1 ledelse. Filip Kaloc sto for den målgivende pasningen.
    53'
    56'
    Spillet på HDI Arena er stoppet midlertidig fordi Ragnar Ache ligger nede.
    60'
    Spillerbytte - Hannover 96
    Inn: Louis Schaub
    Ut: Fabian Kunze
    Hannover 96 bytter ut Fabian Kunze med Louis Schaub.
    62'
    Inn: Håvard Nielsen
    Ut: kolja Oudenne
    Hannover 96 gjør sitt andre bytte. kolja Oudenne erstattes av Håvard Nielsen.
    62'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Filip Stojilkovic
    Ut: Ragnar Ache
    Friedhelm Funkel (1 FC Kaiserslautern) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Filip Stojilkovic erstatter Ragnar Ache som sannsynligvis er skadet.
    62'
    Nicolo Tresoldi
    Nicolo Tresoldi (Hannover 96) kommer seg fri på HDI Arena, men avslutningen går utenfor.
    63'
    I Hannover har et frispark blitt tildelt bortelag.
    64'
    Hjørnespark til 1 FC Kaiserslautern
    65'
    Daniel Hanslik (1 FC Kaiserslautern) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på HDI Arena.
    65'
    Filip Stojilkovic
    Filip Stojilkovic (1 FC Kaiserslautern) pådrar seg et gult kort.
    67'
    Jannik Dehm
    Dommer Max Burda gir Jannik Dehm (Hannover 96) et gult kort.
    67'
    Daniel Hanslik ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Hannover.
    67'
    Mål for Hannover 96!
    Hannover 96 1 - 1 1 FC Kaiserslautern
    Mål: Andreas Voglsammer
    Målgivende: Sebastian Ernst
    Andreas Voglsammer utligner til 1-1 på HDI Arena. Sebastian Ernst var nest sist på ballen.
    68'
    I Hannover slår Enzo Leopold en corner fra venstre.
    72'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Hannover fordi Julian Krahl får behandling for en skade på banen.
    72'
    Julian Krahl kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på HDI Arena.
    75'
    Frispark 1 FC Kaiserslautern.
    76'
    Inn: Aaron Opoku
    Ut: Kenny Prince Redondo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Kaiserslautern. Inn kommer Aaron Opoku, mens Kenny Prince Redondo tar plass på benken.
    77'
    Frispark til 1 FC Kaiserslautern på halvdelen til Hannover 96.
    77'
    Hjørnespark til Hannover 96
    81'
    84'
    Inn: Cedric Teuchert
    Ut: Sebastian Ernst
    Stefan Leitl (Hannover 96) gjør sitt tredje bytte for dagen. Cedric Teuchert erstatter Sebastian Ernst.
    84'
    Håvard Nielsen
    Hannover 96 angriper, men avslutningen til Håvard Nielsen går utenfor.
    87'
    89'
    90'
    Dommer Max Burda venter med å sette i gang spillet fordi Jan Elvedi ligger nede.
    90'
    Cedric Teuchert
    Cedric Teuchert (Hannover 96) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    Jan Elvedi er på beina igjen og fortsetter kampen på HDI Arena.
    90'+1
    Hannover 96 angriper, men Max Burda blåser for offside.
    90'+2
    Skudd utenfor mål, 1 FC Kaiserslautern
    90'+3
    1 FC Kaiserslautern avanserer forover i Hannover. Filip Stojilkovic avslutter, men treffer ikke mål.